ako vies, ze tu situs nemal ucet pred tym?
Myslím si, že jiný účet tu nikdy neměl. Potvrdit to samozřejmě nemám jak
Účet @airobot vie vaše mená, adresy aj sociálne siete. V ničom z toho neklamal a zatiaľ bol vždy dôveryhodný.
Dokonca ešte aj Alonsov vývoj v Astone predpovedal úplne presne do posledného slova.
Tak prečo by si teraz vymýšľal?
Takže stalking. Díky za potvrzení tady toho.
Nevím proč o tom lže, se ho zeptej.
Btw Triper taky zná adresu, ale tu jsem mu dal, když mi posílal RBR kšiltovku
Sranda je, že všetkých Josov má v ignore, ale na každého z nich reaguje pomaly najviac na fóre.
To je lobotómia, čo? Dať si ľudí do ignoru, aby potom rozklikával každý jeden ich príspevok a na väčšinu z nich reagoval.
Omlouvám se, už vám dám zasloužený prostor
mas stastie, ze si nestretol toho co v dodavke vozi maciatka.
Hahahaha. Nahodou, mna toto na tom celom bavi najviac. Ked sa buchas do hrude ako gorila a snazis sa hrat na toho, kto je nad vecou. Posobis pri tom rovnako doveryhodne ako zenska, co tvrdi, ze sa uz preniesla cez svojho exfrajera a pritom 24 hodin denne stalkuje jeho instagram.
Ja by som to povedal tak, sam som mal s Hogrom niekolko hadok (schvalne to uz nenazyvam diskusiou), jednoducho som na iste veci prestal reagovat a bolo po probleme. Napriek vsetkemu som mal s Hogrom aj par dobrych diskusii. Vadi mi jeho tvrdohlavost a zaujatost, ale viem sa cez to preniest, aj ja som ako fanusik zaujaty.
Ale neda mi nepovedat, pozicia, do ktorej sa tu dnes dostal, mi pride byt nespravodliva. Najma som sklamany z inych uzivatelov (ktori vacsinou prispievaju normalne), ze naskocili na tvoju hru a z Hogra robia toho zleho, kym teba utvrdzuju v tom, ze si ten konstruktivny. Velka cast tvojich prispevkov (a to nemam na mysli iba reakcie na Hogra) su iba jedna obycajna, s prepacenim, st.oka a je len dobre, ze si dostal ban. Ved ok, je to tvoja vizitka a pis si ako uznas za vhodne, ale nechapem, preco ti tu ini ludia maju potrebu robit uzitocnych idi.otov.
A moze sa kazdy naparovat a obvinovat ako chce, Hogr ma uplnu pravdu v tom, ze pri zverejnovani osobnych fotografii a inych udajov, je akakolvek cervena ciara jednoznacne prekrocena a ktokolvek sa k niecomu takemu na znizi, je obycajny uboziak. Je to velmi neprijemne, osobne a urazlive. Ak ma niekto potrebu robit a podporovat nieco taketo kvoli diskusii na fore o F1, tak je vsetko, len nie nad vecou.
V takej situacii by sa podla mna kazdy slusny uzivatel mal ozvat a nie, ze ti tu este bude lajkovat prispevky a robit z teba hrdinu v boji proti “zlemu” Hogrovi. Plati to samozrejme aj o airbotovi (ci ako sa vola), ktory tu osobnymi informaciami sermoval este vo vyraznejsej miere. Uplna hanba a Hogra (a v istej miere aj Situsa) mi je uprimne luto, ze takej situacii museli celit.
Inak ja som doteraz tiez plne zil v tom, ze ucet hogar a hellhogr su jedna a ta ista osoba. Prosim hogra, aby to uprimne objasnil, seriozne by ma zaujimalo, ci som bol tak vedla.
Ty si tu uz len chybal, moralka sama.
Tak toto ti nevyslo. Hogr dostava odo mna dvojtyzdnovy ignor (odpovedal som mu asi 2-3x, z toho dnes raz), ale on odpoveda na vacsinu mojich prispevkov, nech si pisem s cimkolvek. A to casto reaguje aj na moje cisto F1 prispevky aj z predchadzajucich dni.
Hogr tu pravidelne predvadza mental breakdowny, ako dnes, pocas ktorych sa tu opusti ako mu vsetci ublizuju a co vsetko som mu ja spravil. Kolkokrat som tu mal takyto zachvat ja? Presne 0. Lebo mne je uplne jedno, co Hogr o mne pise a ake nadavky pouziva. Je to nula a chudak.
Whaaat? Ved toto je asi tretie forum, na ktorom je v rovnakej pozicii. Predtym zazival presne to iste na ceskych forach. Prisiel sem a zacinal od nuly. Aka nespravodliva?
Tak toto si zaklincovat lepsie nemohol.
Uz len zacni s tym, ze to su moje multinicky alebo ich platim. Ti ludia, co tu kydaju na Hogra, maju svoj rozum a svoje dovody. Sa pozri co tu dnes pisal @helmutko a @Michal824. To akoze tito dvaja naskocili na nejaku moju hru? Cim ty rozmyslas?
Pritom to vobec nie je ziadna moja hra. To len ja som naskocil na Hogrovu hru, ked ma zacal urazat uplne bezdovodne niekedy v roku 2023. Lebo ja nie som ochotny prestat reagovat na “iste veci” ako ty:
Skratka Hogrovi vraciam jeho vlastnu medicinku.
Pekne si sa opustil. Vacsina mojich prispevkov je cisto k F1. Tak som aj na fore zacinal a dlho som sa toho drzal. Az kym neprisli dvaja zeleni ufoni z CZ a nezacali ma urazat, lebo fandim RB (vtedy to ani nebolo o Alonsovi, lebo jemu tiez fandim).
A o akom bane hovoris? Ja som tu cca 2 tyzdne. Ak tu niekoho pripominam, tak je to vyssie spominana “lucky coincidence”.
Jasne, vsetci ludia, s ktorymi sa Hogr hada, su ludia bez mozgu, ovplyvneny mnou. To uz je tazka demagogia toto. Veris aj na plochu zem?
Uhol pohladu. Kazdy ma cervene ciary niekde inde. Hogr porusil moje cervene ciary prvy, takze nezajem. Zakerny ubohy chudak bez chrbtovej kosti, pri takom cervene ciary nemam. Pri nikom inom by som to neurobil, on je ale extra classa v ubohosti. A este k tomu, ja som nic nevyzradil, jeho kamosi z CZ mi to sami naposielali, on je tam znama firma, vsetci o nom vedia kto to je.
A stale nechapem co je na tom take strasne, ved Honzi to hral na to, ze je to v pohode a nijako sa ho to nedotklo.
To teraz vyvazujes a si uzitocnym idiotom pre nich ty, lebo ti je ich luto ci ako? Situs mi pri jednej faktickej diskusii o F1 napisal, ze mi da kopacku na hlavu. Pre mna je toto vyhrazanie fyzickym nasilim daleko vacsia cervena ciara ako to, ze tu niekto zverejni fotku (ktora je mimochdom verejne dostupna a dobrovolne zverejnena na soc. sieti) niekoho, o kom aj tak vacsina vie, kto to je. Vtedy ti mna luto nebolo?
Nadherny sloh, stale viac a viac potvrdzujes, ako si plne nad vecou.
Ja som to napisal uz v prvej vete, v zasade sa na tebe velmi bavim. Kludne v tom teda pokracuj, budem sa bavit aj nadalej.
Vidis, jedine, co sa od teba v tejto situacii ocakvalo bolo to, povedat jednoduche “prepac.” Rozhodol si sa aj nadalej zo seba robit de.bila. Skoda. Chvalabohu je to tvoja vizitka a nie moja.
Tvoj nazor vnimam ako velmi nevyvazeny. Ci je to uz z dovodu tvojho povrchneho oboznamenia sa so situaciou, alebo proste len chces zbierat lajky neviem, avsak toto nie je prvy a myslim ze ani posledny typ debaty Hogr vs. svet. Samozrejme je tu vela reakcii, ktore su vybicovane z oboch stran, avsak najdes aj vela kludnych, konstruktivnych, na ktore Hogr odpoveda uplne rovnakym stylom, ako na tie vyhrotenejsie. Neviem, co ti minimalne v tom druhom pripade pride nespravodlive, ale ked uz si tu obvinil “tu nespravodlivu cast fora” z robenia uzitocnych idiotov tak je myslym nacase ti pripomenut, ze robis presne to iste a navyse v neprospech tohoto fora.
Vyjadřovat se podruhé k tomu Triper-Airobot už nebudu, protože je to tak stupidní téma jak jen může být.
Ale asi bych měl něco napsat k té další lži téhle partičky a to že znám jejich adresy…
- ano, žádali mě abych jim oběma Situsovi
a Hogrovi poslal čepice - Situs dostal Japonskou limitku a Hogr
USA limitku - Poslal jsem jim balik na poštu do Ústí a
do Brna, to je vše, takže žádná adresa
A ano, je to tak, tak moc toužili po čepicích Redbullu, že jim nebylo trapné zrovna mě o ně psát…
Tu konverzaci mám samozřejmě uloženou, kdyby chtěli opět lhát.
Jakkoli na ně reagovat je hluboce pod úrovní, kam bych chtěl klesnout, měli byste to taky zvážit.
Což je lež, protože ty jsi se o ty čepice vsadil a ano, adresy jsme ti dali skrz nějaké doručení na poštu
Strašní žebráčci o tom, kolik h0ven tady na tebe neustále kydají a jak na tebe neustále myslí, škoda mluvit, ale zaujala mě ta debata o těch kšiltovkách.
Kdy tady chlapečci se strašně dušovali, že jsi jim nic neposlal a jejich best friend Pufík poctivě kontroval, jak je to pravda
A ted už to bad johnie hraje zase jinak, že jsi je posílal
Děkuji za takový komentář
Za prvé děkuju za zastání, že jsi tomu věnoval čas a energii, aby si na to reagoval, takže děkuju.
Za druhé - účet Hogar - nemám k tomu víc co napsat, než jsem tu napsal. Moje prvním F1 fórem, kde jsem působil F1news, kde jsem poznal Situse, Spina, Davida a Ferdu. Každý ti dá svůj pohled proč od tam odešli. Já od tam odešel, protože tam probíhala regulérní cenzura pro všechny, co nekamaradili s adminem. Měl jsem tam stejný nick, jako tady. Na začátku roku 22 jsem toho měl dost a od tam odcházel, Situs mi poslal odkaz na tuhle stránku, ať zvážím, jestli nechci jít sem diskutovat. Přišel jsem sem, ale bylo to v období, kdy jsem stejně řešil úplně jiný věci v životě, proto jsem tu měl jeden příspěvek a přišel po necelým měsíci.
Celou dobu tu mám jeden nick, celou dobu tu funguju na jednom účtě, fakt by mě nenapadlo si tu zakládat víc účtů, nevidím zatím žádnou logiku ani přidanou hodnotu. Proto mě tak vytočilo tady to obviňování s tím, že vlastně já se kroutím. Já víc nemůžu prokazat, než když jsem se registroval, prvně přispěl a nepřispíval v době 30 denního banu v červenci 2023
S tebou jsem se nevsadil o nic.
Vyvracet svoji lež další lží je tvůj styl, možná bys to mohl přehodnotit.
A ani u Situse to nebyla čepice ze sázky, toho ale narozdíl od tebe ctí, že ji chtěl pro dcerku, to bych jich poslal klidně deset…
To jsem někde přehlédl…
Ale mě už tohle téma nebaví, každý už má na to názor, škoda času.