Vráti sa starý koncept? Z auta sa stala mrcha, ktorú dokáže skrotiť len Max, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

BTW koli tomu, ze pravidla nezmienovali asymetriu pri brzdnom ucinku, tak sa tie pravidla upravili. ved si ich precitaj. Aj keby, a to je stale v rovine keby, RBR nejake mechanicke zariadenie schopne menit brzdny balans mal, tak s najvacsou pravdepodobnosti to bolo v sedej zone. (ak by to bolo v podobe ako na internetovej skici)
Ta formulacia je (resp bola) takato:

The brake system must be designed so that within each circuit, the forces applied to the
brake pads are the same magnitude and act as opposing pairs on a given brake disc.

Tato formulacia by sa dala vylozit tak, ze na kazdy disk musia posobit brzdove dosticky rovnakou protichodnou silou. Keby som mal byt hnidopich tak nie je tam specifikovane, ze na vsetky pads v brzdnom okruhu musi posobit rovnaka sila. je tam vylozene napisane len ze na pads musi posobit rovnaka sila v opacnom smere na disk.
Je to podla mna velmi podobne ako pri DAS. Litera pravidiel je splnena, ucel pravidiel nie a preto prislo k uprave.

7 Likes

Druhé sedadlo v RedBullu? Čím více bodů, tím dříve letíte :smile:

2 Likes

To povie niekto, kto fandi pilotovi, ktory bol pri dvoch najvacsich dokazanych podvodoch novodobej historie F1 a zaroven sa tesil z opatovneho prichodu najvacsieho podvodnika historie Briatoreho. :clown_face:

5 Likes

Skoro presne si ich opisal. :smiley:

Jeden stroskotanec po 50ke, s ktorym ani rodina nechce travit cas, takze ho zabija tymto sposobom. A druhy povolanie syn, ktory si nasiel jednoduchu pracu, len aby nieco na oko robil a nebolo to tak okate, ze ho stale dotuju rodicia aj v dospelosti, ked jeho rovesnici sa zenia, zakladaju rodiny a ziju dospely zivot. :slight_smile:

3 Likes

Este k tomu pri poslednej diskvalifikacii Mercedesu zjavny umysel zakryt nelegalnost auta, cize cieleny podvod. Ale co sa cudujes, ked niekto obdivuje Briatoreho, tak toto je presne ten isty styl. :slight_smile:

2 Likes

Díky za tu původní citaci.

1 Like

Jsi byl někde na dovolené že? Takovej návrat :smiley:

1 Like

Lol ty ani nevíš, kolikrat bylo DQ Ferrari a to si říkáš fanoušek

Já jsem někdy fandil Vettelovi? Že o tom nevím, a ani o tom, že bych oslavoval Briatireho návrat, se ti to zase pomíchalo v hlavičce co?

Měl ban zase, už asi 5

No comment. Zasa trolling

3 Likes

A já si říkal, proč furt sem taháš tu levičáckou pokitiku.

Otazka je inak polozena tak si to neotacaj

Trosku som cestoval a oddychoval, tak som sa musel vratit vo velkom style, ked uz som taky oddychnuty. :smiley:

PS: Ziadny ban som nemal. :slight_smile:

2 Likes

Vettel jazdil za Renault a vyhral vdaka crashgate? Vettel rozhadal cely tim vyhrazkami o spygate?

Ale pekne si to zase o sebe zakoncil:

:clown_face:

2 Likes

Ten vettel je riadne zufaly pokus hahahh

4 Likes

Tak mi dolož tu citaci o Briatorem, nedoložíš, protože jsi lhář.

Vettel jezdil s Ferrari, co mělo 3 sezony nelegální motor a skončilo to tajnou dohodou, tak je jasné, že Ferrari nebude nikdy trestný, jako zbyzek pole (až na RBR)

A ty výhrůžky sis ještě hodně špatně vymyslel :joy:

Nic ti tu dokazovat nebudem, nepotrebujem si tu s tebou merat penisy, ked je vsetkym jasne, ze ho mas najmensi, a preto tak trpis komplexami cely zivot.

Daj zdroj a dokaz o nelegalnosti.

PS: Viem, ze citanie s porozumenim ti nejde, tak skusim capslock specialne pre teba:

2 Likes

Je mi jasné že jsi neměl ban, neboj :joy: jen papa Jos nebyl chvíli viděn, tak jsem si říkal, že vyrazil někam za exotikou vychillovat :grin: Honza už byl smutnej :stuck_out_tongue:

1 Like

Ako pozeram, tak Honzik velmi zoslabol odkedy som mal dovolenku. :smiley:

Alebo ho tak poyebalo z toho tepla, ze uz si myli aj Alonsa s Vettelom. :clown_face:

1 Like