To je velký omyl, koukni co tam bylo před tím, každý výrobce si mohl typ měření vybrat sám !!.. a už nelži !!!
Proč? Aby se přikryly podvody Mercedesu? To snad ne
Nezapomeň proč se to dělá, FIA chce zabránit protestům. Ale však uvidíme.
A FIA ho musela odsouhlasit, proč by FIA nemohla vyžadovat lepší měření? Zejména když je tu podezření že Mercedes jezdí s vyšším kompresním poměrem než dovolují pravidla? Já bych řekl že je to její povinnost.
Měření jaké tam dala , je normální měření, nikdy jiné nebylo, nikdy se jinak neměřilo.
Proč tak potřebuješ aby McLaren měl lepší parametry motoru mimo pravidla než ostatní? 
To ti to neni blbý? 
Protože nebyl důvod a nikdo neměl podezření že si s tím někdo začal hrát aby tím získal výhodu. Co na tom nechápeš? Proti Ferrari by se taky s průtokoměrem nic nestalo kdyby na to konkurence netlačila, že měřením procházej ale fixlujou. Takhle se chytaj lumpové Grahame.
O tom to vůbec není…já nic nepotřebuji. Pokud někdo najde mezeru, není potřeba z něj dělat ■■■■■■ za každou cenu. Já nemám problém s tím, že to následně zakáží, byla tam díra…a to neurčuji já. Ale musí být čas to předělat.
Jakej čas, když prostě nesplnují nějaky zakladní parametr, tak je mi jedno kolik mají nebo nemají času. At si tam daj třeba motor ze starý Feldy, ten poměr splnovat bude. I když nevím jestli by jim prošly jen 4 válce. 
ja som tu 2 mesiace pisal, ze kompresny pomer sa meria za studena. a stale to tak je.
Tak Mercedes už "možná " chytli a prozatím to je legální.
Právě, a někdo si s tím začal hrát tak že kompresní poměr za tepla mu vyskočil na 18:1, takže je nejvyšší čas najít lepší měření které odhalí prevíty a zamezí jim v tom. Stejně tak to bylo s Ferrari.
Prozatím není nic, ještě nezačala sezona a ani nejsou homologace.
To už se bude imho jen pečetit…myslím motory.Že by je někdo koumal, si nemyslím…
nech ma kludne aj 25. V prvom rade sa treba pozriet na pravidla. Pre mna za mna nech to FIA zmeni. Mne len nesedia tie natvrdle kecy o podvadzani ked je to vlastne vsetko v sulade s pravidlami.
Díra tam byla a Mercedes ji zřejmě využil. Jinak by mu to neodkejvali.
Ono pouštět bokem litry paliva a nebo tohle je velký rozdíl.
@GRAHAM @helmutko
Kluci, jak psal Situs, počkejte si, pěkně krok po kroku - dneska představení nejhezčiho auta od legendy Neweyho a pak dořešení podvodníků…
My to zezadu okouneme, až budete dostávat kolo, dvě tři… 
No tebe štve kecy o podvádění, mě o tom jak je vše v souladu s pravidly, při tom ještě není ani proti čemu protestovat a neodjel se ani závod
Ty se točíš na větě o okolní teplotě, která tam byla přidána nedávno, my se točíme na ostatních věcech v pravidlech který neseděj (jestli je to pravda o Mercedesu). A ani nevíme co jak Mercedes dělá, ty máš alespoň hranici že co dělá je podstatné, Grahamovi je to asi uplně jedno. Lepší měření, jestli se najde, beru u všeho co slouží ke kontrole pravidel, a padni komu padni. Možná v tomto případě ostrouhám, možná se svým “trikem” ostrouhá Mercedes. Zatím nic není shozeno ze stolu a jednaj. FIA mi teda přijde že nejedná, ale to je věc druhá. Jestli to nechala na týmech, je to jen alibistické.
FIA počká až jakej bude mít naskok Mercedes. Ale jak řekl Binotto, oni ani nepojedou naplno. Bude to skvělá sezona.