LIVE: Veľká cena Holandska 2023 | Magazín F1 - F1online.sk

Přitom Sebastianovi je to šum a fuk a dotyčný by si měl hlavně skočit do školy na lekci základní logiky a čtení vlastních grafů.

ajeje, pak tu piš o lidech, kteří jsou omezení. 0,43s náskok není dominantní auto :clown_face:

1 Like

A proč tu zase grcáš a vyplakáváš? nemáš nic k žádnému tématu? :slight_smile:

No nic, tak @Bretnix dostal zase nálož, tak si tu vytváří své pohádky o Vettelovi
tak si připomeneme jeden z incidentů, který Vettelovi ublížil a očividně to byla technická záležitost, že @Bretnix ?

1 Like

Tak pošli ten nesmysl znovu :slight_smile:

Aha, už zrazu nezmysel… no nezmysel je tak 80-90% tvojich komentárov :smiley: máš to vedľa vo vlákne, si šikovný chlapec, zvládneš to nájsť

2 Likes

To je fakt případ. Co se vlastně snaží dokázat, kromě toho, ze Vettel je nemehlo, Red Bull podvádí, Fiala je bůh a Země je placka na hřbetě želvy? Napadá tě něco?

@Bretnix tak se nestyď a ukaž, že máš kus sebereflexe, a potvrď, že si napsal ptákovinu :slight_smile:

sorry, ale nemůžu za to, že neumíš číst a @Bretnix v diskuzi očividně pkračoval
plačko

Dolož mi, kde tvrdím, že je Fiala bůh, že země je placatá a na hřbetu želvy?
Kde tvrdím, že RB podvadí?
A kde píšu, že je Vettel nemehlo?
Nemáš nic, tak se mě snažíš shazovat, ty jsi fakt strašný chudáček

1 Like

sorry, ale na tvoje konspirační teorie se nedívám no :slight_smile:

A kde přesně píšu, že RB podvádí? píšu tam o cost capu, za který RB dostal trest :smiley:

Nn, už tu přestaň s @Bretnix gract ty vaše RB nesmysly pokaždé, když se vám něco nelíbí
začít tu psát lži co tu teď předvedl @Bretnix jen aby mě shodil, je fakt dno

jn, stejný, jako Anderson podle vás

Jop, týpek porovnáva prejazdy zákrut a robí ich rozbor ale Hogríček to nazve konšpiráciou a miesto toho bude podporovať názory ako Red Bull sabotuje vlastného pilota :joy: pochopil som, že s tebou nemá zmysel strácať čas. Každopádne len otázka času kedy dostaneš další ban a bude tu zase na chvíľu pokoj ty klaun

3 Likes

A proč mě tu urážíš? však se tu zeptej kultistů od RB, jak označovali Andersona za konspirátora, a že neví o čem píše. Se to tady jen vrací, ale chápu, to pokrytectví, je prostě svině :slight_smile:

Už se dočkám toho, kde jsem ty věci tvrdil?

Á, nové české slovo, “kultista”. To je pidžin čeština nebo Hogarův pokus o nové národní obrození?

No nějak ti to hapruje, nejdřív si do mě šel s tím, že tvrdím, jak RB podvádí (což tu vyplodil i @Bretnix), potom sem postneš screen o cost capu, za který RB byl uznán, že porušil a dostal trest a teď tu chceš dokazovat co? že tvrdím, že RB nic neporušil nebo co?

Furt čekám na to doložení, kde jsem to psal?
Btw, nauč se skloňovat, je to základ gramatiky :slight_smile:

https://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/kultista
ono to slov není úplně nové, ale ok

Pokrytec nazýva niekoho pokrytcom. Aké pokrytecké.

Ja som sa k Andersonovi nevyjadroval ale odbočme zase od témy lebo sme v koncoch a nemáme argumenty. Poďme znevažovať niekoho rozbor pretože Hogríček vie všetko najlepšie.

Toto nemá zmysel… have a nice day :slightly_smiling_face:

1 Like