Nebo ten trik je v tom, že není žádný trik. Jen nechávají konkurenci se udusit ve vlastním strachu.
Jenže způsob měření je pravidly daný.
Asi těm protestům chtěj předejít, asi vědí že to není uplně košér a nevrhalo by to na sport dobré světlo. Dokážeš si představit kdyby měli být diskvalifikování všechny auta s motorem Mercedes? Takhle to možná nějak zkoulej že je s nějakým omezením nechaj jezdit. Ale třeba to nakonec tak dopadne a RedBull couvne a zase změní stranu, jsou to týmy, třeba to zase u RedBullu zavětří jinak, třeba má na ně něco zase Mercedes a po první výhružce se stáhnou. Žel nevidím moc transparentní přístup od FIA, nýbrž že je tam nechaj mydlit a když se na něčem shodnou (4/5), tak ok, jinak FIA asi nefunguje nebo co.
Není Ferdo, v pravidlech je napsán název dokumentu, a tam je popsán způsob, při čemž ten dokument není součástí pravidel a není závazný, tak jsem to pochopil.
ved nech menia sposob merania. ale v pravidlach je pri izbovej teplote a ked to chcu zmenit musia menit pravidla.
Ten dokument je pouze doplňující popisující způsob měření, no hlavní část co je v pravidlech je jasný poměr 16:1 nesmí být překročen
To není součást pravidel, už si to konečně přečti.
Neblázni, snad nám nechceš namluvit, že si teď každý měří kompresní poměry jak se jim zrovna hodí.
Věř, že jsem Špalíček veršů a pohádek už četl, ale tahle bájka tam opravdu chyběla.
To můžou nechat, jen ten motor bude zahřátej, to je v klidu.
Nechci, bude to lepší

Právě že to FIA dala do pravidel. A teď se musí ( chce FErko a spol) udělat změna pravidel, aby to šlo řešit jinak. Kluci tady melou nesmysle.
A když se změní teď hned způsob měření, tak z logiky věci ( pokud to tak je) bude motor Mercedes nelegalní. A nebudou moci závodit…
Nesmysle meleš ty, konečně si přečti pravidla a doplňující dokumenty🤗
Důvěřuj jim trochu, oni tu metodu jen vylepšej
Tam to bude v klidu, leda že by tam někdo podváděl a spadl do toho 
A já furt od čeho mám tak zaprášený monitor. A to jsem si vždycky myslel, že želvičkám prašné prostředí nevyhovuje.
@PUFF nám to určitě potvrdí.
Takže změni pravidlo měření, to chápu…
Hele už víš jak tu metodu vylepšej? No nevíš, počkej si a uvidíš, jestli to budou umět lépe kontrolovat, což se psalo že nejde, tak jedině dobře ne?
Já bych je přejmenoval na “bulíci”, oni furt fňukaj. 
My tu nebrečíme že chtěj změnit měření, to hlavně ty 
To ať klidně udělaj, není s tím problém ale neříkej že to není změna pravidel.
To ne, želvičky jsou super tvor. Můžou přežít na souši, ve vodě, prostě za každých podmínek.
Honza je kapr. Vytáhneš ho z vody, chvilku sebou mrská, ale ví, že je konec.