Waché vyzdvihol Neweyho pokoru: Pre Red Bull je nenahraditeľný | Magazín F1 - F1online.sk

To bys měl no :slightly_smiling_face:

Neuvěřitelné jak si věci domýšlíš.
Opravdu žiješ v představách, že by si VW dovolil zaměstnávat děti?

Evidentně drogy u Tebe už nějaké následky zanechaly.

A kde píšu o zaměstnávání děti pod VW? To sis domyslel a vymslel ty, aby si se vykroutil z te bagatelizace dětské práce, navíc jsi to ty, kdo spojuje dětskou práci v Číně s VW, ne já, děláš ze sebe blbce

Vidím, že sis už po ránu šlehnul i večerní dávku drog, takže s Tebou dnes už žádná rozumná diskuze nebude.
Doporučuji Ti si dát dlouhého šlofíka a snažit se z deliria vyspat.

Klasika, kroutíš se ze svých nesmyslů a urážíš, dolož mi, kde píšu o dětské práci v rámci VW

Teda Ferdo, ta anketa a následné komentáře jsou pro mě asi největším zklamáním od doby co jsem zjistil, že mi nenosí dárky Ježíšek :grinning:.
Měli by to tady rozpustit, nebo předělat na forum o politice a vaření…

Nebo o letadle bez motorů…

Nechci zasahovat do vašich sporů, ale Ferda a Helmutko na můj kvíz odpověděli okamžitě, bez vlivu okolnich komentářů a naprosto přesvědčivě.
Co se dělo potom jsem popravdě nečetl, ale není pochyb že to zcela správně chápou…

1 Like

K anketě můžu připomenout, že zatím ještě nikdo nevzal v úvahu DPF filtr.

Je to s podivem, ale zase to máte všichni špatně :flushed:.

Z vyprávění Ferdy a zhodnocení Tripera hádám že nešlo o to odpovědět dobře, ale jen při tom dobře vypadat :smile:

1 Like

Jo to je klasika :slightly_smiling_face: a pak ti budou tvrdit, že ty jsi ten co věci překrucuje :roll_eyes:

Já si prej taky domyslel vítr nebo motory ale že Triper si pak nasere do bot že se s motory počítá a vše bylo zformulováno správně, by se teda mohl obtěžovat přečíst si co ten Ferda psal :ok_hand: :smile:

1 Like

Vždyť je to sranda kluci, na tom život nestojí.
Je třeba mě brát s nadhledem, já taky nevím z čeho se vaří svíčková, nebo kdo je ten váš Rajchl…

1 Like

Vždyť jo, moje chyba že jsem se nad tvým tématem vůbec zamyslel a něco vyvozoval :smile: S Ferdou se nemělo smysl přít ten nevěděl co ty jsi myslel a ty jsi to pak ani nečetl, co bych od toho čekal :man_facepalming:

1 Like

To je ale nesmysl, nic o motorech jsem nepsal, psal jsem o startujícím letadle, z čehož jde logicky odvodit, že letadle s motorem…
To byste mohli rozporovat že jsem nepsal s palivem, pilotem a mohli bychom tu být donekonečna i když nic takového neexistuje…

To že jsem nečetl kompletní následnou komunikaci, je asi chyba, ale byla to velenuda…

1 Like

Dám ti ještě jednu šanci, mnohem těžší a hodnou tvého vzdělání :wink:.

Vždyť jsem Ferdovi namítal co teda to letadlo dělá když startuje? Ne, byl jsem přesvědčován jak si tam pohyblivou sílu motorem přidávám sám. Fakt nic, dobrej pokec :ok_hand:

Už se opravdu neobtěžuj, mě to stačilo, zejména když si to pak ani nečteš. To je jak ta F1 co nesleduješ, dost to napovídá.

Hele, ale já přeci vůbec nerozporuju, že jsi to pochopil a ani by mě nenapadlo, že to bude problém…