Pravidla měla být do 2030 včetně.
Zkrátili to o rok, takze by to mělo být 26,27,28,29.
Pak od 30 něco jiného
skratili to o dva roky. do konca 28.
Aha, tak to je Horny šikovnější než jsem si myslel.
Trochu škoda to zkracovat, když ztrácí 5 koní.
Ale asi myslí na dobro sportu.
no ono to nie je take uplne jasne. do konca 2028 to je na 100% a po 28 sa asi este uvidi.
Wolff nemel nikdy zajem, ani na zacatku ani ted, hlavne VER sam bez Hornyho a Marka je v jinym tymu kaput, jednou ho kolega zajede a spadne do spiraly neuspechu.
Ja si myslim ze Max ak odide z F1 tak sa uz nevráti. Vieme všetci o co má záujem, dosiahol toho vela scim je sam spokojný… Ak tento rok nevyhra (co isto nevyhra) tak bude uvazovat o prestupe alebo konci… Pauza v hre nieje si myslim
Nemas byt zbrkly
Tak teď jen spekulujeme. Já dlouhodobě tvrdím, že Max je ok s tím skončit v F1 v dohledné době a jít jinam a F1 už nikdy neřešit. Chce jezdit WEC, GTR i Rally, takže si myslím, že opravdu je schopný odejít i po letošní sezoně
Emilovi se už narodilo dítě, že tak výrazně zpomalil?
Začiatkom mája medzi pretekmi
Osobne by som tejto možnosti dal najväčšiu % šancu, napriek tomu, že som sa to bál vysloviť.
Ahá. Tak Emil na zpomalení teprve trénuje.
Já bych předem nevylučovala, že si rok oddychne a počká, jak to bude Astonu jezdit. Ale pro něj by mohlo být těžké se motivovat, nebude-li bojovat o titul a s miminem doma…
Jaj, to zas mne by nevadilo, keby skoncil. Ak to tak citi, jeho rozhodnutie. Velmi by ma vsak zaujimalo, kam by miestna sebranka potom smerovala svoje hovn0mety… Nedajboh keby este aj Hornera vyrazili za to, ze Verstappen by odisiel.
Však místo toho, aby vylepšoval vůz, tak leží doma a hraje hry. Tady už je rozhodnuto.
Tsunoda tam dělá 98% práce.
V Bahrajnu uz byl i posledni, ted se tam jeste udrzet.
2024 Ham in Mercedes - 34pt
2025 Ham out Mercedes - 93pt
2024 Ham out Ferrari - 120pt
2025 Ham in Ferrari - 57pt
Ještě si do něj kopni no… xD
jsi jak zhrzená milenka.