Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

Počkáme jak to dopadne, jen samé dohady a spekulace

Jsem ti psal že na Mercedesu nezáleží, když je to 4/5 pro, mezi výrobci.

Však to ti píši od začátku, to ty jsi psal hotovo, schváleno, prohrál jsi :smiley: Teď se sepíše vylepšená metoda, má se odsouhlasit (ale pochopitelně je to F1, nikdy nevíš), a pak se bude řešit co s Mercedesem aby mohl jezdit, jestli podvádí pochopitelně :smile:

Měření při pokojové teplotě se dělalo vždy a dělá to tak celý motoristický svět.
Co chceš na tom měnit a vymýšlet nějaké novoty?

1515151515151515151515151515155 :+1:

Ještě aby vyhlašoval útok na titul když budou jezdit v modu Ferrari 2020 :stuck_out_tongue:

1 Like

Já ne, ale nějaký podvody tam hrozí tak to chtěj vylepšit :+1: Kdo nepodvádí nemá se u lepší metody čeho obávat :slightly_smiling_face:

1 Like

Co měli ve Ferrari 2020 za mód? :smile:

Já si myslím, že dva měsíce vysvětlování je dost na to, aby všichni pochopili, že chyba není v Mercedesu, ale někde jinde. Pokud vůbec nějaká chyba existuje, nebo je v něčem co se na veřejnost ještě nedostalo.

No vypadá to na to, že ty 2 měsíce debat stačilo na to aby tu lepší metodu kontroly nakonec dali dohromady :+1: :smiley:

Zjisti kolik hlasů ma FIA a kolik FOM a pak můžem pokračovat.

Lepší ani přesnější měření neexistuje.
Ale můžeš nějaké řešení navrhnout.

Som si istý, že najlepší spôsob, ako nezblbnúť, je nechať to teraz plávať a počkať na rozhodnutie kompetentných.

Pekný večer všetkým

4 Likes

Než teď vymysleli? To je dobře, já detaily toho co vymysleli neznám, ty už jsi to četl? :open_mouth:

1 Like

Na řešení si musím počkat

Jestli to řešeni vymyslel AMuS, tak to už letos na trati žádnou F1 neuvidíme.

1 Like

Přesně tak… ale to víš posedlost některých je bezbřehá. :rofl:

Měřit za jizdy snad ani nejde, To každej tu metodu napadne,

Už jenom měsíc. :upside_down_face:

Proč AMuS, motoráři s tím přišli, dohodly se. Vždyť jsem vám 100x psal že se tam scházej jejich experti ať na něco přijdou. A je to tu.

1 Like