Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

Jj, hlavně ty info z toho jsem tu posílal několikrát. Als ne Graham ala vrchní cirkusák tu měl potřebu psát, jak FIA nic nebude řešit, a že musí souhlasit i Mercedes a teď postuje stejný info jako já předtím a který vyvrací jeho lži, buď je tak blbej nebo mu fakt jeblo

2 Likes

Zatím je to pořád na jednom místě a nic se nezměnilo a ani to že nikdo přesně neví, co tam Mercedes má. Faktem je že s FIA to má vše odsouhlasené.

A kluci nebulte, není to důstojné, berte to s nadhledem a řešte Aston Martin a ne Mercedes motory. :smile:

Vždyť to právě všechno víme, říkám buď vklidu s jakým měřením ty týmy přijdou. Buď to jde, nebo nejde ne? :wink: Kdo má legální kompresní poměr tak se nemá čeho obávat. Když přidali senzor kvůli Ferrari tak se nikdo jiný nebál, až na Ferrari :smile:

2 Likes

Jenže je potřeba vědět že tohle není jen kompresním poměru, ale o tom co a jak kdy bude. Časová osa…a o tu vždycky šlo.

Jenže kompresní poměr do 16:1 je v pravidlech, a ten zůstane, to je pro mě směrodtné. Zbytek je omáčka. Ferrari taky zkusilo omáčku, a nakonec zapomněli že maximální průtok je do 100kg/100km :smile:

2 Likes

Má tam vyšší kompresní poměr proti pravidlům

1 Like

2 Likes

Dle pravidel a jejich interpretace to tak být nemusí. To za prvé a za druhé, může to být mlha a vše je jinak.

90%? To snad do Austrálie zvýší na 100%

2 Likes

Mlha je u tebe v hlavě očividně :grinning:

2 Likes

No doufám že Alonso nebude slízávat těch 10% každý závod :smile:

2 Likes

V pravidlech je 16:1, ale podle Grahama si to můžeš vynaložit jinak a je to ok🤣

2 Likes

Tvl v Bahrajnu to projednaj, to je co by dup, vydrž prosím Tě :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Já chci ještě jednou ten článek z The Race, ale Korejsky. :relieved: :sweat_smile:

2 Likes
2 Likes

Já vůbec nerozporuji že kompresni poměr Mercedesu může být více jak 16:1, jen je otázka zda to porušuje současná pravidla , to je na FIA a těžko by Mercedes šel do něčeho, co by neměl odsouhlasené. Je v tom hodně miliard…peněz. Počkejem a uvidíme co stane. V každém případě motopr Mercedes je připraven na 110 % a to je o hodně více než Honda, která zase nestíhá. Ale třeba to důvod a následně překvapí, ale to už bude pro Alonsa nejspíše pozdě, to už tam bude někdo jiný.

Až budete umět bulet Korejsky, tak klidně připravím…

Já to zpochybňuji, tím že si tam v říjnu FIA přilepí okolní teplotu aby přikryla Mercedes, to mě teda nestačí. Psal jsem to několikrát, pokud je FIA jedno kolik maj týmy kompresní poměr v provozních podmínkách, tak ať je nebuzerujou nesmyslem o kompresním poměru do 16:1. To je celé.

2 Likes

Tak projednat mohou, to je v pořádku, ale platit to bude až za hodně dlouho… :slightly_smiling_face: :upside_down_face:

Já jedu duolingo v korejštině. :smiley:

1 Like