Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

ty si bol tiez suspendovany pred casom, preco robis zo seba pokrytca?

6 Likes

Nebola povodne tato uloha s holubmi/vtakmi vo vlakovom vozni alebo navese kamionu? Aspon tak ju poznam ja. :slight_smile:

Tato dronova verzia vznikla mozno v snahe zaujat dnesne digitalne deti na fyzike, ktore uz ani nevedia, co je holub. :sweat_smile:

Suspendovany si bol aj ty za svoje excesy s Revoltom …

Tak nemůžu za to, že tomu nerozumíš.
A) já jsem tu spekulaci neřešil, jsem tu odpovídal Davidovi a to úplně v jiném kontextu
B) omezený máš i průtok paliva, ale asi nebudeš arugmentovat, že množství paliva v nádrží nehraje roli, nebo budeš?
C) vzhledem k zvýšení elektrické části motoru, tak to bude hrát větší roli, klidně se stav na hlavu
D) přišel si s citací pravidel, která vůbec nerozporuje tomu co jsem tu psal

Fakt teda netuším co byl tvůj záměr

Ne proč? Já jsem tu měl víc účtů? A já tu měl perma ban?

Tu zas ja nepoznam :slightly_smiling_face:

to bude preto, ze necitas co pisem, ale sa hadas. cely cas tam mam a mozes si to overit, ze maximalny vykon el casti nebude hrat velku rolu. Ty si si to v hlavicke preklopil, ze tvrdim ze elektricka cast nebude hrat rolu. To som ale nikdy nepovedal.

mal si ban alebo si nemal?

4 Likes

1 multinick+1 multinick = plovoucí výsledek.

Pro Tebe to není určené, páč ty jsi mimořádně chytrý a víš, že když máš na vstupu 350kW, tak nemůžeš mít 450kW na výstupu i kdyby uměla Honda čarovat…

Už asi začínám dětinštět, proto bych se za předškoláka považovat mohl. :grin:
Krabice s dronem by měla vážit 2 kg , ale musela by být vzduchotěsně uzavřená.

Tak samozřejmě že 10

Nic těžšího nemáš?

mna zaujima ta cast s tym 50 kilovym Aladinom. Ze preco ma chudak len 50kg.

2 Likes

O com je tu vlastne spor?
Ci bude mat el. cast PJ vacsi vyznam?
Moc vela dlhsich prispevkov a necital som pre cas vsetko a stracam sa v tom.

Snad nie o spekulaciach k buducnosti, o tie sa sporit od podstaty nedava zmysel :slight_smile:

Ked vsak vidim, ze to prerastlo do osobnejsieho, tak sa musim spytat (3x) @helmutko :

Aka je to podla teba diskisia/diskuter, ak sa ta niekto 2x nieco slusne a vecne, reagujuc na tvoje tvrdenie, spyta a ty neodpovedas? Slusna/slusny?

Nemyslim to v zlom, len to nechapem, lebo vidim ze casom to nie je, konflikt sme nemali a s @HellHogr si pises, cize sa kludne sporis a ja som bol s tebou k veci a slusne bez jedinej urazky ci privlastkov…

Ja vidim len 3 moznosti:

• bezdovodne urazena reakcia?
  • nie su argumenty na podporu toho co si napisal?
  • vies, ze si napisal nezmysel, ale nechces to uznat?

Ci nieco ine? Viac sa uz pytat nebudem, 3x stacilo a podla (ne)reakcie sa to vysvetli a budem vediet, ako sa k tomu prisposobit, dik a fakt v dobrom :slight_smile:

1 Like

Nevadí, princíp je rovnaký. Tuším to skúšali aj Mythbusters (ak poznáš ten program z Discovery Channel).

Tak my tě litujeme. Říkal si, jak je někdo zavislej na tomhle foru a nemá život. Pak jsi tu ty s 5 banama a 6 uctama, 140+ příspěvků za 12 dní

2 Likes

Jsem jen odhadoval, páč tam má každý druhý úplavici z Gangy.

kde som podla teba napisal nezmysel?

inak uz ani neviem. kazde vlakno tu nabere svoj vlastny zivot. Netreba to brat velmi osobne.

1 Like

Neznám, jsem chudý a nemám televizi.

@helmutko
Kukni moj prispevok na ktory tymto reagujem.
Z inej temy, nie tejto co sa hadate, 2x som sa pytal, tak skusam treti :slight_smile: