Jo to je vlastně Plzeň.
Zas nějakej magor na perníku.
Přímo před magistrátem.
To se pojišťovně líbit nebude.
Odepises na totalku ne?
Ale smutný.
cim to je, ze mas tak rozmanity zivot?
To snad není ani možný, to musela být rána jak z děla. No nic, držím palce, ať tam nezkysneš dlouho a vůbec se to co nejrychleji vyřeší včetně opravy.
Tohle musíš udělat totálně zfetovanej a v 100km.
Nikdo normální to nemůže udělat při 40km rychlosti.
Pracuju na tom dlouhodobě
V Renaulte vedla teba detska autosedacka dufam ze bola prazdna
Auto prázdné, všichni snad ok.
Triper humanista. Tak už jsem videl vše.
Jediny zpusob jak ukoncit dominanci je zakazat RBR jejich nejvetsi a nejsilnejsi zbran. A proto Wolf nehrabe do technikalii, protoze na tomhle uz pracuje.
Tou nejvetsi zbrani RBR je Max Verstasppen. Bez neho by sice RBR asi bylo vitezne auto, ale uz asi ne tak dominantni.
Nechame se prekvapit jak to dopadne. Jestli vyhraje Horner, nebo Wolf.
na tom uz tvrdo pracuje sam Redbull, takze Wolff moze zobrat popcorn.
Taky pravda. Uz jen vybrat prichut.
Ještě se k tomu vrátím.
Myslím, že hlavní rozpor je v tom, že já F1 beru jako nejvyšší technologickou soutěž těch nejschopnějších mozků v oboru, v podstatě takovou technologickou atletiku.
No a ti co by pořád něco regulovali, měnili a přizpůsobovali, to berou jako nějakou zábavu, šou, umělé představení, kde mají mít všichni stejné šance, aby to byla zábava…
No a to jsou dva neslučitelné světy elity a komediantů…
Proto to nemůže dohromady fungovat, páč když orlovi přistřihneš křídla, jen proto aby mohl létat se slepicemi, tak se ti na to vykašle a příště si najde partu orlů, s kterými to bude zábavnější.
Asi je zbytečný, čekat na to nějakou reakci
Bohužel ne, odhad škody 750.000,-Kč
Však to je totalka ne?
Ale nikomu se nic nestalo, takže to je dobré.
To jsou ale z mého pohledu dvě věci, byť spolu souvisejí. Jedna věc jsou pravidla, která se mění v čase z různých důvodů. V případě delší dominance je to snaha o zatraktivnění, jindy třeba zvýšení bezpečnosti. Na samotném zatraktivnění přitom podle mě nic špatného není, bez diváků se F1 neobejde, zajde na úbytě a nebude ani ten technologický pokrok. Změna pravidel je právě pro nejvyšší technologickou soutěž jenom jedna z dalších výzev. Špatná je zcela mírně řečeno momentální míra regulací a nemožnost pořádně testovat, to mě štve neskutečně, protože to právě tu dominanci zároveň betonuje. Jinak by schopnější týmy “koply do vrtule” a dotáhly by se, což takhle prakticky nesmějí.
No právě že není, vždyť to píšu
Budou to opravovat, najeto 9.000km
Takže nechat opravit v Polsku a rychle prodat?