Vráti sa Sainz do Red Bullu? Po takomto výkone nič nemožno vylúčiť, vyhlásil Horner | Magazín F1 - F1online.sk

a rovno 4 kruhy

Zaplať pánbůh jde Alonso do RB.
To bych už nerozchodil, kdyby byl v týmu s Russellem.

1 Like

tiez mi tie podivne teorie nedavaju zmysel

to bude taka overena info ako Hornerove dickpics ? :grinning:

dobre a triezvo zhodnotene

Bohužel jsem se podílel na Triperově odchodu a mám z toho špatný pocit. Ale Triper mě už podruhé požádal abych ta jejich obviňování nijak nekomentoval, takže nebudu.
Na primitivy by se nemělo reagovat ale taky se jim nemá ustupovat.

4 Likes

Možno Júki, ten chce mať hlavne reštiku a možno teda nutne nepotrebuje mať víťazný stroj. :slightly_smiling_face:

Já myslím, že mu to doktor zatrhl :grinning:

1 Like

Však je posílal, už to tu bylo i postnuty. Fakt nevím, jsstli tu někteří trolluji nebo opravdu nevnimaji to co se dělo

1 Like

A myslíš si, že tahle diskuze k něčemu povede? Podle těhle nesmyslných parametrů patří Senna či Lauda někam do spodních příček, přitom je to totální blbost.

A tak to je :slightly_smiling_face:

2 Likes

Pokud mi někdo napíše toto:

a napíše i toto:

Tak je jasný, že to nemá žádný smysl pokračovat dál a nikam to nepovede. :smiley:

Preco nie? Ved to su padne argumenty ci nie?tam ide o to ze nemas jednotny merny index, nikdy sa neurci kto je lepsi

1 Like

Vysvětli :smile:

Předvádím klauniádu protože jsem si dovolil mu poslat video, kde evidentně někdo podporuje mou ‘filozofii’, nevím co k tomu víc říct. Kam by to jako mělo vést?

2 Likes

Máš to nějaký rozbitý. :sweat_smile:

@Hedgehog rád vyndcha ten part, kde Jos zesměšnuje a napiš, že ma vlastně pravdu. Ale nedeje bože, aby si o klauniadě psal ty, protože jinak rozkladáš forum :joy:

2 Likes

Nemáme to tady jednoduchý, vskutku. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja som sa pytal spinelessa na tu tezu, ktorej oponuje kriste, fakt ma nebavi toto, vkuse vsetko musis otacat do nejakej vymyslenej osobnej roviny

Ak ti vyplavuju hadky dopamin, odporucam novinkycz alebo seznamzpravy

Btw jos tu tyzden ci kolko nebol, vcera napisal par komentov a riesi sa tu odvtedy tak mi povedz komu tu j3be :smile:

2 Likes

Vidíš to, není tu tyden, prijde a začne oponenta označovat za klauna nebo, že dělá klauniadu. Já to netaham do osobní roviny, ale pak tu nevyřvavej, že tu někdo vystipal člena fora, kdyz takovy chování cíleně přehlížíš

1 Like