Mercedes bude konkurenci šetřit jízdou na půl plynu a ještě bude podle pomalých želviček
podvádět? 
Tak oni se musí změnit pravidla, aby něco bylo proti pravidlům. To hodně říká… 
Právě že nemusí, ale chtěj zamezit protestu od Audi a spol. Chtěj aby to bylo jasný všem stejně, jedině dobře. Vydrž ještě chvilku, kompresní poměr zůstane stejný, do 16:1, po celou dobu soutěže.
Anoo, anooo 

Já jsem zase četl, že se může stát, že například Honda uměle sniží výkon své PJ, aby mohla využít ADUO, no a můžeme to probrat. Přijde mne to strašný, na to že to je F1. Snižovat tajně výkon motoru. 
Přitom si neuvědomují, že by si změnou pravidel sami ublížili nejvíce.
Minule taky na poslední chvíli zrušili čtyřválce a prosadili šstiválce a stejně jim to bylo prd platné.
Když měníš pravidlo měření, tak měníš pravidla. 
Honda po vzoru Alonsa taky usadí svůj motor do kempingové židličky?
No řeknu Ti, že jsem od Astonu očekával lepší přístup. 
Hele já nemám problém s tím, aby se to vyjasnilo, nicméně pokud Mercedes postavil motor dle pravidel, tak by měl možnost s tím jezdit. To je celé. Že to následně upraví a budou k tomu důvody, to se nedá nic dělat, ale nějaká štábní kultura být musí. Nechávám to na FIA.
Tak to pak to dopadne dobře, to jsem v klidu.
Já právě taky, lepšímu měření nic nebrání, a všichni budou spokojeni. Teda alespoň ti poctivci 
Já nevidím problém v kompresních poměrech, ale v motorech se špatném poměru s kyselinami a předraženém a nejspíše i nevyhovujícím palivu.
Ale nechme se překvapit co FIA vymyslí.
Už loni se říkalo, že jestli motory neuspějí, tak jim třeba povolí více paliva, aby se diváci stále dívali na F1.
tak nech pravidla nemenia a uvidime ci pride protest. Kazdy nejako tusi, ze len tepelna roztacnost za tym nebude, pretoze tu maju vsetci priblizne rovnaku. Ak tam maju nejake uzavieratelne komorky - tak to je snad proti pravidlam aj tak ako su napisane teraz.
Tak on ten trik Mercedesu nemusí jít změřit a je otázkou co to vůbec je.
Z IT se šíří poplašné zprávy ob hodinu a i zde si je někteří samy pro sebe vymýšlí, všechno je to cinklé.
Ještě bude kopec srandy. 
Však tam není co řešit, když se zvolil materiál dle pravidel, tam nemáš žádnou přidanou komůrku na obcházení měření jako u Mercedesu
Tak Ferko ale samo říkalo že nechce útočit na vysoké výkony motoru, ale že jde jinou cestou… Brzo Audina bude přesně vědět o tom jde a jak to Ferrari má.
Však nikdo pravidla měnit nebude, jen způsob měření.