Wolffa nelze nemít rád. ![]()
Má nějaký svůj merch? ![]()
Wolffa nelze nemít rád. ![]()
Má nějaký svůj merch? ![]()
Vím co jste tu vypisovali. To že se teď kroutíte a snažíte se z toho vykecat, na tom nic nemění.
Takže hoši, já bych na vašem místě udělal jedno. Přestal bych sem psát a jen sem dával ty vaše radobyvtipné gify.
Sice to tu překáží, ale pořád lepší, než to co píšete.
No a jak se říká, v nejlepším přestat. Takže Honzo děkuji za debatu a tímto to ukončíme. Víc času ti prostě nedám.
Oni tomu rozumí až moc dobře, (teda myslím si, protože tohle musí pochopit i člověk s podprůměrným IQ) ale hodí se jim to hatu na Maxe a tak už to jede. ![]()
Ale je potřeba to brát s klidem a nadhledem. Max je prostě momentálně číslo jedna a takoví piloti vždycky přitahují pozornost.
No samozřejmě, protože nemáš sebereflexi a nemáš respekt ke druhým. Jen k těm, co ti lezou do prdele nebo fandím těm, komu ty. Já jsem to tu s ADUO psal od začátku, celou dobu jsem to kritizoval, není můj problém, že nemáš páru o F1 a tváříš se že jo.
A ty tu budeš psát o tom, co to překáží a co ne? Já chápu, že si hraješ na kádrováka, ale žiješ v době demokracie a projevu, jestli se ti to nelíbí, tak odsud táhni. Demokracie a projev není o tom, že tu bude jen to, co se ti líbí. A žádná diskuze se nekonala, jen si ze sebe vygrcal svojí ubohost.
To vymysleli stovky inzinierov a manazerov teamov spolu s FIA ze sa spalovak vycleni. Su to velmi múdri ludia.
To je kouzelný Dejve. Tak tiMur tu chodí x měsíců psát hejt na Alonsa, ale to je ok. Pak tu někdo napíše, že Max s nejlepším spalovákem nestačí a můžete se z toho zesrat
No očividně to IQ a chápání bude u fans Maxe problém, potom co jste tu zase vyplodili.
Každopádně Max není číslo jedna. Pozornost přitahují výrazné osobnosti ať pozitivní tak negativní, to nemá s jejich výkony absolutně nic společného. Ale chápu, že se tím musíte chlácholit ![]()
No to tě ctí, že se domníváš, že tomu rozumí.
I já ty jejich argumenty četl. A podle mě vůbec nechápou princip toho měření a důvody. Nechápou omezení, která z toho plynou a celou složitost problému.
Vždycky si to zjednoduší na první úroveň, kterou jsou schopni pochopit. A to je ta prvotní informace. RBR má dle FIA nejsilnější motor. Další debata je mimo.
Byli tu lidi, co se snažili ty diskuze vést, alespoň o pár úrovní dál, ale všechno se to vrací k výroku “RBR má nejsilnější motor”.
To že tam někdy, při kritice ADUO zakomponují elektrickou část, neznamená že to najednou chápou. To jen Ferrari vypadá rychle, tak do toho šijou. Teda někteří, protože zatímco RBR a Max, je společný nepřítel, tak u Ferrari už to tak jednoznačné není.
Pohled na problematiku mají danou jednoduše. Dělají to ti moji, je to v pořádku, dělají to ti druzí v pořádku to neni, dělá to RBR a Max, je to zločin. ![]()
Píšu ti to pořád Davide. Jsi idealista.
Ale sympaťák. ![]()
Zas a znova, ano všichni piloti mají hatery, nemám kapacitu a chuť řešit všechny. To si řeší dotyční diskutéři, třeba vy řešíte i ty, kteří úplně hateři Alonsa nejsou. ![]()
A ještě jedna věc, nikdo nikdy nenapsal “Max s nejlepším spalovákem nestačí”, vždycky píšete o motoru. Takže si tady nehrajte na dělení na spalovák a ostatní. ![]()
Ale Dejve, ty víš, že je to tak jak jsem napsal. A prosím tě, už si ukliď tiMura, odlítl mu dekl do Austrálie a chudák se z toho nemůže vzpamatovat. Jeho kopání nožičkami je strašně směšné, obzvlášť, když ani nechápe rozdíl stáří pneu a degradaci pneu ![]()
Ty si opravdu myslíš, že člověk, který napíše tohle, je schopen normální debaty?
Člověk, který v jednom souvětí píše, že (parafraze): žiju v době svobody projevu, a mohu psát i to co se jiným nelíbí, a dokončí to tím ať táhnu, protože píšu něco co se mu nelíbí.
Tenhle člověk vůbec nechápe co to debata a diskuze je. A lidé kolem něho, to převzali. Pro ně je to vždy souboj bez pravidel, kde mají všechno dovolené.
Lol tiMure, ty si do teď nepochopil, o čem ta diskuze u ADUO je. Měřilo se ICE, o tom se tu i psalo, to, že ty nejsi schopný to pochopit a snažíš se urazit protistranu, že ona to necháp je naprosto směšné.
Ano, nelíbí se ti fakta, tak jen kopeš, shazuješ a odmítáš slušnou a věcnou diskuzi. Jak si to psal? Chodí do diskuze jen provokovat a vyvolát hádky, nejde ti o diskuzi.
Verstappenko má najlepšie spaľovací motor. Len nevie stláčať gombíky. Tu nejaký český pepík Dávidko bude spochybňovať meranie FIA.
tiMurku, ty neumíš ani číst? Já jsem ti napsal ať táhneš, pokud se ti nelíbí, že tu lidi píšou svoje názory, který se ti nelíbí. Ty jsi ten, co “ukončil” hned debatu, ty jsi tu napsal
Takže sis tu hezky prostřelil nohy a už stačilo ![]()
Čau slovenský Pepík, zrovna včera jsem si rozkliknul přehled tvých příspěvků.
Docela smutné čtení, většinu příspěvků věnuješ Maxovi a nebo jeho fans.
Lepší je věnovat se svým oblíbencům, ale každej dělá jak umí. ![]()
Dejve nedělej tady vlny. Max nedováží výsledky a už tu zase rozkládáte forum
Takze si to ujasnime. Antonelli bol bez baterie a tak ho Verstappen predbehol. vysli hore Eau Rouge a tam ho Antonelli predbehol naspat, ked sa islo cisto na spalovaku lebo v Eau Rouge podla mna nemal Antonelli kde nabit bateriu. Takze vlastne Verstappena predbehol cisto na vyjone spalovacieho motora na rovinke.
Napriek tomu sa tu budu Antonelliho a Wolffovi vlezdoprdelisti spolu s par blbcami co tu prisli len robit zlu krv bit do prs, ako ma RBPT najsilnejsi motor. Toto je vazne na smiech. Wolff to ma skratka dopredu vybavene a ta akoze najlepsia elektricka cast je len smokescreen. Maju najsilnejsibaj spalovak aj elektriku, ale protekcia od FIA a F1 im vybavila aj dalsie vylepsenia.
Proste Batterinelli to tento rok stoj co stoj musi vyhrat a Wolff zasa vsetkych klame a podvadza s vydatnou podporou FIA
Já jsem v klidu, já měl včera své koně na druhé a třetím místě. ![]()
Podla mna mu dost pomohol zakryt.
Tiez si myslim, vid. ine sezony a podobne situacie.
A zaroven si nemyslim, ze naozaj siel Kimi len cisto na spalovak, skor si to strategicky celkom smart rozlozil, lebo tu je vseobecne zname, ze lepsie predbehnut na konci rovinky po Eau Rouge ako v nej/pred…
Mimochodom, v cooldown room po zavode Kimi hovoril, ze on si manazoval deployment, cize uz by mohol prestat mytus, ako na to jazdec nema vplyv a vsetko je to len SW/AI.
David byl pěedsezónní obhájce Aduo, když jsem ho chtěl zrušit. Zesměšňoval mě, protože si myslel, že to zařízne Mercedes.
Dotklo se to RB, tak mu to najednou přestalo vonět. Fia to měří blbě, na špatných místech atd.