si chces prisposobit otazku odpovedi, pekne
rupla ti cefka?
To už tu zase budou letadla bez motorů a motory bez paliva?
Jeden válec, jedna svíčka. To je jednoduché.
A tobe sparking plug?
preco pises o F1?
to su vetrone, to uz tu je
Som sa nechal zmást
Tak Ferda je takovej větroň, se nechá unést kde čím a pak tu poletuje
Umělá inteligence by měla umět přemýšlet, ale evidentně umí pouze vyhledávat odpovědi na běžné zadání v různých servrech.
V podstatě nedokáže najít nic více, než každý jiný tuctový používatel počítače, jen o něco rychleji.
ale ved odpovedalo to relativne spravne
@PUFF napsal sprsvnou odpověď potom co jsem mu ji napsal. Nevím proč jsem si myslel, že je otazka na současné motory F1
Teorei relativity se týká něčeho jiného
Starší motory měly pouze jednu žhavící svíčku v sání.
Abych se vyhnul nařčení, že jsem v anketě zadal nějaký motor z pravěku jsem pro jistotu napsal, že se jedná o současný motor.
Tak ty si myslíš, že F1 auta jezdí na naftu, takže je jasné, že sis myslel, že se jedná o F1 vozy.
Já jsem četl jen o současných V4 a tu naftu jsem vypustil… to asi protože jsem jednu měl 5 let
Správnou odpověď samozřejmě prozradím, ale byl bych moc rád, kdyby se ji zúčastnilo co nejvíce přátel této webové stránky. Určitě se zde najde pár automechaniků, kteří přispějí dalšími podrobnostmi. Sám jsem zvědavý na zdatnost zdešího osazenstva.
Nejpozději zítra večer prozradím správnou odpověď.
Ruce pryč od dnešních benzínových motorů. Zejména od VW…
Samé problémy.
A proto jsi do ankety vložil jako správnou odpověď pouze jednu svíčku?
Mimochodem jen potvrzuješ, že si nic nedokážeš ani správně přečíst. Není divu, že pak pleteš páté přes deváté.