Po prvej časti predsezónnych testov sa v najlepšej forme prezentuje Mercedes. Sezóna F1 je však dlhá a za sebou máme len prvú ochutnávku toho, čo nás čaká. Toto Wolff si uvedomuje, že je ešte skoro na rôzne hodnotenia. Strieborné šípy si budú sebou istejšie až po Bahrajne.
On sam nevie co od radosti pohejtovat na mercedese. Uz teraz sa boji, ze monoposty s motorom mercedes budu na 100honov pred Verstapenom. Pred tym jeho oblubenym jadcom, ktory dostaval na ukor dvojky nove diely a bol skrabkany za usami ze je najrychlejsi pod slnkom
Předpokládá se hned od Austrálie 26. Jestli Mercedes bude potřebovat úlevu, než to změní, předpokládám že bude jezdit s chudobnější směsí, než bude splňovat pravidla. Uvidíme.
Taky jsem to viděl, říkal jsem si že to smažu, ale předával jsem v uvozovkách jak jsem přijal, tak by to nebylo fér. Samo předpokládám že se tak budou měřit všichni, nejen Mercedes.
Kdybych se měl řídit tím co píšeš, tak už před měsícem jsi psal “hotovo vyřešeno prohrál jsi”. Teď to takhle zatím vypadá. Jak se vyjde Mercedesu aby mohl jezdit vstříc, nevím, psalo se o té chudobnější směsi. Ale Ferda říkal že kompresní poměr jde změnit jedna dvě, tak třeba to nebude problém, že