Wolff nežiada o zmenu pravidiel, nechce “spadnúť do rovnakej pasce” ako Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Takže už jsme tři :muscle: Řízená dominance od FIA ve prospěch jednoho týmu.

Zase že by absolutně nic, to zas ne. S Astonem si poradili celkem snadno, a jedna úprava pravidel během sezony o ohebných materiálech a spojích je celkem slušně od RedBullu zase odsunula :smiley: :muscle: :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Občas napsal aj něco rozumného s čím jsem souhlasil i se hezky dokáže vyjadřovat - na úrovni. Díval jsem se na profil, tak už vidím ano, máš pravdu :+1:

1 Like

Nezabudnite aj na tie preteky keď Hamilton vyhral s 3 kolesami :joy:

Red Bull je proste lepší ako ostatné tímy a to im nijak zvlášť nefandím. Maju výborne auto, bezchybneho jazdca aj bezchybnu strategiu a pitstopy, dostihnutelni su keď niečo u nich zlyhá a iný tím urobí všetko na 110%

Já jsem sice uznal relevantnost základního argumentu, ale další interpretaci jsem rozporoval :stuck_out_tongue:

To rozporovat nejde :shushing_face:

Hmm, vždycky, když na vás jen trochu pritlačím a máte použít nějakou jednoduchou argumentaci na obhajobu vašich tezí, tak se rozsypete jako hrad z písku…
Fakt nuda

Chceš povedať že by mali v priebehu roka niekoľkokrát meniť pravidlá?
Alebo co chceš povedať tym, že sa rok a pol nemenili pravidlá a je to od FIA riadená dominancia jedného tímu?
Ako by si to nazval keby sa menili každého pol roku kvôli jednému timu?
Ja si myslím že by to všetko malo ísť v dvoj/trojročniciach a medzi tým by sa nezasahovalo…
@Daaviid23 mne príde ta zmena rétoriky od Wolfa viac ako podozrivá, až mi začína byť Lewisa ľúto, či nespravil veľkú chybu…

Pokud řeknou, že nechtějí dovolit dominanci, která byla 2014, 2015, (což nerozporuju, že nebyla) , tak něco dělat musí.

Pokud neudělají rok a půl lautr nic, tak co si mám jiného myslet? Že to je ten slibovanej velkoboj?

V pohodě, beru.
Můj názor na to znáš a dál to rozpitvávat nebudu. To by se pak zase museli rozdávat Warfaríny. :grin:

Na zpěněnou krev Warfarin asi moc vhodný nebude. :grin:

Lebo ti to nikto nechce napisat priamo. Ziadny iny dovod nie je, len ten, ze vyhrava Red Bull.

Keby dominuje Mercedes, tolko by im to nevadilo. Dokonca ani Ferrari :slight_smile: To len ked vyhrava kakany Red Bull vyhrava, tak je problem, lebo (dopln si cokolvek)

1 Like

Sledovanost, nic víc. Ten důvod je pořád stejný, aby při dlouhé dominanci jednoho týmu neodcházeli diváci. Tak jednoduše tomu aspoň rozumím já. Já jsem ovšem dost cynik a nějakou spravedlnost a sport v tom moc nehledám :smile: .

A povedal to súčasný šéf FIA? Aj to nejako vpísal do dlhodobého plánu FIA? Ak nie tak to nemôžeš FIA vyčítať, lebo to je konanie dvoch rozdielnych jednotlivcov… Naposledy s tou svetlou výškou sa s tým FIA snažila niečo robiť a ten rozdiel sa ešte zvýraznil… Práve preto by sa zmeny mali robiť plánovane a nie týmto náhodným štýlom uprostred sezony…
Len je pravda ze tie zmeny by mohli plánovať každé 2, maximálne 3 roky…

FIA vidí črevá RB20 a vie, že tam nie je jedna vec, ktorej zmena (cez nové pravidlá) by to auto poslala hlbšie do poľa. Možno si tiež ťukajú na čelo ako Newey, čo to vlastne ostatní babráci robia. Alebo teda nerobia.

1 Like

Teď budu mít chvilku jiné starosti :thinking:

Ale bóže, to je radost, to Ti nezávidím. To Tě někdo trefil na parkovišti, nebo jste se potkali s kolegou?

Alkohol za volant nepatří.

Nepříjemné. Skoro by se dalo říci, že někdou plně využil Teslu s autonomním řízením.

Nějaká paní s nohou v ortéze nás sešrotovala tři na parkovišti.
Teď jeden , co parkoval vedle mě omdlel.
Tak ještě jede sanitka.

1 Like