Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

Štvrtý…. 1515151515

1 Like

je tam toho, tyzden hore dole. Povedzme, ze si sa tyzden nevedel rozhodnut, ktory ucet budes pouzivat, alebo ti niekto musel ukazat ako to prelogovat na telefone. co ja viem, ja ta nepoznam a do tvojej hlavy nevidim. Len som poukazal, ze kde @Hogar prestal tam @HellHogr zacal. To je vsetko.

1 Like

obrazek
měl i BadJohnGroh, to mu zablokovali po 30 minutách

Piaty…. 151515151515

2 Likes

sorry, ale tohle jsou prostě lži, nevím o co ti jde. Celou dobu tu mám jeden účet. Kdybych měl dva, tak tu smrdím furt, i když jsem měl ban 2023 na měsíc. Fakt netuším o co ti jde

budeš po 4 minutch mu to odpočítávat? point asi zůstává i tak ne?

Takže sa k tej urážke nepostavíš čelom. Myslel som si.

Vždyť jsem ti napsal, proč jsem ji napsal. Co víc chceš? odříkat desatero?

To si vazne cakal nieco ine??? :hushed:

1 Like

To bol žart, dnes mi veľmi nejdú :slight_smile:

Pozerala som nejaké voľne dostupné štatistiky návštevnosti a napr podľa tohto: https://www.similarweb.com/website/f1online.sk/#traffic to vyzerá tak, že ďalší lokálny SK/CZ web o F1 je ďaleko ďaleko za týmto.

Myslím, že admin môže byť spokojný, keď to tu takto žije ešte aj počas uhorky :slight_smile:

dovtedy nez tu zacali prispevat ucty @HellHogr a @Situs tu prispieval ucet @Hogar , ktory mal rovnaku retoriku, rovnake nazory, adoroval Alonsa a bol v opozicii voci RB. par dni tu boli prispevky z oboch uctov a odvtedy hogar stichol. Mozes si sem zavesit polygraf test, ze si to nebol ty. V podstate to je uplne jedno ci ste dvaja alebo jeden.

7 Likes

toto je uz len slaby odvar toho co tu bolo napr takto pred rokom :smiley:

4 Likes

Nie. Nečakal som nič iné ale sem tam ľudia vedia prekvapiť tak som mu len dal šancu ukázať opak. Neuspel.

Neuspěl? jako v čem? já ti na to odpověděl, fakt nevím, co si chtěl od toho víc

Vidíš, můžeš jet do Španělska a zjistit, kolik F1 fandů tam adoruje Alonsa. Pak můžeš udělat testy DNA, jestli to nejsou moje klony. Protože ono je divný, že by na světě existoval člověk, co by fandil Alonsovi a popisoval RBR takovej, jakej je

mozes sa tu krutit kolko chces, kazdy si nazor aj tak urobi sam.

2 Likes

Na základe svojich domnienok si si myslel, že dva účty na tomto fóre sú jeden človek. Dôkaz nemáš, len domnienky. Na základe domnienok si sa rozhodol danú osobu nazvať slovom pí-ča. Potom si tvrdil ako ti vadia urážky na tvoju osobu. Mal si šancu ukázať charakter a ospravedlniť sa za urážanie niekoho iného. Miesto toho si debatu strhol na Josa a pokračoval v menení témy. Jednoducho si neuspel, charakter si neukázal a iba dávaš za pravdu tomu čo si o tebe myslím. Chceš to ešte vysvetliť podrobnejšie alebo si pochopil čo ti píšem?

4 Likes

Ano udělá, ale já nejsem ten co se tu kroutí. Ty obviňuješ, ty máš důkazní břemeno. Jediný co jsi vyplodil jsou nařčení a lži (doslova jsi lhal o tom, že jsem tu začal psát v březnu 22, když tu jsem od začátku února 22). Takže si každej může udělat obrázek o tom, proč tu lžeš i o takových věcech, co se lehce dohledají.

To spíš já si sedím na vedení, a ještě ke všemu si o sobě moc myslím :smile: . Tohle je fakt dobrý web, ostatní se s ním nemůžou rovnat. Tak snad nám ještě nějakou tu chvíli vydrží :slight_smile: .

1 Like

dobre vies, ze mam pravdu. vsetci to vedia. nejaky tyzden hore dole nehra velku rolu. teraz si myslis, ze ked ma obvinis v kazdom prispevku, ze klamem tak sa z nejakeho dovodu @hogar vypari. Tam kde jeden ucet skoncil tam druhy zacal. Toto nemas ako rozporovat, len sa krutis. Kludne sa krut. Cim viac sa krutis tym viac ludi si to vsimne.

5 Likes