Wolff podľa Autosportu stratil záujem o Verstappena. Russell sa blíži k lukratívnej zmluve | Magazín F1 - F1online.sk

to su dost presne cisla.

1 Like

Moze byt, ale pride mi to optimisticke (ze by sa AM hned dostal na celo).
Skor sa moze obavat hned McLarenu. Motor ten isty, jazdci na podobnej urovni a postavit sa to moze zadarit aj im. Tam ta desatinka dve moze zohrat rolu… Ale pre nove pravidla ani to platit nemusi, ako si napisal vyssie :slight_smile:

Jo, a ne příliš rozdílné, to myslím by bylo uplně v poho :thinking:

A Hamilton vstupoval do F1, ako nemehlo a nahodou nie do top timu a rovno k majstrovi sveta ? :smiley:
Tak ty si riadny rozpravkar :smiley: :smiley: :smiley:
Hamilton vstupil v 2007 do top timu vedla majstra sveta a skoncil ako druhy, o rok na to hned majstrom sveta… Urcite to viac sedi na Verstapena :smiley: :pray: :man_facepalming:

Pretoze nejazdili kamikaze styl s vedomin, ze bud sa superi uhnu alebo zrazia. A teraz nam tu vytiahni zase Massu :smiley:

1 Like

Takže je ten motor v podstatě bez rozdílu, tak proč to vyšilování? :grin:

… asi vyšilovalo jen Ferrari, nebo nevím :smile:

len sa mi to zda trocha vycucane z prstu. Do uvedenia novych motorov je este nejakych 10 mesiacov intenzivneho vyvoja u kazdeho motorara. to predsa este moze lietat hore dole. specialne ak sa bavime o tak malych cislach ako 5 koni, alebo 5kW.

Jen jestli to není 60-70 a 50kw.:grin:

Ono já nevím jak se k těm číslům dostávaj a co maj za špionáž :face_with_hand_over_mouth:

… to bych čekal, jestli se straší rokem 2014 :thinking:

2 Likes

Ved dosiahli skratenie novych pravidiel do konca 2028. Evidentne je plan na nejake “classic” motory od 2029 a pride k tomu co hovorim uz davno. F1 bude musiet zabudnut na to ze bude laboratoriom pre auto priemysel. Teda miminalne to bude platit ohladom spalovacich jednotiek.
Dalsia vec ktoru RB a Ferrari dosiahli je, ze investicie gigantov ako Mercedes, Honda a Audi budu mensie ked pojde o kratky trojrocny cyklus.

ruku na srdce. si s tymto spokojny?

S čím? To bylo jen pro info, byla ted ve vesmíru.
Tak jsem myslel, že by tě to mohlo zajímat.

vsetci sme vo vesmire. ty si kde?

3 Likes

Já sem v práci momentálně :smiley:
Katy Perry back on Earth after reaching space

ja tiez. idem si pustit BS aby sa mi lepsie sustredilo a praca isla od ruky.

1 Like

Ok, peace. :v:  

Praveze nebol. Bol presne podla auta. Raz bol prvy, inokedy osmy. :slight_smile:

Hamilton hlavne nevstupoval ako 18-rocny. Pochopil by si, keby si vedel citat s porozumenim.

Mas pocit, ze Antonelli sedi v aute na titul a ma sancu skoncit druhy v sezone? Navyse Hamilton mal natestovane pred prvou sezonou tolko, ze dovidenia. To je dalsi faktor preco skor pripomina Maxov vstup do F1.

Silverstone 2021 si kde nechal?

1 Like