Vráti sa Sainz do Red Bullu? Po takomto výkone nič nemožno vylúčiť, vyhlásil Horner | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz po víťazstve v Melbourne pripomenul, že v nasledujúcej sezóne je stále nezamestnaný a dúfa, že ďalší triumf na životopise mu pomôže to zmeniť. Možno to tak skutočne bude. Christian Horner avizuje, že Sainz by sa mohol pripísať na zoznam kandidátov o miesto v Red Bulle.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/148144/vrati-sa-sainz-do-red-bullu-po-takomto-vykone-nic-nemozno-vylucit-vyhlasil-horner

Spekulace do sebe začínají zapadávat…
Ono fakt ten Alonso + Sainz v RB dopadne. :smiley:

2 Likes

1 Like

Tak kdo by byl lepší k Sainzovi než Alonso že jo. Horner jede bomby. :slightly_smiling_face:

Neviem, prečo by tam mal ísť, Sainz nebude chcieť robiť dvojku a zbytočne bude robiť zlú krv, do RB treba niekoho ako-tak dobrého, kto je dosť submisívny a hlavne vie dobre jazdiť s pretáčavým zadkom, a to Sainz je ďalší “kandidát” (Alonso detto), ktorý bude mať tie isté problémy s monopostom, ako Checo. :slight_smile:

2 Likes

Ak by sainz podpisal rbr, tak v tom budu hrat ulohu peniaze podla mna, predsa len kvoli niecomu odtial odisiel aj s so starkym.

U Alonsa to je vsak ine, on podla mna chce mat stroj na vitazstva

Osobně si myslím že nejpodstatnější je to zda když se nezlomí vaz Hornerovi tak zda to Verstappenovci dokáží překousnout nebo opravdu raději vyskočí pryč někam jinam (nejspíše toho Mercedesu). Stále se můžou jen naparovat ale pořád to může být tak že raději dál s Hornerem než ten Mercedes. To vědí hlavně oni, já se přiznám že nevím. I když jestli to rozhoduje Jos, asi mu ego nedovolí to spolknout.

1 Like

Tak áno, to je asi jediný aspekt, len neviem, či má dosť sebazaprenia, žeby zo seba vedel robiť taký “predajný artikel” (“šlapku”).

Jasné, on, kde príde, tam by chcel byť suverénne jednotkou, čiže RB je “mokrý sen”, ktorý by sa mu splnil len v tom prípade, ak by tam už nebol Max. :slight_smile:

2 Likes

ale zase preco by ho mal vylucit ako potencialneho kandidata ked maju jednu sedacku na buduci rok stale volnu?

1 Like

Tak mam pocit ze tohle je odpoved Josovi na jeho,

Inu jak se rika: Jak se do lesa vola, tak vybehne hajnej.

No Checo na to nema, Max s Newey jdou do Merglu, tak holt to musi zachranit Carlos.

Ale jeste bych pockal, jeden zavod vlastovku neudela. To vime.

Ale je fakt, ze Carlos v 21 porazil Charlese, pak dvakrat prohral. Takze docela dobre.

Mladej muze, starej musi. Nando bude asi bez angazma. Spousta mladsich podava velmi dobre vykony.

Myslim ze to chce i Carlos. O prachy uz mu asi nepujde. Vitez bere vse.

Mozno sa to tam pecie uz dlhsie. Preto Marko vsunul klauzulu do Verstappenovho kontraktu. Ak to spravil bez vedomia majitelov tak je Marko na ceste von a riesi si svoje zaujmy. Mozno to bol jeden z dovodov preco mal byt Marko suspendovany.
Verstappen dostane svoju stovecku v Mercedese, Mercedes dostane moralnu vzpruhu, Marko tucnu odmenu. Predsalen tymto tahom by zarobil Verstappenovcom nejakych 150 milionov naviac.

3 Likes

Jako ze by Max uprednostnil prachy a Helmuta pred vitezstvim?

Do Merglu mozna pujde, ale za autem, ne za penezma. Ty budou jen bonus.

1 Like

Jako po minulé sezoně by se za takové myšlenky asi zavíralo do Bohnic, teď už člověk u RedBullu připouští skoro uplně vše. Ale jako jsou věci který dokáží lidské vztahy velmi rozházet, nebylo by to poprvé a už vůbec ne naposledy. A jak moc je sporem ovlivněn Adrian by mě taky zajímalo.

1 Like

Ja si naopak myslim ze sainz uz potrebuje mat pred vstupom do sezony dany jasny status jednotky. Pairing s Alonsom mi pride nie moc dobre riesenie pre vsetky strany

2 Likes
Kdo půde do RB?
  • Sainz
  • Alonso
  • Zůstanou Verstappen+Peréz
  • Alonso+Sainz

0 účastníci

Zůstane Max v RedBullu po letošku?

• Ano, Max zůstane
  • Ne, Max odejde z RedBullu

0 účastníci

Max niekolkokrat uz deklaroval, ze mu o rekordy nejde. :sweat_smile:
Od 2026 sa mozu pomery radikalne zmenit a mozno Versappenovci viac veria Mercedesu. Ak Toto jeho vieru posilni vyssim platom ako ma sedemnasobny vo Ferrari tak to dava zmysel.
Moja uvaha sa opiera o domnelu existenciu Markovej klauzuly, ktora mala byt pripisana velmi nedavno. Mozno niekedy po oznameni prestupu Hamilton - Ferrari.

Preco by mal Redbull davat Versappenovi takuto moznost? Ako fajn. moze mat mlady Mateschitz spory s Hornerom, ale stratit koli tomu Verstappena zaboli rovnako Mateschitza ako Hornera. Preto si myslim, ze Marko a Verstappenovci si rozbehli vlastny “biznis” a Wolff to plati.

2 Likes

Aby sa nezacali ockovia prilis angazovat ako za cias v STR.

Ked uz marko povedal ze verstappen ma zle srdce na wolffa asi na tom nieco bude. Neche sa mi verit zeby tam odisiel po 24 :man_shrugging: