Spíš už si neuměl dupnout tak jako kdysi, ať udělají, co jim sakra říká, a tečka.
A že zrovna Ferrari to potřebovalo jako pes d-r-b-ání.
Spíš už si neuměl dupnout tak jako kdysi, ať udělají, co jim sakra říká, a tečka.
A že zrovna Ferrari to potřebovalo jako pes d-r-b-ání.
hm to poriadne ukazal asi Lauda naposledy
Videli sme porovnanie schopnosti v poli pri dvojici Alonso - Ocon. Nikde nie je porovnanie lepsie ako na cele, kde je to len o tych dvoch pilotoch s minimalnym dopadom ostatnych pilotov na ich vzajomny suboj.
V poli jazdil ako pan uz v 17tich rokoch. Robil tinedzerske chyby, ale rychlost a predbiehacie manevre mal extremne. Navyse ked chces vidiet Maxa v poli, pusti si Braziliu 2016. Takyto vykon od Alonsa si veru nepamatam (mal ich vela vybornych, ale Brazilia 2016 je iny level).
Ticho!
Dramatická poza mi podle mě sedí
Pusti si sezonu 2021. Odhliadnuc od vsetkej kontroverzie, vykonami daleko prevysil Hamiltona na vrchole. Co viac ti treba?
škoda, že si jí chodíš ventilovat jen proti někomu…
Tak ty jsi naše drama Queen
Uz som to davno pisal, ze ten RedBull je pre nich az v takom rozklade a taky spinavy a podvodnicky tim, ze pri kazdej moznej prilezitosti tam tlacia Alonsa.
Pocet titulov, pocet vitazstiev, konzistentnost vykonovo, psychicku odolnost, vyhybanie sa chybam a mnoho inych faktorov. Nahovarat si mozes co chces, ale realitu neoklames.
a kde si nechal minuly rok, ci unika mi pointa?
Why Fernando Alonso is Better Than Max Verstappen and Lewis Hamilton
Prostě ať se staví v Astonu.
YouTube kanal s tisic subs, toto je tazke zufalstvo. Neklesaj na uroven Hogra, tebe som daval este ako taku nadej.
Na to, ze je Alonso lepsi od Verstappena s Hamiltonom, tak ma celkom malo titulov a vitazstiev.
Nakoniec ukonci karieru a zaradi sa k menam ako Hakkinen a pod. Ved to je velmi pekna kariera. Ale Max uz teraz urobil vacsiu stopu v F1, s tym sa bud zmieris alebo tu budes predvadzat takuto klauniadu aj nadalej. Ked ukonci karieru Hamilton alebo Verstappen, bude to pre F1 vacsia vec ako Alonso, s tym sa tak isto budes musiet zmierit.
Alonso je lepsi pilot ako spominana trojica, ale na druhu stranu preferuje opacne auto, zatial co taky Albon preferuje podobne auto ako Max, ale nie az tak extremne. Verim, ze by bol Alonso Maxovi blizsie ako Checo, ale bola by z neho rovnaka dvojka bez naroku na titul. A po prvych par prehratych pretekoch by zacal RB rozvracat a pokusil sa obe strany garaze rozhadat a robit spinavu politiku ako to on vie.
S tím, že to má někdo jinak a neposuzuje vše dle počtu vítězství a titulů se zase budeš muset smířit ty. Pro mě Verstappen zatím nemá odškrtlé všechny body abych ho mohl s Alonsem, který má za sebou více jak 20 let kariery, vůbec porovnávat. Tak to prostě mám. Pro mě hraje velkou roli Alonsův příběh a trnitá cesta F1 a uznávám, že to částečně ode mě není fér, protože nemůžu chtít po někom aby opustil dominantní monopost a předvadl se v různých týmech jen pro mé porovnání…ale může se tomu časem alespoň přiblížit. Bohužel Verstappen je celou svou karieru zatím pod křidly RB.
No ale je hezké vidět jak přijímáš jiné nazory…
Jako vážím si toho že to takto vydali, překvapili mě Asi zavětřili že Alonso jim do toho RedBullu fakt přejde
Pointa je, že double v Melbourne = titul pre stajňu aj víťaza VC Austrálie, Checo v 23 nebol na bedni