Vráti sa starý koncept? Z auta sa stala mrcha, ktorú dokáže skrotiť len Max, hovorí Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Ocino ti ešte neposlal peniažky, keď ťa takto preyebalo? :confused:

Jo tak, ty si vyškemral prachy od rodiny, tak tu zase smrdíš?:roll_eyes:

Ale od tvojej rodiny. :clown_face:

Už chodíš škemrat i k cizím jo? No to by odpovídalo takové ubohosti

Záhadný neúspěch Red Bullu: Robin Frijns odhalil možný zásah FIA

Red Bull Racing v poslední době znatelně ztratil na rychlosti. Nizozemský jezdec Robin Frijns, bývalý účastník F1, naznačuje, že FIA nařídila týmu upravit něco na voze RB20, co by mohlo být příčinou ztráty rychlosti.

Ačkoli Red Bull začal silně a v pěti závodech získal čtyři vítězství, Max Verstappen si od té doby připsal jen tři vítězství v devíti Velkých cenách. Zdá se, že nejrychlejší vozy mají nyní McLaren a Mercedes.

Frijns ve svém sloupku pro Formula One Magazine píše, že FIA na něco přišla nebo že by si ostatní týmy na Red Bull stěžovaly. Uvádí: „Nedivil bych se, kdyby to byla pravda, protože ve Formuli 1 se to mezi týmy rozhořívá, všichni se navzájem sledují. To je to, co dělá tento sport tak zábavným.“

Navzdory možnému zásahu v Red Bullu Frijns zdůraznil, že McLaren si za svůj výkon zaslouží pochvalu. „To, že McLaren překonal Red Bull, je také proto, že Red Bull sám musel udělat krok zpět. Když ztratíte tři desetiny a soupeř získá dvě desetiny, tak už se ta půlvteřina vysvětlí.“

Podle Frijnse půjde McLaren do boje o titul naplno. „McLaren nemá co ztratit, Red Bull všechno.“

1 Like

vlastne nakoniec Newey nie je taky podstatny clanok uspechu RB. Frajer bol ten, koho napadol ten ventil.

Tak Ferrari taky teklo trochu více paliva do motoru. A pak jsem si musel kupovat iPhone 11 pro max, abych je viděl v tabulce.

1 Like

Puffe, Puffe, potřebuješ odreagovat, ten Redbull už ti leze na mozek.

Jestlipak víš, že u vás v Brně máte taky formulový tým.
Mají tam šéfmechaničku a hledají lidi do týmu.

Však ten ventil napadl Neweyho

Tomu ver, skusil som to ake to je, aby som sa do teba vcitil. Pekne na p1cu byt v dospelosti zavisly od rodicov.

Já to mám do Brna asi 200km, takže nevím, co znamená u vás v Brně.
Z Brna je tvůj kámoš Honza Hogr. :slight_smile:

Ten světle modrej RedBull je lepší než ten šedej.
Zjistil jsem to o víkendu.

1 Like

Jiřina zjistil, že závodní formule vysokých škol jsou běžná věc, nebo to vidí poprvé, že píše jen o Brnu? v Praze jsou myslím 4 takový týmy z vejšek

1 Like

1 Like

Jsi dobrý sponzor, Doktor by z tebe měl radost.

1 Like

Paradoxem je, že i když nefandím RB, tak je vlastně ze zdejších lidí nejvíce podporuju.
To je asi to moje dobré srdíčko. :slight_smile:

1 Like

Už jsi zaplatil Maxovi rukavice, jsi dobrý muž.

Ono tě sranda přejde, až EU zatočí s energy drinkama. :stuck_out_tongue: :smiley:

Energy drinky mě neživí, horší to bude, až zakážou ropu, plyn a diktátory :wink:.

No těch zlatých dolů v demokraciích moc nebude :slight_smile: .

Mimochodem jedná se o mezinárodní soutěž Formule Student, jezdi se závody po celém světě mimo USA, a od nás má tým ČVUT, VUT Brno, Báňská fakulta Ostrava , Liberecká fakulta a Západočeská univerzita.
Skvělý projekt.

1 Like