Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

A zase ukazovanie prstom na druhých. Ja som videl diskusie kde si s urážkami a klamstvami prišiel ty sám ako prvý takže ačohentizmus si odpusti, buď tak láskavý :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ale veď ja netvrdím, že nie. Ja nie som ten pokrytec, čo tu plače, že to oni, oni všetci ma šikanujú a ja som nikdy nič nikomu zlé nenapísal.

Jediné čo tvrdím je, že na začiatku som písal úplne inak. Stručné hodnotenia pretekov a faktické vyvracanie bludov niektorých fanatikov. A veľa ľudí to rado čítalo. A potom prišla zelená úderka, ktorá sa nevedela zmieriť s úspechom Maxa a ten zubatý pes začal nadávať a hádať sa s každým, kto si dovolil pochváliť RB alebo Maxa (a že ich v 2022 a 2023 bolo za čo chváliť). Vtedy bol veľmi aktívny aj starý prepatý Shitner. Odkedy ale znížil aktivitu, tak je v tom Honzi sám. No a ja som sa len prispôsobil hre. :slight_smile:

Keď je niekto zákerný chrapúň, tak mu to vrátim. A zjavne mi to ide, keď tu Honzi dodnes plače nad tou fotkou a niektorými pomenovaniami. Strašne ho žerie, že on ma rozchodiť nedokáže. Už dlhšie ho ignorujem, mám na neho asi 2-3 reakcie dokopy, no on reaguje takmer na každý môj komentár a v každej reakcii ma uráža.

Ale obraz fóra nie je tak veľmi ani jeho vina, ani moja, ani tvoja. Je to najmä vizitka admina. Keby tu admin dodržiaval pravidlá, ktoré tu sám nastavil, tak ja som stále slušný a Hogr po pár týždňoch od registrácie dostal permu. :slight_smile:

Aj mne sem tam niečo uletí. Ale len voči zákerný zeleným gumákom, s inými sa bavím v pohode.

Neviem aký 5ty nick sa tu spomína. Asi to je len “lucky coincidence” ako spomínali vyššie. Možno je len admin vysadený na nicky “Jos”. A možno len admin neprijme žiadnu konštruktívnu kritiku a dá mi ban za to, že si dovolím otvorene napísať, že stav fóra je jeho vizitka. Aj keď je to pravda. :slight_smile:

Z celkom dobrého fóra sa od príchodu zelených gumákov stali formulové topky.sk

A ešte je to chyba @Hedgehog , ktorý ako majiteľ rovnováhy zlyhal a pridal sa na Josovu stranu temna. :sweat_smile:

Máme asi iný názor na slovné spojenie “sem tam” :sweat_smile: áno, admin by to mal riešiť ale nespraví to pretože nedá ban človeku ktorý tu trávi najviac času a “rozbieha” diskusie. Pod slovom rozbieha si dosaď čokoľvek chceš. Ale pointa je, že vďaka nemu má kliknutia. Treba to proste ignorovať.

1 Like

Díky za uznání, že diky mě to tu vůbec žije :smile:

To nie je uznanie. To je celkom smutné :slightly_smiling_face: škoda, že nikdy nezareaguješ na to čo máš ale stačí ti takéto pohladkanie ega. Uži si ho. Si naša hviezda :star:

5 Likes

Já si ego hladit nepotřebuju, jen jsem využil toho, co jsi napsal. Moc nerozumím na co bych teď měl reagovat, pochopil jsem to tak, že jsi svůj názor na danou situaci vyjádřil a tím to skončilo, nebo ne?

Napríklad si doteraz nenapísal nič k tomu ako ti vadia urážky ale Jirka je pí-ča a skončilo to len ukazovaním na Josa ktorý ako ja viem s Triperom nemá nič spoločné. Ale ako teda chceš. Tak zase inokedy. Snáď v civilizovanej forme.

1 Like

Myslím, že F1 News.cz je odnož nějakého zahraničního webu a že je pouze v rekonstrukci. Doufám.

Lidi, nebyla by škoda o tohle fórum přijít?!?

4 Likes

Rozbehlo sa to tu, akoby uhorkovú sezónu niekto ■■■■■■■■ steroidmi. Už sa ale tieto offtopic témy začínajú opakovať. Rozmýšľam, či sa to ešte dá eskalovať, ale pri tom množstve energie, koľko do toho všetci dávajú sa bojím, kam sa až dá zájsť.

1 Like

To sa hádam nestane. Ak áno, máš povinnosť ako kráľovná fóra zriadiť a adminovať ďalšie, napr na Discorde alebo Reddite :smiley:

1 Like

To nefunguje.

Odpovedz si sám, koľko mesiacov je ten človek v ignore a koľko príspevkov medzi časom napísal mne ako odpoveď :slight_smile:

3 Likes

Obávám se, že mi přisuzuješ schopnosti, které nemám :frowning:. Snad to s námi admin ještě chvíli vydrží.

To je tá krása takýchto neurčitých slovných spojení. :sweat_smile:

Vystihol si to úplne presne. A tento adminov prístup je problém. Buď chce fajn fórum alebo žumpu s vyšším trafficom. On si zjavne vybral druhú možnosť.

1 Like

Očividně vybral, jinak by si tu s raptorem F11 a dalšíma už nebyl. I když vlastně tebe vyhodil nefungující admin opakovaně

Proč to píšeš se spojitostí na Tripera? Já tak reagoval na Bota, který tu už rok lže o tom, že mám exekuce

jn, kolik to tak bude?

Veru tak. Ja mám na neho dokopy asi dve reakcie. A on na mňa? Každý deň snáď 10. A v každej jednej urážka alebo chabý pokus o zosmiešnenie.

A potom raz za čas príde deň ako dnešok, kedy ho tu zničí celé fórum a Honzi sa nám tu rozplače a mentálne zosype a prizná, že zverejnenie fotky a nicknames, ktoré dostáva od Josa, ho zasahujú do čierneho a stále ho trápia.

To je krásne čítanie a potvrdenie toho, že Jos proti tejto pliage bojuje účinne. :grin:

Ak som správne vydedukoval tak Triper je Jirka. Ak to tak nie je tak sa ospravedlňujem za svoju chybu. Každopádne už tretí krát si sa vyhol k tej urážke na jeho osobu. Vidím, že nado mnou hore zase rýpeš. Vieš čo. Rob ako uznáš sám za vhodné, mňa to už vážne dnes akosi nebaví. Jediné čo som chcel aby si dodal nejaký dôkaz na to, že Bot je Triper a nedodal si nič, len svoj názor prečo si myslíš, že je to on. Tak zase inokedy.

3 Likes

Hele, já jsem tu taky nedostal důkaz o tom, že mám údajně další účet. Taky jsem tu nedostal důkaz, že já tu spouštím problémy. Naopak se podívej, co tu Jos zase píše. A to si mu před chvíli něco psal, vidíš, že je to marný.
Každopádně na to s botem a triperem jsem ti odpověděl, proč to tak mám, ty jeho slavný fake fotky mu v tom moc nepomohli.
Jinak já tu do někoho rýpu? Sorry, ale ty sám píšeš, že se nemá ukazovat na druhý, a co teda rHapo udělal? on píše, jak mě ignrouje atd. jdeš k němu na profil a má na mě nejvíc reakcí ze všech uživatelů, tak to pak moc nesedí ne?
To stejný Jos, brečí tu, že tu admin nefunguje, ale ten nefungující admin mu dal 5 banů, tak zase to nějak nesedí. Je pravda, že kdyby tu admin fungoval, tak perma ban tu má raptor,F11, Jos (daleko víc), bot i rHapo. Já bych měl taky ban, asi na měsíc nebo dva, ale já bych tu nevytvářel x dalších, abych tu hned musel plodit to stejný.
A uzavřu to jednou podstatnou věcí - ať si každej má názor, jakej chce. Ale ve chvíli, kdy tu někdo začne cíleně lhát o osobních věcech, urážet na základně nevím čeho a potom ještě to takhle šponovat, tak nemůže čekat, že to bude bez odezvy. Ale nikdy se nuchýlím k takovému chování (takovou intenzitu)