Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

1 Like

Fakt kvalitna diskusia/reakcia plna relevantnych udajov a korektna reakcia…

Kedze si 3x neodpovedal, tak si mozem len domyslat a vybrat z jedine 2 moznosti:
Bud si naozaj myslis, ze sef timu nema mat snahu bojovat proti dsq a o vyhru vo VC (co mi pride absurdne), alebo mas problem uznat si chybu (co nie je hanba).

Dik za “diskusiu”, chapem, ze radsej sa budes hadat s Hellhogrom :slight_smile:

2 Likes

Tak @helmutko nediskutuje vůbec. On přijde s nějakou blbostí, nedoloží nic svým tvrzením a jenom se háda. Tady se nedávno opíral do @Jos_Is_Back jak jen uráží a háda se, ale dělá úplně to stejný

A já jsem psal o čem? O el části nebo o max vykonu el části?:grinning:

ok, nechcelo sa mi v tom hrabat. takze som si dal tu namahu. Ano mas pravdu s protestom voci DSQ voci zobratym bodom. To ale nie je co som mal na mysli. Situacia, ktoru som mylne oznacil za protest, bola ta ze podla Alonsa McLaren sa stazoval u komisarov za ucelom potrestat Alonsa za incident v Q. Oficialny protest to ale nebol, avsak evidentne k nieco tam prislo. Nie nepodobne situacii z 1989.

No moj mesacny post od komentarov bol zjavne malo, mozno sa tu ukazem na starte sezony, ked tu z tohto fora dovtedy este nieco ostane

2 Likes

Prepac, ty si vyslovene “atakoval” Dennisa za Suzuku 89 so silnymi slovami ako dokonca, napriek a ze mu to mohlo byt jedno.
To je nezmysel a pytal som sa na to, ked si sa teda zapojil do tej diskusie a dal tvrde vyhlasenia.

Teraz to uz obkecavas, ale som rad, ze aspon ciastocne si chybu uznal a na x-ty pokus odpovedal. Ved nejde o konflikt, ale slusne a k veci. To, co som ta citoval, bol nezmysel, vyriesene :slight_smile:

co konkretne obkecavam? Dennis podal protest v 89. Ak by bol uspesny z pohladu McLarenu by sa nic nezmenilo. Stale by vyhrali PK aj PJ (prve aj druhe miesto).
2007, podla Alonsa, McLaren (zrejme na Dennisov prikaz), sa dozadoval u komisarov trestu pre Alonsa. Sice to nebol oficialny protest, ale dopad pre tim bol este horsi - Alonso stratil pozicie na starte. V oboch pripadoch si Dennis vybral jedneho pilota a viac menej uplne otvorene postavil celu stajnu proti nemu.

1 Like

To si měl hřát na prsou hada?

Myslim, ze to, ze povodne neodpovedal, nebola nahoda (uznanie chyby), ale po mojej dlhej snahe uz vyriesene :slight_smile:

Inak mam rad jeho prispevky, niekedy suhlasim, niekedy nie, ale nie je mesuge a viacmenej slusny, medzi vami je to uz asi osobnejsie a hadate sa podla vsetkeho na detailoch a ja som sa vlastne stratil, kde problem/otazka zacal (podstata) a o com je spor, ale asi ani na tom by ste sa nezhodli :smiley:

Mne uz sa v tom fakt nechce hrabat. Had uz bol v Marardsku alebo sa zhadil nasledne? Myslim ten slavny vystup kedy prisiel ziadat Dennisa aby Hamiltona umyselne poskodil s tym, ze ak nie tak ho pojde nabonzovat do FIA.

Ale ano relevantna poznamka.

Ze co si napisal nie je pravda a zmysluplne a ja som citoval teba k 89 (nie 2007, to je obkec).

Uz idea, ze sef timu sa nema odvolat, ked vnima (nie sam) dsq ako nespravodlivu, je doslova neuveritelna az smiesna. Na to si ani raz nereagoval, lebo sa to nehodi do narativu, ktory mal tvoj prispevok sledovat…

Toto preukazatelne nie je pravda.
Okrem logiky spominanej vyssie, by jeho tim neprisiel o vitazstvo vo VC.
Uz x-ty krat sa ta pytam, toto ma byt sefovi timu jedno?

Fakt je proste problem uznat, ze ten protest bol uplne legitimny a aj zmysluplny a ze tvoje slova ako dokonca, napriek, jedno boli nevhodne? :slight_smile:

2 Likes

Za podraženou nohu se dává v jiných sportech červená a přesně to samé udělal v Maďarsku Alonso.
Pak Bičíkovi na McL bonzoval, aby dostal imunitu. Mcl dostal 100 000 000 Dolsů plus výškrt z PK čímž přišel o další miliony za prize money a další velké prachy od sponzorů.

Copak může slušný člověk takového bonzáka obhajovat?

1 Like

Napis mi spravu prosim ta, ty ich mas zablokovane. :slight_smile:

1 Like

Navyse tento trest bol uplne nelogicky a neferovy, Alonso neporusil ziadne oficialne pravidla. Jedine co porusil su akurat tak timove pravidla a trestat ho mal akurat tak Dennis (ktory by ale v prvom rade mal trestat Hamiltona, ktory prvy porusil interne dohody a Alonso len oplacal).

Ano je to jeden z pohladov. Prisiel o vitazstvo v GP a podal protest. Bolo by zaujimave vediet, ci by protest prisiel aj keby kolizia dopadla naopak. A rovnako by bolo zaujimave sledovat ci by prisla penalizaicia. Dennis mal samozrejme plne pravo protest podat. Z pilotov si vybral Sennu a Prost bol uz viac menej na odchode. A nebolo to len koli tomuto jednemu momentu. Keby sa rozhodol pokracovat s prostom a Senna by bol na odchode asi by protest nepodaval…

Blbost. Ked podrazis nohy niekomu zo svojho timu, nikdy ti cervenu neda. Faulovat svojho spoluhraca podla pravidiel asi nie je mozne. :slight_smile:

A asi zabudas na to, ze prvy, kto podrazil nohy, bol Hamilton. Alonso len oplacal.

1 Like

Zase špatně.
image

1 Like

doteraz popisany sled udalosti bol taky, ze Alonso sa Dennisovi vyhrazal, ze pokial neuprednostnia jeho pred Lewisom v sampionate, myslim, ze sa dozadoval Lewisovho vypadnutia, tak spygate eskaluje do FIA.
Nato Dennis zdvihol telefon a spygate Mosleymu oznamil sam. Alonso medzitym vychladol a chcel veci urovnat, to ale uz bolo neskoro. V McLarene tym padom skoncil. Uz sa nepamatam ci toto bolo pred alebo az po Madarsku, tipujem ale ze az po. Mosley uz vedel ze Alonso o tom vie. Tam uz velmi nemal na vyber a musel zobrat imunitu.

1 Like

Skús byť konkrétny, lebo takto je ten tvoj komentár úplne nulový.