Jo takhle, ty jsi měl potřebu to překroutit. Ok, takže na základě toho, že bot a triper psali to stejné a nikdy nebyli ve stejnou dobu na foru, jsem usodil, že je to jeden člověk. Nic dalšího k tomu.
Účet bot tu rok lže o tom, že já a Situs máme exekuce. Napsal to tu opakovaně, opakovaně jsem ho vyzval, aby s tím přestal. Naopak přišel s tím, že bude dávat údajně výpis lidem za 300 na foru.
Přišel s tím znovu, nazval jsem ho pí-čou, protože se tak chová, nebudu se za to omlouvat.
Už viac ako rok obviňuješ, že Bot je Triper. Ty máš dôkazné bremeno. Jediné čo si vyplodil sú ohovárania a klamstvá… dá sa to otočiť aj takto. Môže byť?
Takže čím víc budeš lhát, tím víc je to pravda?
V čem se kroutím? já jsem ti doložil, že ty tvoje FAKTA jsou lži, které jsem vyvrátil. Začal ses kroutit ty, že najednou jsme tu teda byli ve stejnou dobu, ale jen na chvíli, takže týden sem tam (ve výsledku skoro 8 týdnů) nehraje roli. Vždyť je to směšné a děláš přesně co bot s těma exekucema.
Když napíšu, že jsi sexuální deviant co znásilňuje malé děti, protože jsi tu vždy ve stejné časové úseky, takže máš v jincýh úsecích stejný modu operandi, tak je to pravda, protože to nemáš jak vyvrátit?
Může, když budeš cíleně ignorovat na to, jak jsem poukázal na stejné příspěvky. Helmutko na něco poukázal, co měl být fakt, ale ten jsem vyvrátil, od té doby ztratil koule, aby přiznal, že lhal.
To je neuveriteľné ako dokážeš sám seba presvedčiť, že tvoje činy sú v poriadku. Nevadí, že druhých za doslova to isté odsudzuješ a urážaš.
Predpokladám, že obsah je podobný, akurát sa pritvrdila forma? Ináč tento web možno predbehol dobu a zaviedol community notes skôr ako sociálne siete
Ja nie som helmutko tak nechápem prečo meníš tému. Ale musím uznať, že v tom si tiež majster.
Ne já neměním tému, ty jsi přišel s tímhle
tak ti reaguju na to, co je tu prokázaná lež
A bude hůř! Sezóna 2025 má na to parádne zamiešané
@hellhogr dal prvy prispevok 9. feb 2022. To bol zaroven jediny prispevok pred koncom februara. do 20. marca @hellhogr spravil 4 dalsie prispevky. Za tu dobu @hogar prispel 21x. po 20. marci prispieva iba ucet @hellhogr. ucet @situs ma prve prispevky 19.marca 2022. V rovnaky den ako ma @hogar posledne prispevky na tomto fore.
Vzhladom na tieto informacie sa necuduj, ze sa niekto moze domnievat, ze ucet @hogar vlastnila rovnka osoba ako jeden z uctov @HellHogr a @situs.
Už aby se začalo, horší to snad nemůže být. Ale už jenom měsíc a kousek a máme tady testy, těším se moc! Ta zima je strašně otravná, u nás je ošklivo, k tomu práce, člověk by do toho kop !
Sorry, ale on je rozdíl domnívat se a psat
ty mě tu prostě z toho obviňuješ. Já víc doložit takhle nemůžu, doložil jsem co šlo. Takže se ti omlouvám, že jsem několikrát vystartoval a urazil tě.
Zároveň to od tebe beru furt, jako cílené lhaní.
Ale kdepak, forma se zjemnila oproti tomu, co tu bylo
ber to ako chces. uz som ti rozpisal fakty a datumy.
Ludia ano… 151515
Ok, beru to jako uznání tvého selhání a omluvu.
ja to beriem tak ze mas o tom z hlavy lepsi prehlad.
tak ktory z vas to je?
Dievcence, ocenujem vasu snahu, ale hogr vam to dnes nedovoli. Toto solo patri totiz jemu.
Já sem jsem přišel z F1news a Situs taky, odcházeli jsme od tam víceméně ve stejnou dobu, přišel od tam i David a Ferda.
Situs tu má jeden účet, já tu mám jeden účet.