Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

Tak hlavně si přečti co jsi psal ty. Na motory seš odborník. :rofl:

Nicméně pořád si myslim že Mercedesu to projde, ona ta kauza má vice směrů. Nakonec i já psal že to nebude jen o roztažnosti , že nikdo přesně neví co tam Mercedes má.
A když FIA řekla že je to ok , nemůže náhle otočit.

Jak se to má měřit v módu v prospěch Mercedesu je jasný od začátku a ta změna na to nemá a neměla vliv.

Mercedes je celosvětovej výrobce aut , ty si tady mužeš dovolit řvát že je podvodnik, protože ty nikoho nezajimáš, ale jinak to rozhodně neplati.

Je to citlivá záležitost.

Nechám to na FIA. :grin:

Co jsem napsal že se snažíš vysmívat? Tebe jsem citoval, co myslíš u mě?

2 Likes

FIA by nerozhodovala zda je to ok, to jen pro info :+1:

2 Likes

Namátkou…Že je to všechno podvod a to ještě ani nevyjeli, takže jsi lhal.

A kdo rozhoduje ?

Lhal jsi jen ty, že je to hotovo a já prohrál. To že je to podvod tu píše více a více lidí, když je to tak jak se posledně psalo. Však ale to jsou teorie, motory ještě oficiální nejsou, takže vše je to o tom aby legální byly až vyjedou.

2 Likes

Mercedes to má s FIA odsouhlasený, takže pokud nebude Mercedes souhlasit se změnou, prohral jsi.

som rad, ze Wolff nepriamo potvrdil, ze na aute pracuju uz dlhe roky.

1 Like

Mercedes na změnu metody netřeba, a nejde o mě. Mě bude stačit když se zamezí tomu aby někdo závodil s vyšším kompresním poměrem než 16:1, čímž by podváděl. K lepší metodě se po posledních zpráv schyluje, takže spokojenost, je to na dobré cestě. Věř jim trochu :+1: :smiley:

2 Likes

V tom případě by museli předělávat motory všichni výrobci. Jakou by to mělo logiku, když při současných pravidlech nepodvádí nikdo?

1 Like

To se neda kontrolovat, regulovat, tezko bude mit nekdo skrytou FIA kameru na nocnim stolku.

Současná metoda není dostatečná, výrobci motorů se shodli na lepší metodě, takové jsou poslední zprávy. V Bahrajnu to bude předloženo a schváleno, říkaj.

1 Like

FIA a FOM hlasovat proti Mercedesu nebudou , jediná možnost je se dohodnout . To si myslím já.

Vůbec to neni o tom kdo má teď pravdu.

Pokud Mercedes neustoupí, změna imho teď hned nebude.

Prý ano, Mercedes nemá právo veta. Samo se můžou bránit soudně, ale to se asi nestane, ono to lepší měření nic nezmění, pokud někdo nepodvádí.

1 Like

Jo a Mercedes nevyjede. :smile:

Jedině že by měl možnost to nepouživat …kdo vi co v tom všem je. Moc veký chaos … kazdej něco piše, ale nikdo nic neví

FIA A FOM taky hlasuje a nepůjdou proti Mercedesu

1 Like

To nikdo nechce aby motory Mercedesu nevyjely, ti říkám že tam je možnost že jim dovolí jezdit s chudobnější směsí, pokud by se ten podvod prokázal.

1 Like

pokial by sa preukazal podvod nemusia menit pravidla. pokial musia zmenit pravidla aby nebol motor mercedesu legalny, znamena ze podla sucasnych pravidiel legalny je. proste rozmyslate srdcom a nie hlavou.

1 Like

S tim Mercedes souhlasit nebude, ten motor na to neni nastavenej

Naridit mu to nemohou

Současná metoda měření je nejlepší možná.
Totálně hloupý je ten dodatek, ve kterém se píše, že se tenhle poměr nesmí překročit po celou dobu soutěže, ale není upřesněné, že při stejném způsobu měření.

A stejně si myslím, že se tím pouze zakrývá úplně jiný problém.