Vráti sa starý koncept? Z auta sa stala mrcha, ktorú dokáže skrotiť len Max, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Papa Jos tu na to dohliadal, aby to tu slapalo ako ma a jeho zoldnieri robili to, co maju. Neboj sa, vsetko bolo pod kontrolou. Len som bol najskor trosku objavovat svet a potom si uzivat spanielsky party zivot. :partying_face:

To vidim, len nejako nam vymakol. Ale ja ho dam do poriadku, hned sa chytil na prvy moj komentar a triggerlo ho ako feministku pri logickych argumentoch. Takze ovladac od Honzika stale funguje. :clown_face:

Jiřo, buď si pirát i oportunista.
Cokoliv, co tě udělá šťastným.

1 Like

Nahodou, kkt je tu suverenne najvacsi :smiley:

4 Likes

Pak tu napíšeš tohle

Takhle se popřít hned v jendom příspěvku, congrat, pobyt na psychině ti očividně pomohl

Já myslím, že moc šťastnej a spokojej v životě není, protože by pak neměl potřebu psát to co píše

Pravidla zabíjí veškerou zábavu, brání pokroku a k smrti nudí.
Takže být lotr je jediná cesta k zábavnému a hodnotnému životu.
Navíc na lotry letí holky, to je jeden z úžasných benefitů.

@Evap nepochybně potvrdí :slightly_smiling_face:.

2 Likes

To víš že jo… A vůbec, spálil ses aspoň od toho výfuku? Jinak zatím nebyly v médiích žádné stížnosti na hluk, byla jsem zklamaná :smile: .

2 Likes

Moc hlucne to ani nebolo, tiez som cakal viac a to byvam naozaj “par metrov” od toho miesta :smile:

Ten kluk má ty výfuky vedeny strašně chytře, takže jsem si spálil jenom botu.

Hele, to že nás nezatkli, byl prostě zázrak.
Jezdili jsme ty serpentiny kolem Motole a někde nahoře, vůbec to tam neznám v té tmě, jsme jezdili okruhy po nějakém bruslařském areálu…
Všichni jsme přijeli na drátech.
Žít v téhle komunitě, tak určitě brzo umřu :grinning:.

1 Like

Jestli jste jezdili po takové divné cestě z Motola nahoru k Pekařské, tak se nedivím, že vás nezavřeli. To byla vždycky cesta, které se slušní lidé včetně policistů vyhýbají :smile: . Ovšem jestli jste jezdili dostatečně rychle, tak vás pobudové a další podvratní živlové nedohonili a aspoň jste si to užili :smile: .

2 Likes

vedla si pisal, ze clovek ma byt lotr ale rovny…to by ma zaujimalo ako mam byt rovny ked pravidla pre mna neexistuju.

1 Like

Morálku, etiku, soucit a svědomí neberu jako pravidla.
To by se dodržovat mělo, všechno ostatní je variabilní alespoň pro mě.

tak to mas samozrejme spatne.

1 Like

To je moje hláška :slightly_smiling_face:

na to ti serem :smiley:

2 Likes

Konečně někdo s gulami

1 Like

Ale len od krku hore. Dole je to detska porcia a este aj cecky ma isto po mamke. :joy:

Si dostal rychle ko a už máš jen pubertální záchvěvy

1 Like

Nieco k F1 tam nemas? :clown_face:

Běž radši předstírat, že jsi někde cestoval, takovej návrat na forum, kdy si dáš sám sodu, to už je hodně špatný, ani raptor s didim tě nezachrání