Wolff ešte nehovorí o útoku na titul, dlhoročné slabiny auta preverí Bahrajn | Magazín F1 - F1online.sk

Já ne, já čekám jen jak to dopadne. Vy budete bulet i kvůli jiným věcem, to je tutoffffka.

Není, maximální kompresní poměr zůstane nezměněný, neboj.

2 Likes

To je pravda , ale když jinak měří, je to změna pravidel a tu si chtějí všichni přeci krom Mercedesu prosadit a musí se hlasovat.

Není, změna měření je jen vylepšení vymahatelnosti pravidla. FIA neví jak na to, týmy daly hlavy dohromady a vymyslely to. Alespoň to tak vypadá :+1:

1 Like

Víš jak, četl jsi to…můžeš znovu.

Však říkám, není se čeho bát, kompresní poměr nechtěj změnit, jen vylepšej měření aby to bylo o hodně přesnější, chápeš :+1: :smile: FIA neumí, týmy pomůžou :handshake::wink:

1 Like

Není se čeho bát, motor Mercedes je legální, máš pravdu.

Já jsem věděl, že sázím na odborníka. :+1:

Ty už taky? :smile: Vy jste ale ubulená společnost, jen kvůli lepšímu měření :face_with_hand_over_mouth: Tak ok, taky na …

2 Likes

Koukám, že má pro zelenou trojku nějak malé balení. :slightly_smiling_face:

Zatím jen pro vás 2, my se tím v této fázi jen hodně bavíme :smile: Čekal jsem že to poznáte, ale nějak vás to pohltilo :face_with_hand_over_mouth: Mám velkou důvěru v týmy :smile:

1 Like

2 Likes

U Ferrari už to měří. :joy: :joy: :joy:

obrazek

1 Like

je to tam cierne na bielom.

Tak si dej tmavý režim, bude to na černým :smile:

2 Likes

Kvůli Hornerovi ses tady nabulel :joy:

Jen s tím rozdílem, že jste pro smích samí sobě. Já se tak popadám za břicho, že už nemusím dělat sklapovačky. :laughing:

Já? … to ta paní kterou otravoval se svým dickem :smile:

2 Likes