Ano, proto by sis měl najít, jaký je “stav” současných motorů v F1
Nejsou, právě, že benzíny od VW jsou jedny z držaků, 200k km s tím nalítáš v pohodě
Ani se nemusím zamýšlet, abych věděl, že v F1 momentálně žádná V4 ani dýzl nejezdí.
Tyhle scénáře se rodí pouze v Tvé hlavě.
Ajeje, už jsou tu zase vykrucovací scénáře, jako letadlo bez motorů
Sám tu trepeš jednu somárovinu za druhou a svádíš to na druhé.
No nic Ferdo, tak si užij příští let v letadle bez motorů
Myslím, že sám už další dávku k létání v oblacích už nepotřebuješ. Raději si uvař noční čajíček.
Hellhogr napsal za svoji kariéru neskutečné množství nesmyslů, především to bylo o Alonsovi.
Ale dneska to všechno překonal dieselovou F1.
Navíc je myslím zralý na léčení, bájivá lhavost, neboli mýtománie se tomu říká.
Věděl jsem, že jsi v technice nepoužítelný, ale že neznáš ani základy o motorech je šok.
Víš Ferdo, já nemám problém přiznat, že jsem to včera totálně zamotal, celou otázku jsem nedočetl (moje chyba) a pak jsem úplně odignoroval V4 proti V6 (moje chyba), prostě jsem to zmotal, nevěnoval jsem tomu dost pozornosti (to si ani po letadle bez motorů nezasloužíš), ale přiznávám to.
Zatím co ty tu napíšeš
Neomluvíš se za nesmyslne chování a pak píšeš o letadle bez motorů, nebo o vypnutých motorech. Nevím, kdo je pak nepoužitelný v otázkách techniky a i sebereflexe
Nemám se za co omluvit. Má odpověď je zcela správná.
To jen Ty děláš stále stejnou chybu a nečteš souvislosti a pouze se domýšlíš.
Pak všechno dopadá stejně jako dýzl V4 ve Formuli 1.
Já si něco domýšlím? Kdo si domyslel letadlo bez motorů nebo vypnutý motory? Jen a jen ty.
Říkám, nemáš koule na sebereflexi, hlavně se chlachol, jak všechno víš a znáš
Dyť sám nevíš o čem je řeč, když jsi takový technický antitalent.
Chápal bych to u dítěte ze základky, ale u dospělého člověka jsou Tvé neznalosti šokující.
Kroutil jsi Ty, protože tady záměrně vytahuješ části vět, které buď nejsou celé, nebo patří k jiným souvislostem.
Jenže ty všechno stavíš kolem jedné věty, které sám stejně ani pořádně nerozumíš.
Říkám, nemáš na sebereflexi
K čemu mám mít sebereflexi? Ke Tvým nesmyslům?
To nemůžeš pochopit, když adoruješ dětskou práci v Číně
Měl bys přestat fetovat. Hrozně to škodí na zdraví a nejdříve to odnese mozek.