Určite to budú iba dohady, a nikdy sa nedozvieme ako to bude ale podľa mňa zase záujem reálny bol.
Lewis do toho hodil vidle, možno aj trochu pošramotil ego Tota a ten zostal s možnostou George kde si nebol istý či dokáže zastúpiť aspoň čiastočne Lewisa a s generačným talentom ktorý je príliš mladý a ešte potrebuje čas.
Rozhodol a to risknúť vo veľmi malej miere a tak zobral Kimiho s tým, že keby George pohorí tak mu novú zmluvu nedá a vie podpísať Verstappena. Ten ale tento rok jazdí dobre, Kimi vyzerá skvele takže nie je dôvod podpisovať Verstappena.
Navyše, Verstappen mu až tak moc nemá kam utiecť s RBR, najlejme si čistého vína. McLaren či Ferrari cesta niesú. HAAS, Sauber, Williams, Visa, Alpine sú logicky out a ostáva nám Mercedes a Aston Martin. Aston Martin možno vyzerá ambiciózne (hlavne kvôli Neweymu/Honde) ale podľa mňa má silnejší tromf v rukáve medzi nimi práve Mercedes, možno nie o moc ale má lebo zabehnuté processy/značka ktorá vždy patrí medzi top autá atď atď.
Toto AM zatiaľ nemá, paradoxne napriek obrovským investíciam idú skôr dole, zbytočne špekulovať prečo a áno, určite Newey a Honda pomôže ale zatiaľ som osobne veľmi skeptický, lebo mám pocit, že na pozadí v tom teame je niečo veľmi zlé a nefunguje to.
Proste “vnútorne” vidím Mercedes s väčšou pravdepodobnosťou na titulové auto ako aktuálne AM.