to su dost presne cisla.
Moze byt, ale pride mi to optimisticke (ze by sa AM hned dostal na celo).
Skor sa moze obavat hned McLarenu. Motor ten isty, jazdci na podobnej urovni a postavit sa to moze zadarit aj im. Tam ta desatinka dve moze zohrat rolu… Ale pre nove pravidla ani to platit nemusi, ako si napisal vyssie
Jo, a ne příliš rozdílné, to myslím by bylo uplně v poho
A Hamilton vstupoval do F1, ako nemehlo a nahodou nie do top timu a rovno k majstrovi sveta ?
Tak ty si riadny rozpravkar
Hamilton vstupil v 2007 do top timu vedla majstra sveta a skoncil ako druhy, o rok na to hned majstrom sveta… Urcite to viac sedi na Verstapena
Pretoze nejazdili kamikaze styl s vedomin, ze bud sa superi uhnu alebo zrazia. A teraz nam tu vytiahni zase Massu
Takže je ten motor v podstatě bez rozdílu, tak proč to vyšilování?
… asi vyšilovalo jen Ferrari, nebo nevím
len sa mi to zda trocha vycucane z prstu. Do uvedenia novych motorov je este nejakych 10 mesiacov intenzivneho vyvoja u kazdeho motorara. to predsa este moze lietat hore dole. specialne ak sa bavime o tak malych cislach ako 5 koni, alebo 5kW.
Jen jestli to není 60-70 a 50kw.
Ono já nevím jak se k těm číslům dostávaj a co maj za špionáž
… to bych čekal, jestli se straší rokem 2014
Ved dosiahli skratenie novych pravidiel do konca 2028. Evidentne je plan na nejake “classic” motory od 2029 a pride k tomu co hovorim uz davno. F1 bude musiet zabudnut na to ze bude laboratoriom pre auto priemysel. Teda miminalne to bude platit ohladom spalovacich jednotiek.
Dalsia vec ktoru RB a Ferrari dosiahli je, ze investicie gigantov ako Mercedes, Honda a Audi budu mensie ked pojde o kratky trojrocny cyklus.
ruku na srdce. si s tymto spokojny?
S čím? To bylo jen pro info, byla ted ve vesmíru.
Tak jsem myslel, že by tě to mohlo zajímat.
vsetci sme vo vesmire. ty si kde?
ja tiez. idem si pustit BS aby sa mi lepsie sustredilo a praca isla od ruky.
Ok, peace.
Praveze nebol. Bol presne podla auta. Raz bol prvy, inokedy osmy.
Hamilton hlavne nevstupoval ako 18-rocny. Pochopil by si, keby si vedel citat s porozumenim.
Mas pocit, ze Antonelli sedi v aute na titul a ma sancu skoncit druhy v sezone? Navyse Hamilton mal natestovane pred prvou sezonou tolko, ze dovidenia. To je dalsi faktor preco skor pripomina Maxov vstup do F1.
Silverstone 2021 si kde nechal?