Spalovací motor má maximálně ±530hp, ale předjel ho jen na spalovací motor.
Aneb pondělní perly na F1 fóru.
Spalovací motor má maximálně ±530hp, ale předjel ho jen na spalovací motor.
Aneb pondělní perly na F1 fóru.
Hluboce se ti omlouvám, měl jsi pravdu.
Respektive argumentačně jsi pravdu neměl, ale ve výsledku jsi pravdu měl a to je nejdůležitější. ![]()
V Mercedesu vyřezali do monokoklu díru u nohou jezdce, aby mohli zapnout boost ala Flinstounovi
nie pri takto vykonanom manevri. Ak mu naozaj ma chybat nejaky vykon, zakryt by vyuzil na konci rovinky pred brzdenim.
Lenze Antonelli sa za Verstappenom vytiahol a zacal predbiehat este pred polovicou rovinky. Ak by mali obaja naozaj prazdne baterky a isli cisto na spalovak a predpokladamez ze Mercedes je teda horsi motor, Antonellimu by sa ten manever nikdy nepodaril. Pri vystupeni zo zakrytu by totiz jeho auto muselo rozrazat vzduch same a zacal by stracat rychlost, cim by zasa nasledkom nizsieho vykonu padol za Verstappena alebo teda skoncil aspon na jeho urovni. Antonelli manever uspesne dokoncil este pred brzdnym bodom, to jasne hovori o tom, ze ten motor nie je slabsi od RBPT, dokonca moze byt aj silnejsi. A toto sa urcite neda hodit ani na mozny rozdiel v nastaveni aut
To bude blbost, to by vyzeralo inak.
A Russell, ktory tam bol vyrazne pomalsi nez Kimi mal kolko? 400hp? ![]()
Kimi aj Max mali podobne dobre starty a vyjazdy z T1. Napriek tomu Max na kratkom useku ku Eau Rouge Kimiho hned stiahol a v Eau Rouge predbehol. Preco asi? Staci, ze Max pouzil “stavu” skor/viac (a teda o nu skor prisiel) a vyzeralo by to na trati presne tak, ako sme videli ![]()
No a nebo má prostě Mercedes o něco silnější PJ, a lepší management elektrické části, jak tady nahoře zmínil Toto Wolf.
Protože by mě fakt zajímalo, jak ten pilot po startu, přesně ví, kdy zmáčknout to tlačítko, aby mu ty jouly co tam čekají, vyšli přesně na konec rovinky?
A co si myslíš, že měl vlastně na mysli Kimi tím, že si :
Tak ako vidím, Wolff sa predsa niečomu od Hornera priučil.

Ano, kludne aj toto je mozne a oboje sa nevylucuje ![]()
Dokonca nadviazem a tato uvaha este viac posilnuje spochybnenie, ze na rovinke slo uz len o spalovaky RB a Mercedesu. Panuje tu viacmenej zhoda, ze Mercedes ma naj elektricku cast. A zrazu sa necha predbehnut pred Eau Rouge a aj tak ma prazdnu baterku na rovinke? To absolutne nedava zmysel…
Presne to samozrejme neviem(e), ale zjavne sa vedia hrat s nastaveniami a samozrejme ide aj o to kedy “mackaju gombiky”. Napokon, vedlajsi clanok o Maxovom predbiehacom manevri mesiaca odhaluje, ze aj ten bol podla samotneho Maxa o tom, ze ho stlacil… ![]()
Wolff přidal sůl do ran, štípe to.
Letos jsem četl hodně věcí, ale že se předbíhá čistě na spalovák, tak to bude vrchol.
Na to dlouho nezapomenu.
To bude stejná legenda jak 11 smajlíků.
Už zase chceš někoho mlátit, Honzí? ![]()
Korporát spravil biznisové rozhodnutie a zvolil si marketingovo a ekonomicky lepšie riešenie - najmladší šampión, Talian s veľkou fanúšikovskou základnňou.
Presne takto sa robia rozdiely medzi tímovými kolegami v F2, v ktorej majú na oko všetci rovnaké monoposty a motory. ![]()
To máš pravdu, akorát že vás. A co se týče toho spalováku, tak tyhle perly jsi sem tahal ty, ještě minulej tejden. ![]()
Já si dobře pamatuju ty tvoje debaty končící vždy stejně “ RBR má nejsilnější motor, elektriku mají všichni stejnou, takže Max s nejsilnějším motorem je neschopnej”.
Proto sem hned letěla ta hláška od @Dominios a od tebe o těch pokémonech. Moc dobře jste věděli, že ty vaše plky co tu od výsledků ADUO jdete z vás dělají brouky Pytlíky. ![]()
Ale legendy jste, to zase jo. ![]()
¨Hele ty legendo, proč Max nevyhrává, když by vyhrál i v Haasu?
Tak vyloučit se samozřejmě nedá, že to Max podcenil. Tyhle auta rád nemá a ten přístup by se mohl projevit. A ten “gombík” stačit mohl. Ale tvrdí tohle a já mu věřím, ale to není povinnost a věřit mu nikdo nemusí.
“Medzi prvou a druhou zákrutou auto očividne využilo priveľa energie. Prešiel som cez Eau Rouge, pozrel som sa na stav batérie a vedel som: Toto bude veľmi náročná rovinka po Les Combes.”
“Očakával som, že ma Kimi predbehne. Pozrel som sa do spätného zrkadla a zbadal som, ako ku mne letí červená raketa,” zasmial sa nad rýchlosťou Charlesa Leclerca. “Hovoril som si, že radšej si budem len držať svoju stopu, lebo ak sa pohnem, bude z toho letecká nehoda. Tie rozdiely boli priam neskutočné.”
To že si Raptor myslí, že šlo jen o spalováky. No já si to nemyslím a moc to nedává smysl.
Co se týče toho Kimiho, já měl spíš na mysli jestli u Kimiho nejde o celý přístup k závodění, šetření gum, ubírání v zatáčkách apod. Ale třeba to jde i jinak aktivně, ne jen “stalčit gombík”.
I když Lando a Charles spíš souhlasí s Maxem, než že by to nějak aktivně ten pilot řešil.
Lebo nie je v Haase.
chceš i výkonnostní odstup RBR a Haasu?
Tak to, že mají piloti jedné stáje odlišné vybavení není v F1 nic neobvyklého, zvláště když přicházejí balíky vylepšení. Asi se vše nebude dělat dvojmo, když se pořádně neví, jestli to něco přinese.
Spíš mě zaráží co Mercedesu na Georgově jízdě uniká. Rychlost Kimiho je často podstatně vyšší, než 1, 2 desetiny.
Myslíš motorovej?
Ano chceme to vědět. ![]()
A naco? Haas by bol tak o styri sekundy rychlejsi, keby v nom sedel Max.