Wolff sa opäť oprel do Red Bullu: Čísla sú dobré len pre Wikipediu, čo aj tak nikto nečíta | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes prežil v Taliansku jeden z horších víkendov. Pretekové tempo Ferrari možno zaskočilo viacerých. Aj keď Scuderia na Red Bull nemala, jednoznačne zdolala Mercedes v kvalifikačnom aj pretekovom porovnaní. Piate a šieste miesto však možno považovať za určitý úspech, keďže tímu sa podarilo maximalizovať svoj potenciál. Totovi Wolffovi však po skončení pretekov nebolo ani trochu do spevu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/108976/wolff-sa-opat-oprel-do-red-bullu-cisla-su-dobre-len-pre-wikipediu-co-aj-tak-nikto-necita

Hm, ten boj jsem viděli v Rusku 2018.

1 Like

Ďalší plačko spolu s dedom Hakstéblom :smiley: Ešte, že sa nevyhráva vo vyplakávaní. To by mali obaja titul :smiley:

1 Like

Aged nicely. Na druhú stranu, čo má povedať :man_shrugging:

7 Likes

Verim, ze v sucasnej situacii su Verstappenove rekordy to posledne, o com ma Wolff chut sa rozpravat, najma nie bezprostredne po takychto pretekoch.

5 Likes

Ironicky podotknu, že jsem rád, že Mercedes se nebude pokoušet tyto rekordy překonat, protože by to bylo zbytečné mrhání energií a prostředky na něco, co je dobré jedině na Wikipedii. :grin:

4 Likes

13 Likes

Preto nahanaju ten “rekordny” osmy titul s Lewisom a len kvoli Wikipedii Lewis predlzuje karieru? :joy:

4 Likes

Jedno aj druhé je pravda, v com je pointa prosím? :smile:

Dnes pri utoku na Carlosa v prvej zákrute sa Max stiahol a vyhol sa kolízii. V roku 2021 Max tvrdil, že to nebolo možné v súboji s Lewisom…by ma zaujímal názor všetkých, čo hovorili, že Max na vine nebol. Alebo sa naucil lepsie brzdit? :smile:

1 Like

Niečo iné je útočiť na kamoša, niečo iné na Lewisa :smiley:

Proč se pod vyjádřením Wolff najevíc slítnou rb fans a začnou kopat?

2 Likes

Presne preto, preco aj ty pod kazdy clanok o Maxokvi, ktory sa absolutne netyka Alonsa prides a zacnes kopat. :slight_smile:

Ale este k tomu naviac tu sa Wolff vyjadruje o RB a o Maxovi, tak kto iny ako fanusikovia RB a fanusikovia Mercedesu (Wolffa) by tu mal diskutovat?

8 Likes

Aj tak ti neodpíše pretože zakaždým dostane naložené :man_shrugging:

A len tak pre zábavu:

Verstappen a RB mu akosi nedajú spávať.

7 Likes

Lol a s čím mi nedá Max s RB spát? s tím, že jsem jim gratuloval k rekrodům? :clown_face: koukám, že místo toho, aby si to fans RB užili, tak se to mění na další klauniadu

Jediný klaun si tu ty. A neoznačuj ma viac, ja nemám potrebu sa tu doťahovať so zakomplexovaný jedincom ako si ty.

A áno, píšu tu fanúšikovia Red Bullu keď na nich niekto kydá ako v tomto prípade Wolff. A to, že si pogratuľoval k rekordu? Čo s tým? Hneď o článok vedľa ideš hneď vyvolávať hádky :tipping_hand_man: odpíš radšej @Jos_Verstappen , to ale nespravíš čo? Ten ťa totižto vždy argumentačne zrazí tak si dal radšej blok :smiling_face_with_tear:

9 Likes

ty jsi prvotřídní kalun no. Tu na mě vytvoříš příspěvek a napíšeš, ať tě neoznačuju :clown_face: :clown_face:

Josovi neodepisuju potom, co je v block listu, ale chápu pro tebe, Jose @rHapo @Bretnix je to moc těžké pochopit, prostě máte v hlavě dvouciferné IQ no

Ale veď napíš mi to sem, nemusíš mi písať správičky aby to nikto nevidel :smiling_face_with_tear:

Proč? já nemám potřebu spamovat celou diskuzi, když na někoho něco směřuju