Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

A za tepla taky né.

Zatím není nic dohodnuté, ani rozhodnuté.
Tak přesný je ten AMuS.

Tohle s AMuSem vůbec nic nemá Ferdo, ale jako vůbec :smile:

Ještě že tak.

image

Hlavní je, že se Graham našel, jsem se bál že si šel něco udělat po tom co konečně zjistil že to tak jednoznačné a jednoduché nebude. :open_mouth:

2 Likes

Jo, sice nenašel sílu napsat že to uspěchal, ale našel se :smile: A opět zaručené info co neudělaj, a chytrej jak rádio :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Hoši ja byl fandit na SKS v Edenu , byla to jízda. :heart_eyes:

A tohle je mne tak nějak jedno jak dopadne, nemohu to ovlivnit a jsem úplně v klidu, motor Mercedes bude silný ať to dopadne, jak to dopadne a dopadne to výborně, jsem si tím jist.

Od slz jste tu vy. :star_struck: :wink:

Já jsem dneska plakal s Ester Ledeckou. Vaší nulovou sebereflexi jsem oplakal dva dny zpátky. :smiley:

1 Like

Já nic neuspěchal, logika a pravidla jsou na mé straně ( že to není spravedlivé je věc zhola jiná) a každej se může mýlit.

jen plakej, ať máš naplákáno, bude se ti to letos hodit. I když vy jste zvyklí…plakat, už hodně let. :wink:

SK Slezská?

Tak aby to nebylo v módu Elseňora, ten taky pracoval v Sakuře. :upside_down_face: :slightly_smiling_face:

Uspěchal, když jsi to hned shodil ze stolu a dokonce tak osobně, že jsem prohrál. Vzal jsi to moc osobně, při tom jde jen o různé pohledy na věc. Helmutko třeba připustil že to s tou komůrkou by byl podvod, ne vše na principu tepelné roztažnosti je košer, taky má hranici. Já poměrem 16:1 a víc mám za podvod, kdykoliv během soutěže, toť moje hranice. Lepší kontrolu vítám ve všech aspektech pravidel, lepší kontrola = méně podvodů.

2 Likes

Hlavně že vše dobře dopadlo a jsi mezi námi, to že jsi psal nesmyly asi dva měsíce neni duvod k nějakým unahleným závěrům.

2 Likes

Abych se přiznal, tak o fotbalu toho moc nevím.
A Sakuru si pamatuji jako čínskou restauraci v dobách, kdy jsme ještě byli u moci všichni. :laughing:

Aha, on se nepoučil a zase plácá o vyplakávání. Nesnese jiný názor :neutral_face:

2 Likes

EDEN je jen jeden…

1 Like

Ty ses nepoučil, pořád někoho neoprávněně kritízuješ, říkáš že je podvodník a to je názor ? Třeba Mclaren naposledy jsi napsal že podváděl a přitom udělal, jen chybu v nastavení desek. Alety z toho děláš komedii a názor.

To se jako prober!!

Slavku samozřejmě znám, ale proč tam hodili na diváky tu barevnou síť? :grin:

Samozřejmě zlobím. Určitě tam musela být skvělá atmosféra. :+1:

Koukáš na ty videa co postuje Aston? Bude to velký co? :heart_eyes:

1 Like