Nikdo nepůjde proti Mercedesu, jen budou pro lepší kontrolu měření. Jestli do toho nějaký podvodník spadne, budou se řešit nějaké handicapy dopředu, počítám.
Ano změny budou, za rok
taky dodatok tam vobec nie je. to je len situsov sen.
… ale to tam je dávno a je to tak v pořádku.
Poměr tam neni kecáš…
To by celej rok jezdily s chudobnější směsí, třeba to tak dopadne. Uvidíme.
To neprojde, ovlivňuje to dalších 100 věcí
No o tom mluví Ferda, já myslel že víte o čem je řeč s tím že to musí platit po celou dobu soutěže, bylo to tu postováno hafokrát 
V tom případě je všechno vyřešené.
Já pouze opisoval od Tvého opakovaného tvrzení.
Ano pravidla a to diky měřeni splní
Mimochodem moc dobre vis co tam bylo původně a to bylo jeste lepsi pro Mercedes
Vypadá to že se tak opravdu stane a změní to, tak to píšou, ale myslet si můžeš co chceš, dokud to nebude hotovo kdo ví co do toho ještě přijde. Zatím je to žel taky o moci, ne tak uplně o spravedlnosti.
Byly tu doslovné odstavce k tomu.
A ať to klidně změni , když se dohodnou …nepředpokládám to.
Už se psalo že se dohodli, proto jsem to postoval 
len podotknem - ty momentalne stojis na strane moci a nespravodlivosti.
s vyhradou - pretoze ak ma Mercedes volake tajne uzavieratelne komorky, tak to podla mna rozporuje aj sucasnym pravidlam.
Jako Mercedes jo ?
Možná jsem tu formulaci napsal trochu nepřesně, ale od smyslu myšlenky jsem se neodchýlil.
Pro mě ne, jen se moc přiklonila na stranu spravedlnosti. Stál jsem proti používání vyššího kompresního poměru v provozních podmínkách od samotného začátku a to onu moc neměly, neb RedBull s Hondou, Cadillacem a Ferrari netáhnul. To se změnilo, a tím i moc odhlasovat nové měření.
No já taky ne, jen jsem ti napsal že to tam bylo dávno. Teda to jsem si alespoň myslím, že to není nic nového, na rozdíl od “okolní teploty”.