Wolff podľa Autosportu stratil záujem o Verstappena. Russell sa blíži k lukratívnej zmluve | Magazín F1 - F1online.sk

Jen jestli to není 60-70 a 50kw.:grin:

Ono já nevím jak se k těm číslům dostávaj a co maj za špionáž :face_with_hand_over_mouth:

… to bych čekal, jestli se straší rokem 2014 :thinking:

2 Likes

Ved dosiahli skratenie novych pravidiel do konca 2028. Evidentne je plan na nejake “classic” motory od 2029 a pride k tomu co hovorim uz davno. F1 bude musiet zabudnut na to ze bude laboratoriom pre auto priemysel. Teda miminalne to bude platit ohladom spalovacich jednotiek.
Dalsia vec ktoru RB a Ferrari dosiahli je, ze investicie gigantov ako Mercedes, Honda a Audi budu mensie ked pojde o kratky trojrocny cyklus.

ruku na srdce. si s tymto spokojny?

S čím? To bylo jen pro info, byla ted ve vesmíru.
Tak jsem myslel, že by tě to mohlo zajímat.

vsetci sme vo vesmire. ty si kde?

3 Likes

Já sem v práci momentálně :smiley:
Katy Perry back on Earth after reaching space

ja tiez. idem si pustit BS aby sa mi lepsie sustredilo a praca isla od ruky.

1 Like

Ok, peace. :v:  

Praveze nebol. Bol presne podla auta. Raz bol prvy, inokedy osmy. :slight_smile:

Hamilton hlavne nevstupoval ako 18-rocny. Pochopil by si, keby si vedel citat s porozumenim.

Mas pocit, ze Antonelli sedi v aute na titul a ma sancu skoncit druhy v sezone? Navyse Hamilton mal natestovane pred prvou sezonou tolko, ze dovidenia. To je dalsi faktor preco skor pripomina Maxov vstup do F1.

Silverstone 2021 si kde nechal?

1 Like

Pravidla měla být do 2030 včetně.
Zkrátili to o rok, takze by to mělo být 26,27,28,29.
Pak od 30 něco jiného

1 Like

skratili to o dva roky. do konca 28.

Aha, tak to je Horny šikovnější než jsem si myslel. :+1:
Trochu škoda to zkracovat, když ztrácí 5 koní.
Ale asi myslí na dobro sportu.

1 Like

no ono to nie je take uplne jasne. do konca 2028 to je na 100% a po 28 sa asi este uvidi. :face_with_monocle:

Wolff nemel nikdy zajem, ani na zacatku ani ted, hlavne VER sam bez Hornyho a Marka je v jinym tymu kaput, jednou ho kolega zajede a spadne do spiraly neuspechu.

3 Likes

Ja si myslim ze Max ak odide z F1 tak sa uz nevráti. Vieme všetci o co má záujem, dosiahol toho vela scim je sam spokojný… Ak tento rok nevyhra (co isto nevyhra) tak bude uvazovat o prestupe alebo konci… Pauza v hre nieje si myslim :man_shrugging: