Nálož typu ekonomicka debata nedávno, že? Ty máš strašný komplex
Ten ta urobil. Aspon zdielaj cely komentar a nevymyslaj si nieco, co som tak nenapisal:
@Admin fyi, uz sa tu nadava do ko-kotov. Je to este v ramci pravidiel? Aby som vedel prisposobit level komunikacie s jednoduchsimi tak, aby tomu rozumeli.
No logika je taka, ze ty tu vykrikujes Bretnixovi, ze ti neodpisuje, pritom ty sam to robis, ked si v koncoch zamotany vo svojich vymysloch.
bob si to robi sam a potom ukazuje prstom na vsetkych okolo, klasicka dospelacka rozvaznost no
To je polská kočka v KO.
Poláci vyhlásili kočky za invazní druh. V Evropě jsou šelmy přitom déle než Polsko | TN.cz uz chapem
To ví jen Bob, co tím myslel.
Nemůžeme ho soudit.
tak Bob moze sudit nas, to staci
Musel jsem si rozkrýt odpovědi, protože jsem posledních odpovědí 1/2 neviděl.
Musím se tady Honzika zastat.
Kdybys viděl sezónu 2017 a nekoukal jen na wikipedii, tak bys věděl, že 48% není blbost. Ale nebudu ti to vyčítat, každý začal koukat jindy.
Jak říkáš… není to jen černobílé a je to barevné.
Maxík na startu odpálil obě Ferrari. Vettela z PP.
Jako analytik a faktolog sis to mohl ověřit, ale jestli děláš pro Rajchla, tak to asi stačí.
Jelikož jsi to neviděl, tak ti to dám i obrazově, aby sis to pamatoval. Bottas hadr.
Tak zas někdy čau.
Nejdřív tu (H) sám hodí důůůůůležitou tabulku a pak ji sám relativizuje. Samozřejmě jen tam, kde ji potřebuje obrátit proti Vettelovi.
Nemam potřebu lhat o tom, kdo co psal🙂
Sezonu 2017 som videl, ale kludne mi vysvetli tych 48%, rad sa necham poucit. Aby to vychadzalo na 48% (zaokruhlene), tak to by muselo byt 10/21 VC, ale podla mojich skromnych F1 znalosti a podla Wiki a oficialnej F1 stranky sa v roku 2017 odjazdilo rovnych 20 VC. A ak aj nezapocitas Singapur, tak 9/19 mi podla mojich skromnych matematickych znalosti zas vychadza zaokruhlene na 47%. Takze ako si aj ty prisiel na tych 48%? To by ma fakt zaujimalo, ale odpoved od teba necakam, lebo by si asi zas musel uznat, ze pises opat ako pri poslednej diskusii so mnou, takze skus si svojich kamaratov zastavat pred inymi diskutujucimi, lebo pri mne si akurat narobis hanbu, kedze svoje tvrdenia vacsinou dolozim cislami. Ak mi tu tych 48% vysvetlis, rad sa ti ospravedlnim.
Btw 1 - neviem kto je Rajchl
Btw 2 - Maxik (ako si ho nazval) neodpalil nikoho, cisty RI, kedy jedno Ferrari nevedelo o druhom a zovreli Maxa do sendvicu, ktory nemal kam. Este aj pohyb volantom to dokazuje, ze sa snazil vyhnut Kimimu na poslednu chvilu.
Skusim ta oslovit este raz s otazkou na tento tvoj graf, o ktory sa opieras a zaroven rovno pod nim ho vyvracias svojim nazorom (trosku gulas mas v tom).

Už by si mohl přestat lhát o tom, jak Vettel neměl dominantní auta
2012 vyhral Vettel titul na pomalsom aute ako bol McLaren?
2021 vyhral Verstappen titul na pomalsom aute a zaroven ho Hamilton prehral na najrychlejsom aute?
PS: Odpoved necakam, lebo toto je KO.
McLaren byl rychlý, ale co si vzpomínám velmi poruchový. A Ham taky neměl nej sezonu teda. Co vím jistě je že Ferrari bylo rychlostně poměrně daleko
To nespochybnujem a suhlasim. Ide len o to, ze Hogr tu vytiahol nejaky graf, ktory ani nevieme na zaklade coho je vytvoreny a v nom je uvedene, ze 2012 bol McL najrychlejsie auto. A mna zaujal najma rok 2021, kedze antiRB uderka tu od 2021 presviedca vsetkych, ze Verstappen mal najlepsie auto a vyhral len vdaka nemu (to, ze ziskal maximum bodov, ktore mohol a Hamilton ich pocas sezony rozhadzal desiatky, to uz nepovedia), ale prave tento graf mu to vyvracia a uvadza, ze najrychlejsie auto mal v 2021 prave Hamilton, ktory na nom prehral titul.
On ten rok 2021 byl velmi blízký mezi Mercedesem a RedBullem. Adrian sám řekl že byli trochu rychlejší, někdo by mohl říci že Mercedes, netroufnu si rozhodnout. Vím jen že rozhodl nakonec Masi, ale raději nevytahujme.
Jj Mclaren byl rychlý, ale hrozně poruchový. V Q měl Hamilton 8 PP, Vettel 6 PP a Alonso jen 2, z toho ta v Německu byla na mokré trati a tu druhou v Británii vyhral před Webberem o par tisícin.
Tak tak, tam boli velmi blizko a za mna o titule rozhodol lepsi pilot (samozrejme s kontroverziou Masiho). Neweyho vyjadrenie beriem ako pochvalu seba sameho, ze postavil lepsie auto ako mal Mercedes, no osobne si myslim, ze o 1-2 VC viac mal rychlostnu vyhodu Mercedes. Lewis mal moznost ziskat titul svojimi silami a zahodil ju, Max tu moznost nemal, nakolko vytazil presne 100% moznych bodov (pocas sezony nestratil jediny bod voci Lewisovi, ktory by mohol ziskat navyse).
Ale to je na inu diskusiu, kazdy ma svoj nazor, nikomu ten jeho neberiem, pokial ma hlavu a patu. Ja som len reagoval na ten jeho graf, ze na jednu stranu tymto grafom obhajuje to, ze Vettel mal najrychlejsie auta (s cim suhlasim), ale na druhu stranu ten graf tvrdi, ze v 2021 mal najrychlejsie auto Hamilton, ale tam uz Hogr suhlasit urcite nebude, takze neveri ani svojmu grafu, ktorym obhajuje nazor na Vettela a selektuje z neho len to co mu pasuje a sam sebe tym grafom dal KO.