A za tepla taky né.
Zatím není nic dohodnuté, ani rozhodnuté.
Tak přesný je ten AMuS.
Tohle s AMuSem vůbec nic nemá Ferdo, ale jako vůbec 
Ještě že tak.
![]()
Hlavní je, že se Graham našel, jsem se bál že si šel něco udělat po tom co konečně zjistil že to tak jednoznačné a jednoduché nebude. 
Jo, sice nenašel sílu napsat že to uspěchal, ale našel se
A opět zaručené info co neudělaj, a chytrej jak rádio 
Hoši ja byl fandit na SKS v Edenu , byla to jízda. 
A tohle je mne tak nějak jedno jak dopadne, nemohu to ovlivnit a jsem úplně v klidu, motor Mercedes bude silný ať to dopadne, jak to dopadne a dopadne to výborně, jsem si tím jist.
Od slz jste tu vy.

Já jsem dneska plakal s Ester Ledeckou. Vaší nulovou sebereflexi jsem oplakal dva dny zpátky. 
Já nic neuspěchal, logika a pravidla jsou na mé straně ( že to není spravedlivé je věc zhola jiná) a každej se může mýlit.
jen plakej, ať máš naplákáno, bude se ti to letos hodit. I když vy jste zvyklí…plakat, už hodně let. 
Tak aby to nebylo v módu Elseňora, ten taky pracoval v Sakuře.

Uspěchal, když jsi to hned shodil ze stolu a dokonce tak osobně, že jsem prohrál. Vzal jsi to moc osobně, při tom jde jen o různé pohledy na věc. Helmutko třeba připustil že to s tou komůrkou by byl podvod, ne vše na principu tepelné roztažnosti je košer, taky má hranici. Já poměrem 16:1 a víc mám za podvod, kdykoliv během soutěže, toť moje hranice. Lepší kontrolu vítám ve všech aspektech pravidel, lepší kontrola = méně podvodů.
Hlavně že vše dobře dopadlo a jsi mezi námi, to že jsi psal nesmyly asi dva měsíce neni duvod k nějakým unahleným závěrům.
Abych se přiznal, tak o fotbalu toho moc nevím.
A Sakuru si pamatuji jako čínskou restauraci v dobách, kdy jsme ještě byli u moci všichni. 
Aha, on se nepoučil a zase plácá o vyplakávání. Nesnese jiný názor 
Ty ses nepoučil, pořád někoho neoprávněně kritízuješ, říkáš že je podvodník a to je názor ? Třeba Mclaren naposledy jsi napsal že podváděl a přitom udělal, jen chybu v nastavení desek. Alety z toho děláš komedii a názor.
To se jako prober!!
Slavku samozřejmě znám, ale proč tam hodili na diváky tu barevnou síť? 
Samozřejmě zlobím. Určitě tam musela být skvělá atmosféra. 
Koukáš na ty videa co postuje Aston? Bude to velký co?