Od takejto woke postavičky to beriem s úsmevom takéto bludy.
Jedine čo sa od teba očakávalo je nepchať sa niekam nasilu a moralizovať, lebo skončíš ako de.bil. Pre takého ako ty je určite každý de.bil. Čo čakať od jedinca, ktorý si zastáva Hogra.
Toto by bolo tak nádherné keby funguje. Tak sem prespal prispievať @Hedgehog, prestal prispievať @Bretnix (ktorý tu bol skôr ako všetci) a problém pretrváva. @Triper začal ignorovať, ja detto, a našlo by sa množstvo dalších užívatelov ktorý si kúsli do jazyka, kľudne aj na mesiac, popri tom čo boli osočovaní v nejakých témach do ktorých predtým ani príspevok nenapísali. Ešte aj @Jos_Is_Back tu nejaké týždne po sebe neprispieval a stále tu bolo do koho rýpať lebo keď sa všetci odtialto zdúchenme tak si najdú novú obeť.
A aj keby vyhodíš všetkých “agresívnych” diskutujúcich a aj takého Josa, kde síce máš pravdu, že (už bohužiaľ) väčšiu časť svojho času reaguje ako reaguje (má dôvody ale to neospravedlňuje) tak to schytali aj @Arafinwe@Unleash_the_lion@Evap (tá z toho vždy predtým ale ešte radšej vycúva, klobúk dole za sebakontrolu) a koniec koncov aj ty.
Určite som nevymenoval všetkých ale pre obraz to stačí.
Taká @ReBeka hneď po registrácii ( a prvom príspevku ) schytala od oboch náklad jak je to ďalší multi-účet. Krásne
A to je vlastne most. O tom jak Triper je multiúčet síce dôkazy neexistujú ale vypisovať cez pol roka (možno aj viac) je v pohode. Ale, že sa @helmutko teraz ozval, to už sú tu chudáčikovia, treba ich polutovať a napísať.
Jediný dôvod prečo sa k ním fórum takto chová je, lebo si možu za to svojím chovaním. Každý jeden človek sa s nimi na začiatku snažil rozprávať normálne, bohužiaľ svojím prístupom to je tam kde je. Koniec koncov, každý jeden človek na fóre si za to može sám.
Už by ste sa všetci konečne čo píšete, že stačí ignorovať mohli zobudiť a pochopiť, že absolútne to nefunguje.
Podla mna tu zbytocne mlatis slameneho panaka. Podstatou mojho prispevku nebolo, robit z Hogra konstrutivneho prispievatela, s ktorym tu nikdy nie su problemy. Preto som aj na uvod napisal, ze som s nim sam mal niekolko hadok.
Ale s dovolenim, ked mam s niekym problem, tak si to viem vyriesit sam, nepotrebujem, aby sa tu do pozicie spasitela a hovorcu pasoval iny uzivatel, ktory sam prispieva este ovela horsim sposobom a ktory cely ten problem svojim spravanim iba zvelicuje. A pritom pouziva metody, ktore su jednoznacne za hranou akehokolvek akceptovatelneho spravnia. Nech to robi, ja to ovplyvnit nemozem, ale nech to nerobi v mene ostatnych. Dostalo sa to tu do pozicie, kde cely hejt isiel na Hogra a Josa, ktory svojimi prispevkami prerazil suteren, tu vsetci tlapkali po pleci. Zdalo sa mi to nevyvazene a neferove a mal som potrebu sa ozvat, ze rozhodne nie je iba Hogr ten zly, kym Jos je pre ostatnych na fore konstruktivnym bojovnikom za spravodlivost.
Já už bych doporučoval tohle téma uzavřít, každý už má dostatek informací, aby si udělal obrázek.
Není nic jednoduššího, než je dát do ignoru a nereagovat. Ono je nakonec přestane bavit tady komunikovat jenom ve čtyřech.
No, a nebo se hádat, ale pak si uvědomit, že to člověka ovlivní a stáhne na tu jejich úroveň ghetta, kde nic není svaté.
Áno, mlátim máš pravdu. Nebaví ma totižto počúvať, jak vlastne furt dookola je chyba v 15+ ľudoch a nie v tom jednom ktorý tu má problém s väčšinou aktívnych prispievatelov a s väčšinou mal nejaký konflikt (opakovane). Jak stačí ignorovať a zázračne tento fenomén zmizne. Lebo nezmizne.
To som rád, lebo minimálne to tak vyznelo v celom kontexte. Lebo ja teda osobne vidím markatný rozdiel v zaujatosti keď niekomu fandíš (ako si poznamenal v svojom príspevku) a s tým o čom sa tu bavíme.
Nuž, bohužiaľ, opakovane to baví robiť iba Josa a hádať sa. Napriek tomu, že súhlasím s vetami pred citácou tejto vety, treba si bohužiaľ naliať čistého vína. Všetci ostatní (až na nejaké prípady kedy dostane niekto rapel a vybije si nervy) proste už zdrhli, rezignovali alebo sa snažia aplikovať ignoráciu. A preto možno aj toho zlého Josa potlapkajú po pleci, lebo keď raz ta šikanuje niekto v škole, a príde nejaký “väčší” šikanátor tak napriek tomu, že sa ti nepáčia jeho metódy si rád, že vyriešil tvoj problém. Určite nebudem chodiť a lutovať niekoho, kto ma doteraz “bil”, že dostal ešte väčšiu bitku od niekoho iného.
Verím, že chápeš príklad. To nie je žiadna obhajoba metód či chovania, za stav sme zodpovedný všetci a nemyslím si ani, že Jos je tu vnímaný ako nejaký bojovník za spravodlivosť. Tak isto ako si nemyslím, že je nejaký “bojovník za utlačovaný ľud”. Len má každý toho plné zuby. Verím, že keby sa stane nejaká zmena a ostane tu iba Jos, tak ak by sa neukludnil a pokračoval by v tejto krížiackej výprave, bol by rovnako nenávidený a všetci by sa “zase” pridali na stranu niekoho kto by doňho rýpal a potencionálne vyštval.
A ještě profil @Hunderdog, který nenapsal ani jeden příspěvek, ten je ještě víc fascinující. Představa přece, aby si zakládal profil, aby si lajkoval vlastní příspěvky a nebyl jediný Situs, který to kliká, to je taky moc velká náhoda
Ja to podla teba robim v mene ostatnych? Tak ty si pekne mimo.
Proti zakernym metodam Hogra treba bojovat rovnakymi metodami. Hadam si nemyslis, ze keby on vedel kto som, ze by si to nechal pre seba. (aj ked tvoja naivita je dost vysoka)
Zly zly Jos, ktory tu vsetkych zmanipuloval proti Hogrovi.
Co keby si tak riesil podstatu problemu, a teda ze Hogr je ten, ktory toto cele zacal a mohol by aj skoncit, ale nechce? Uz dva tyzdne ho ignorujem a on ma uraza dennodenne, hoci mu neodpovedam. Nechces si mna, chudacika, zastat, ze ma zly Hogr napada?
Svoju potrebu si si naplnil a spravil si si peknu vizitku. To sa oplatilo, nie?
V dobách kdy bylo nejvíce používané formulové fórum na Sports, tak tam bylo období, kdy se nicky kradly a někdo cizí se přihlašoval pod jménem, které mu legálně nepatřilo.
Takový může být původ i nicku Hogar.
Diskuze na Sportsu se stala taková špína, že admin diskuzi uzavřel a bylo po ptákách.
Obávám se že k podobnému stádiu blíží i zdejší fórum.
Suhlas. Len ja som o tom doteraz nevedel, ze su to az take bezcharakterne patkane, ze ked niekoho urazaju a nemaju radi, tak nemaju hanby od neho nieco aj tak chciet.
Toto uz tu skusalo vela ludi. Nefunguje. Neprestalo ich to bavit, teda aspon postihnuteho Jana nie. On by si tu aj sam vypisoval so sebou. Nepamatas obdobie, ked tu bolo mrtvo, tak zacal otvarat rok stare diskusie a rypal v nich do kadekoho?
Mna to uz davno prestalo bavit. To musi byt fakt nejaky nudny uprsany vikend, aby som sa tu s Hogrom natahoval na 100+ prispevkov alebo musim sediet niekde vo vlaku, buse alebo na letisku a natahujem sa s nim kym cakam, a potom to jednym prispevkom utnem a Honzika ide roztrhnut, ze mi zase len posluzil na skratenie dlhej chvile.
Nenazval by som sa “sikanator”, ale skor “majitel rovnovahy” (@Hedgehog mi isto odpusti) alebo “ucitel” v tomto tvojom pripade.
Tu sa mylis. Keby chromozom vypadne z fora, tak sa Jos vrati do starych kolaji a bude si len v klude hodnotit F1.
Ten druhy zeleny ufon sa prezit da, ten aspon dokaze respektovat vlastny ignore list.
Není odrazem hodnotného příspěvku, proto lajkuješ 95% příspěvků Situsovi a může napsat cokoliv. Není to podnětem ale proto si vytvoříš fake účet s imitací na Ježka a lajkuješ si tím vlastní příspěvky a tvých kámošů, ano, krásně
Stejně jak napsal Helmutko, ohledně tvého druhého účtu, obrázek si udělá každý sám, o tom, kde je pravda. Jaká pak to náhoda že se tady objeví fake profil, bez jediného příspěvku a začal by lajkovat příspěvky místního klauna, že?
Super puso, první je řada na tobě a strejda situs ti může taky pomoct, na to tady čeká celé forum až doložíte ty vaše h0vna o tom, jak je Triper a airobot jeden člověk, gl