Wolff nežiada o zmenu pravidiel, nechce “spadnúť do rovnakej pasce” ako Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Už to mají v Toyotě

No, tak nad takovou ránu není… Nevím jak dlouho budeš bez auta, pojišťovna sice zaplatí opravu, ale nikdo neřeší faktické znehodnocení - až budeš chtít auto prodat, tak se každý hned podívá, jakou dostalo šlehu :frowning: . Nu což, pořád jsou to jenom plechy.

Kdyby se to stalo mě, tak by to bylo napsaný na totalku. Jsi měkkej.

Nedá se s Toyotou domluvit nějaký protiůčet?

Prý jsou to jenom plechy…
Za 3 týdny bude jako nová :slightly_smiling_face:

Já to vím, jsem měkota, to už tady snad všichni pochopili.

Počkej Puffe, to se nějak rozchází s tvojí povahou Mirka Dušína…

1 Like

Teď jsem se chtěla dohadovat, ale nechám toho. Myslím, že toho máš za dnešek dost a nakonec jsou to fakt jenom plechy. Kdybys zrovna něco vyndával z kufru, tak by to byl jiný prů.ser. Takže je to vlastně na šampáňo k druhým narozeninám :champagne:.

1 Like

Já jsem Ti taky chtěl pochválit, ale rozmyslel jsem si to, abych zase nedostal vynadáno, že Tě nebudou mít kumpáni rádi tady…

1 Like

To nevím, ale oni ji stejně dostanou na protiúčet zpátky až vyjde nová RAV.
Takže je to vlastně jedno.

1 Like

Aspoň popřeji ať autí opraví k nepoznání od nového vozu.

1 Like

Lebo má rád adrenalín. :slightly_smiling_face:

Triper sa dočasne povozí v náhradnom vozidle od Toyoty.

Tak bylo by to celkem očekávané, otázka je, jestli to bude zadarmo, v rámci pojistky nebo jak. Ale určitě mají v Toyotě svoje postupy směrem k majitelům takřka nového ne úplně nejlevnějšího auta při podobných událostech. Takže původní příspěvek změním na “bez svého auta” :slight_smile: .

Ak si dlhodobý zákazník, náhradné dostaneš. V Toyote som zatiaľ ešte nemusel (ťuk-ťuk), no Honda nám práve nedávno jedno poskytla.

1 Like

Bez svého auta budu prý asi 3 týdny, náhradní mě nabídli, ale nevzal jsem si ho, páč máme doma ještě dvě jiné Toyoty.

Myslím, že náhradní auto nabízejí vždycky, když to platí pojišťovna.

Takže to všechno ještě dobře dopadlo. Za chvíli z toho bude zajímavá historka na rodinné sedánky :slight_smile: .

Raději bych se bez té historky obešel :slightly_smiling_face:.

Tak o tom nepochybuju.

1 Like