No nic, @Bretnix dostal strašnou nálož a už je ve velké křeči. Už to nemá smysl dál vést, jinak tu zase bude schvalovat vraždění civilistů na Ukrajině
Ne, já neznevažuji rozbor, já jen schválně reaguji, jak tu reagovali fans RB na článek od Andersona a ty ses na to zbytečně chytil
Pockaj, takze ty zaroven tvrdis, ze titul v 2021 ziskal Max v pomalsom aute a Lewis v rychlejsom aute ho prehral? Dobre vidim na ten tvoj graf?
Netvrdil aj náhodou ako v 2017 a 2018 bolo Ferrari rýchlejšie a prehralo titul iba vďaka Vettelovi?
Mám pocit, že sa v tom začína nejako strácať. Raz taký graf, druhý krát taký graf….
A netvrdil si, že už koncis?
Jn, dostal si zase klepec
Končím s tebou nie na fóre
No tak se zeptej primo, Ferrari mělo 48% sezony 2017/18 rychlejší monopost, než Mercedes. Ve vysledku ten gap bodově byl vyšší
Vidim, teraz som si to precital, ze ho tu stale sikanujete. To bude bud totalny trollmajster alebo je zrely dostat papiere na hlavu. Tu stale pise Bretnixovi, ze mu neodpisuje a vyhyba sa odpovedi, ale ja som vo vedlajsom vlakne stale nedostal a uz ani nedostanem:
Uz som ho tu X krat dostal faktami, lebo ked pride medzi nami konflikt nazorov, tak ja ten svoj podporim cislami/vysledkami a diskusia s nim skoncila. Jeho kamos Puff uz si ma pravdepodobne zablokoval (hoci ja jeho komentare vidim), ked som ho raz takto tiez dostal, ze sa do krvi hadal a potom bum, postol som tu screenshot, ktory mu dal KO a odvtedy mi ani raz neodpisal, hoci v tom istom vlakne si dalej pisal s inymi.
Co narobim, ked som aj v pracovnom zivote analytik a musim nazory podkladat datami a idem si tu pisat s chlapcami, co veria tomu, ze Pereza spomaluje Helmut gombikom alebo ze RB ma nelegalne auto (triple DRS, aktivne zavesenie, flexi podlaha a neviem co vsetko). Cakam kedy pridu s tym, ze Max nie je clovek, ale robot od Boston Dynamics, lebo takto konzistentny nebol v historii F1 este nikto.
Má to přesně naopak. Já s ním vést diskusi nechci, takže nonstop reaguje na mé příspěvky a snaží se mě vyprovokovat k nějaké hádce, ty s ním chceš polemizovat, takže dělá, že tě nevidí.
Len ked si zoberieme sezonu 2017, tak Mercedes mal 1 DNF (Bottas) a Ferrari 6 (2x Vettel, 4x Kimi (1xDNS)). Nemohlo nahodou aj toto ovplyvnit ten “bodovy gap” ? Len sa tak zamyslam, ze ci je to tak ciernobiele (pohladom teba, jednoducheho cloveka) alebo su tam aj ine faktory ako vykony pilotov?
Inak ako si dostal tych 48% zo sezony 2017? Lebo v sezone 2017 bolo 20 VC a moje skromne znalosti matematiky zo zakladnej skoly (aspon myslim, ze percenta sa ucili na ZS) mi hovoria, ze 1 VC je tym padom 5%, takze bud mohli mat rychlejsie auto 45% alebo 50% sezony.
Robi, ze ma nevidi, lebo v kazdej diskusii, v ktorej sa so mnou pusti do faktov, tak dostane taky knockout, ze ani jeho kamarat PUFF ho nezachrani.
Fotka pekna, tesim sa za neho, ale stale cakam na tu odpoved ohladom tej otazky vyssie z vedlajsieho vlakna. Ci oficialne priznavas, ze si tvrdil ?
Popravdě řečeno to KO dostává nonstop, ale přesto se hádá. Ale z tebe má asi opravdu vítr.
Ukazal som mu, ze aj v Kanade v prechodnych podmienkach v Q dostal Perez sekundu od Maxa v Q2, kde vypadol, takze tam Max este nesiel ani hranu. Takze to nebolo prvy krat ako sa nad tym teraz pozastavil Wolff. A odvtedy v tom vlakne nejako so mnou nekomunikuje.
48%? To bych řekl klidně víc.
Byla to vyrovnaná sezona.
Ty si dobry ko-kot…
Závod jsem ze záznamu dokoukal teprve teď a z výkonu i úspěchu jsem nadšený téměř stejně jako z vítězství Jensona v Kanadě 2001.
Děkuji Pierrovi za skvělou práci v těžkých vodních podmínkách.
Ano, vest diskuzi nechceš, tak tu budeš lhát o nesmyslech, co jsem ani náznakem nikdy netvrdil