Wolff sa opäť oprel do Red Bullu: Čísla sú dobré len pre Wikipediu, čo aj tak nikto nečíta | Magazín F1 - F1online.sk

V podstate bezvýznamný rekord v krúženi bez boja.
Až na tych prvých pár kôl aj to už Maxo vyplakával.

asi ne, když tu jsem zase a nevytvářím tu příspěvky o tom, kdo co prý dostal naloženo atd. to je tvoje specialita

No dneska tu ten kluk perlí. Úplná intelektuální exhibice.

4 Likes

můžeš mi ukázat to kopání? díky :slight_smile:

S pomalším autom by bol a jedneho dňa bude ten istý torpédoborec. Je to otázka času. Ten chlapec to nezvláda na 2 a nižšej priečke. Teraz keď vie že má dominantné auto tak sa ako tak ovláda.

To je to tvoje: nechci diskutovat?
Bretnix

temneny_syr

7d

To je fakt případ. Co se vlastně snaží dokázat, kromě toho, ze Vettel je nemehlo, Red Bull podvádí, Fiala je bůh a Země je placka na hřbetě želvy? Napadá tě něco?

Dočkám se doložení toho, kde jsem tvrdil byť náznakem jednu z věcí nebo si zace předváděl svojí intelektuální exhibici?

1 Like

Kdyby Verstappen nevyhrál desátý závod v řadě, musel bych se zeptat, co se stalo, že tu někdo řádí jako Černá ruka. :grin:

Mercedes su uplne neviditelni na trati, tak utocia aspon takto na Redbull. Keby to nerobia, ani pes o nich nestekne a nemali by ziaden medialny priestor. Prosto len snaha sa zviditelnit.

1 Like

Mercedes má být výkonnostně úplně jinde, tohle prostě nezvládají

No to vaše intelektuální komando tu řádí furt, nic nového pod sluncem. Toxicita a neschopnost se vyrovnat s problémy v osobním životě, tak se schovává za masku anonymity internetu, kde si to snažíte vynahrazovat, dost neúspěšně a ke zlepšení vašich životů to nepovede

Nemam dovod ti tu hladat kazdy tvoj vylev na RB, ale v rychlosti do minuty som nasiel hned dva clanky z posledneho vikendu na prestrelku medzi Wolffom a RB, ktora sa absolutne netyka tvojho oblubeneho pilota a v oboch si medzi najcastejsimi prispievatelmi, v oboch mas prvy komentar zo vsetkych a v oboch si ironicky na adresu RB:

Treba ti viac? :smiley: Este by som rad vedel, cim som si vysluzil blocklist, ked este rano si mi odpovedal a nemali sme ziadnu prestrelku odvtedy? :smiley:

Mal by si to brat viac ako zabavu a trochu menej vazne, lebo mi pripominas Kiks a to co tu predvadzala minuly rok kazdy vikend. A ked takmer cele forum naklada jednemu clenovi, asi nebude chyba vo vsetkych. S takym Situsom sa napriklad da diskutovat, hoci ma podobne nazory ako ty, s tebou vsak vacsinou nie. Ty ked dostanes odomna cisla/statistiku/fakty, tak si bez odpovede. :smiley:

2 Likes

Block list sis vysloužil pár měsíců zpátky za to, jak si mě tu urážel, ale je fakt, že si to někteří už zaslouží víc.
Ano je třeba víc, kde tam kopu nebo shazuju?
Další věc je ta, že když někomu fandíš, tak se nemůžeš vyjádřit k ostatním nebo jak?
Kdy jsem neodpověděl naposledy na tabulyk čísla? lol

Mimochodem, to není celé forum, čirou náhodou je to skupina RB fans, co sem chodí do mě kopat. Jakože ze sociologického hlediska se to uskupení RB fans dá pochopit, ale tady už to smrdí neschopností zastávat sám sebe a nutnosti své skupiny na podporu v útocích. Ale třeba chodíte na Václavák bojovat proti bídě

Vidím, že to desáté vítězství Maxe Verstappena na něm zanechalo vážné následky.

Zbytečné komentovat.

Presne tak. HellHogr sa opýtal, prečo sem RB fans chodia kopať. Ono to nie je ani o kopancoch do Mercedesu, ale skor naopak. Po každých pretekoch v poslednej dobe, ktoré Redbull vyhrá, tak Lewisko s Totinkom skrátka vždy kopú veselo do Maxa a Redbullu, aby boli zaujímaví. A samozrejme RB fans aspoň takto vyjadria svoj nesúhlas s ich vyplakávaním, lebo je to stále dokola. Tak, ako všetci rešpektovali dominanciu Ferrari a Michaela Schumachera, Mercedesu a Lewisa Hamiltona, tak aj Max Verstappen by si zaslúžil troška toho uznania. Je to vynikajúci jazdec na vynikajúcom aute a to mu nikto nezoberie

3 Likes

To nemá s Maxem nic společného. To má společného s vaším útočením úplně mimo, do teď čekám na doložení tvého tvrzení, co jsem měl údajně tvrdit. Nedočkám se, protože jsi zase lhal, jak malej fracek

Jinak to musí bejt hroznej pocit uvědomit si, že dva mistři světa, co mají zatím po dvou titulech jsou lepší, než kdy byl Vettel, kterýmu si fandil celou kariéru

Sukromne spravicky su jeho chutovka. A pockaj kym nastartujes tohoto mentalneho atleta na vyssiu uroven ako sa to podarilo mne. To ti napise do tych sprav aj nieco o tvojich rodicoch. :wink:

4 Likes

Nemam pocit, ze iba dnes. :wink:

1 Like

Pokojne sa môžeš podeliť nech ľudia vidia čo za chorého pacienta to je :sweat_smile:

@Bretnix zase si ho naštartoval. Zase tu máme Vettela :smiley:

3 Likes