Wolff sa opäť oprel do Red Bullu: Čísla sú dobré len pre Wikipediu, čo aj tak nikto nečíta | Magazín F1 - F1online.sk

Presne tak. HellHogr sa opýtal, prečo sem RB fans chodia kopať. Ono to nie je ani o kopancoch do Mercedesu, ale skor naopak. Po každých pretekoch v poslednej dobe, ktoré Redbull vyhrá, tak Lewisko s Totinkom skrátka vždy kopú veselo do Maxa a Redbullu, aby boli zaujímaví. A samozrejme RB fans aspoň takto vyjadria svoj nesúhlas s ich vyplakávaním, lebo je to stále dokola. Tak, ako všetci rešpektovali dominanciu Ferrari a Michaela Schumachera, Mercedesu a Lewisa Hamiltona, tak aj Max Verstappen by si zaslúžil troška toho uznania. Je to vynikajúci jazdec na vynikajúcom aute a to mu nikto nezoberie

3 Likes

To nemá s Maxem nic společného. To má společného s vaším útočením úplně mimo, do teď čekám na doložení tvého tvrzení, co jsem měl údajně tvrdit. Nedočkám se, protože jsi zase lhal, jak malej fracek

Jinak to musí bejt hroznej pocit uvědomit si, že dva mistři světa, co mají zatím po dvou titulech jsou lepší, než kdy byl Vettel, kterýmu si fandil celou kariéru

Sukromne spravicky su jeho chutovka. A pockaj kym nastartujes tohoto mentalneho atleta na vyssiu uroven ako sa to podarilo mne. To ti napise do tych sprav aj nieco o tvojich rodicoch. :wink:

4 Likes

Nemam pocit, ze iba dnes. :wink:

1 Like

Pokojne sa môžeš podeliť nech ľudia vidia čo za chorého pacienta to je :sweat_smile:

@Bretnix zase si ho naštartoval. Zase tu máme Vettela :smiley:

3 Likes

F11 je stejnej, jako ty. To si budete s tou bídou rozumět

Když jsme u Vettela, poslal už Maxovi tu esemesku s gratulací, na kterou se ptali novináři? :slightly_smiling_face:

Od teba to beriem ako poklonu Oggriku. :wink:

Btw. jedna taka osoba, co tu proti vsetkym bojovala a schytavala z kazdej strany presne ako ty uz stiahla chvost, som zvedavy, kedy ten bod zlomu nastane u teba. Ale myslim, ze ty si tak statocne povysavany, ze si to asi hadam ani nikdy neuvedomis.

3 Likes

Meanwhile:

image
image
image
image
image

image
image
image

image

A to je len krátka zbierka. Úplna bomba je, keď označí niekoho kto sa k nemu ani nevyjadril, viď posledný príklad :smiley:
Ale najlepšie je,

image

3 Likes

Neviem, nedostal som sa k takej info, iba Max v jednom rozhovore na tú otázku odpovedal, že si musí prezrieť telefón tak uvidíme :slightly_smiling_face: ale aj keby nie je to len otázka času :blush:

1 Like

2 Likes

Neviem kedy som ta urazal, nepopieram to (nie som pokrytec), lebo viem, ze v urcitych situaciach pouzijem aj vulgarnejsi slovnik. Pravdepodobne to bolo pri Vasich konspiraciach o nelegalnom RB alebo podobne, lebo na to sa uz fakt nedalo pozerat co tu vymyslate, len aby ste nemuseli uznat Maxove kvality. :smiley:

Mozes sa vyjadrit k hocikomu a hocicomu, ale aspon trochu objektivne a racionalne pre boha. Niekedy to tu fakt pripomina sekciu komentarov na instagrame, kde sa nejake dve pseudocelebrity pohadaju a nadrzane 13ky sa tam urazaju. :smiley:

Btw, ked uz ta mam takto na drate, tak to vyuzijem - kde si viem prosim ta pozriet u koho vsetkeho som v blockliste? :joy: celkom ma to zaujima, kto neuniesol argumenty (zatial viem, ze len raz Puff zdrhol takto z diskusie, kde sa hadal do krvi a ptm dostal rovno screenshot, ktory ho ukoncil. O inych neviem)

A já myslel, že jsi mě měl v blocklistu, ale jinak dík za vytržení příspěvků z kontextu. Ale jinak přiznám, že jsem častokrát přestřelil se svýma reakcema na některé diskutující.
Každopádně s vykreslováním RB, podporou FIA (byla nadsázka, nevadí)), podpora FIA, cost cap prostě až na ty prášky nevidím stejný reakce jako:

takže jak teda? budete si hrát na to, že vy nic, vy muzikanti co nastavují zcradlo, nebo tam bude nějaká sebereflexe?

1 Like

Neposloucháš Tota? Wikipedii nikdo nečte. :wink:

2 Likes

nezlob se na mě, ale tady někdo dělá, že nastavuje zrcadlo a přitom jsou tu jedinci, co nechtějí diskutovat, ale přitom do mě kopou, to ti přijde ok?

to nemůžu sloužit, nevím, jestli se to dá zjistit

1 Like

Dotyčný navíc zaměňuje příčinu a následek. Za prvé zatvrzele opakuje tytéž stupidity, logicky dostane kritiku. Dneska v závodě zase vypisoval - při předjížděcích manévrech Red Bullu - že triple DRS se vyplatilo. Za druhé v mém případě nonstop reaguje na mé příspěvky, které ho nijak nezmiňují ani nesouvisí s tím, co píše. Takže v určitém momentu dojde trpělivost i mně a vyfasuje kousavé označení, které se mu zjevně nezamlouvá. Přitom v každé druhé nevyžádané reakci najdu pejorativní výrazy na svou adresu, v čemž mu sekundují i ti dva jeho nohsledi. A dělám z toho vědu? Ne.

Mám pocit, že takto provokuje jenom proto, aby dostal negativní reakce, a pak je tu mohl prezentovat jako důkaz, jak se mu tady na fóru ubližuje.

4 Likes

Aj ťa mám v blocku.

To, že ty pravidelne označuješ v komentároch pro-aktívne aj keď daný človek nie je zapojený v konverzácii aby si si udrel (viď príklad hore kde si označil mňa), prvý kopeš do RB pod článkami a potom schytávaš hate a ešte sa čuduješ nie je môj problém.

Až bude niekto chodiť pod články o AM a prvý pro-aktíve kopať do Alonsa alebo AM (nie na popud toho, že tam klasicky priamo či nepriamo kopeš/te do niekoho), tak potom rozprávaj niečo o sebareflexii.

Začni komunikovať normálne a ne že každý tvoj komentár pod RB implikuje podvod, podporu FIA či niečo na ten štýl, a ľudia sa k tebe budú chovať normálne (resp. to isté plati pre Ferrari).

5 Likes

Touhle optikou máš tu 6 noshledů, u kterých doufáš, že se tu objeví, aby ti dávali lajky, jak máš pravdu.
Ne Bretnixi, ty si tu několikrát lhal o tom, co jsem měl psát a urážel si. To se pak nediv, že se ti to vrací, jak bumerang. A to, že si vytváříš obhajobu: to on, to je u mě jen následek. Tak je opravdu chabá, tebe nikdo nenutil tu lhát o tom, co jsem psal, nikdo tě nenutil psát o omezencích, protože se vyjádřili ohledně RB a nebylo to pozitivní. Ty tu ze sebe děláš intelektuála, co je vlastně oběť něčí provokace. Přitom jsi to ty, kdo přijde a začně tu označovat ostatní za omezence, nohsledy, ultras, antifans atd. a to kolikrát, i jako jeden z prvních příspěvků.
Takže tu přestaň hrát oběť, sebere se a buď chlap, piš přímo anebo nepiš vůbec, ani náznakem a přestane se ti to vracet

1 Like

Ostatnych neriesim, nie som oni, ale cez vikend som bol na ture v Tatrach a nemal som cas tu byt, a tak len po veceroch som si to tu rychlo precital a smial sa, ze to je fakt podobne ako ked sa teenky hadaju pod prispevkom Justina Biebera alebo kto teraz u nastrocnych leti. :smiley:

Ale ked si chcel, ze kde konkretne si neodpovedal na tabulky a cisla, tak napriklad minuly vikend po quali v niekolkych vlaknach, kde som explicitne do teba rypal, aby si odpisal (niekedy som dokonca pouzil tvrdsi slovnik) :smiley:

V predchadzajucom komentari v inom vlakne som ti uviedol fakt, ze Perez aj v Kanade v prechodnej quali kde vypadol v Q2, tak stratil na Maxa celu sekundu a to Max v Q2 ani netlacil, takze to nebolo prvykrat kedy ho v prechodnych podmienkach rozobral na suciastky, no nikto to neriesil lebo Perez vypadol v Q2 (riesilo sa to) a hlavne neupozornil na to politik Wolff, ktory potrebuje presmerovat pozornost zo svojho na h*vno auta a vykonov na RB v negativnom svetle.

Update: Opustam to tu kluci, za chvilu hra Wozniacki, tak sa bavte a nezabite sa navzajom. :smiley:

1 Like