ajeje, pak tu piš o lidech, kteří jsou omezení. 0,43s náskok není dominantní auto
A proč tu zase grcáš a vyplakáváš? nemáš nic k žádnému tématu?
No nic, tak @Bretnix dostal zase nálož, tak si tu vytváří své pohádky o Vettelovi
tak si připomeneme jeden z incidentů, který Vettelovi ublížil a očividně to byla technická záležitost, že @Bretnix ?
Tak pošli ten nesmysl znovu
Aha, už zrazu nezmysel… no nezmysel je tak 80-90% tvojich komentárov máš to vedľa vo vlákne, si šikovný chlapec, zvládneš to nájsť
To je fakt případ. Co se vlastně snaží dokázat, kromě toho, ze Vettel je nemehlo, Red Bull podvádí, Fiala je bůh a Země je placka na hřbetě želvy? Napadá tě něco?
@Bretnix tak se nestyď a ukaž, že máš kus sebereflexe, a potvrď, že si napsal ptákovinu
sorry, ale nemůžu za to, že neumíš číst a @Bretnix v diskuzi očividně pkračoval
plačko
Dolož mi, kde tvrdím, že je Fiala bůh, že země je placatá a na hřbetu želvy?
Kde tvrdím, že RB podvadí?
A kde píšu, že je Vettel nemehlo?
Nemáš nic, tak se mě snažíš shazovat, ty jsi fakt strašný chudáček
sorry, ale na tvoje konspirační teorie se nedívám no
A kde přesně píšu, že RB podvádí? píšu tam o cost capu, za který RB dostal trest
Nn, už tu přestaň s @Bretnix gract ty vaše RB nesmysly pokaždé, když se vám něco nelíbí
začít tu psát lži co tu teď předvedl @Bretnix jen aby mě shodil, je fakt dno
jn, stejný, jako Anderson podle vás
Jop, týpek porovnáva prejazdy zákrut a robí ich rozbor ale Hogríček to nazve konšpiráciou a miesto toho bude podporovať názory ako Red Bull sabotuje vlastného pilota pochopil som, že s tebou nemá zmysel strácať čas. Každopádne len otázka času kedy dostaneš další ban a bude tu zase na chvíľu pokoj ty klaun
A proč mě tu urážíš? však se tu zeptej kultistů od RB, jak označovali Andersona za konspirátora, a že neví o čem píše. Se to tady jen vrací, ale chápu, to pokrytectví, je prostě svině
Už se dočkám toho, kde jsem ty věci tvrdil?
Á, nové české slovo, “kultista”. To je pidžin čeština nebo Hogarův pokus o nové národní obrození?
No nějak ti to hapruje, nejdřív si do mě šel s tím, že tvrdím, jak RB podvádí (což tu vyplodil i @Bretnix), potom sem postneš screen o cost capu, za který RB byl uznán, že porušil a dostal trest a teď tu chceš dokazovat co? že tvrdím, že RB nic neporušil nebo co?
Furt čekám na to doložení, kde jsem to psal?
Btw, nauč se skloňovat, je to základ gramatiky
Pokrytec nazýva niekoho pokrytcom. Aké pokrytecké.
Ja som sa k Andersonovi nevyjadroval ale odbočme zase od témy lebo sme v koncoch a nemáme argumenty. Poďme znevažovať niekoho rozbor pretože Hogríček vie všetko najlepšie.
Toto nemá zmysel… have a nice day
No nic, @Bretnix dostal strašnou nálož a už je ve velké křeči. Už to nemá smysl dál vést, jinak tu zase bude schvalovat vraždění civilistů na Ukrajině