Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

Po prvej časti predsezónnych testov sa v najlepšej forme prezentuje Mercedes. Sezóna F1 je však dlhá a za sebou máme len prvú ochutnávku toho, čo nás čaká. Toto Wolff si uvedomuje, že je ešte skoro na rôzne hodnotenia. Strieborné šípy si budú sebou istejšie až po Bahrajne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225991/wolff-este-nehovori-o-utoku-na-titul-dlhorocne-slabiny-auta-preveri-bahrajn

Wolff musí najskôr počkať, či mu FIA dovolí nasadiť nelegálny monopost.

sakra. ktokolvek v f1 hovori ze nie je rychly, bude velmi rychly.

Tak monopost nebo motor nebo co? Už se rozhodněte, hateři Mercedesu.

Motor nie je súčasťou monopostu?

Tak to by snad bylo trochu brzy hovorit o utoku na titul.

On sam nevie co od radosti pohejtovat na mercedese. Uz teraz sa boji, ze monoposty s motorom mercedes budu na 100honov pred Verstapenom. Pred tym jeho oblubenym jadcom, ktory dostaval na ukor dvojky nove diely a bol skrabkany za usami ze je najrychlejsi pod slnkom :smiley:

To chce klid dopadne to dobře. Mercedes pravidla určitě splňuje a pokud ne, dostane trest.

Presne ako hovoris. Este ze ta mame :joy:

Návrh na měření kompresního poměru motorů Mercedesu za tepla bude předložen Komisi F1 příští týden v Bahrajnu.

Pokud se potvrdí současné postoje (4/5 motoristů pro), návrh bude rychle schválen Světovou radou motoristického sportu.

[@Motorsport_IT]

2 Likes

Jen tam chybí to podstatné, datum odkdy se to tak bude měřit.

A naopak tam přebývá, že se tak budou měřit motory Mercedesu. To jako ostatní ne :smile: ?

Taky jsem to viděl, ale nebudu řesit mrzké jednotlivosti.

1 Like

Předpokládá se hned od Austrálie 26. Jestli Mercedes bude potřebovat úlevu, než to změní, předpokládám že bude jezdit s chudobnější směsí, než bude splňovat pravidla. Uvidíme.

2 Likes

Nejvíc mě baví, jak se tady lidičky strašně bojí, že Mercedes bude s tím motorem moct normálně závodit :grinning: (zatím nic nenasvědčuje tomu, že by nemohl).

A ty jsi jedním z těch kdo je z toho … :grinning:

Taky jsem to viděl, říkal jsem si že to smažu, ale předával jsem v uvozovkách jak jsem přijal, tak by to nebylo fér. Samo předpokládám že se tak budou měřit všichni, nejen Mercedes.

2 Likes

Ja nehovorim, pisem :wave:

Na to zapomeň, to by musela s tou většinou hlasovat i FIA a FOM a to se nestane.

4 týmy by nemohli diky tomu nastoupit , takže vědeckofantastické přáni.

Kdybych se měl řídit tím co píšeš, tak už před měsícem jsi psal “hotovo vyřešeno prohrál jsi”. Teď to takhle zatím vypadá. Jak se vyjde Mercedesu aby mohl jezdit vstříc, nevím, psalo se o té chudobnější směsi. Ale Ferda říkal že kompresní poměr jde změnit jedna dvě, tak třeba to nebude problém, že :smiley:

2 Likes

Nejpřesnější termín asi je: Od potom. :grin: