Sorry, ale ty jsi slepej, nebo cíleně lžeš
Únor 22, je podle tebe březen 22? Ty fakta nějak nefaktují. Ale říkám, několik dní tu frčíš a lžeš for some reason. Omluv se a bude ti odpuštěno
Sorry, ale ty jsi slepej, nebo cíleně lžeš
Únor 22, je podle tebe březen 22? Ty fakta nějak nefaktují. Ale říkám, několik dní tu frčíš a lžeš for some reason. Omluv se a bude ti odpuštěno
Celou dobu to stejný. RBR fans jsou ve většině prostě jen odpad
Takýto špinavec, čo tu lajkuje všetky komenty chromozóma, v ktorých nadáva a uráža iných, ide niekoho súdiť za lajk.
Michale Michale, ty si sa vôbec nezmenil (rovnako ako tvoje zlé vzťahy s rodinou preto aký si chrapúň).
Pekný večer a posielam tvoju bájnu kopačku.
Nemáte někdo problém když tady píšete? Mě už se to stalo vícekrát, mám pocit že jakoby se to aktivuje když otevřu okénka se smajlíky, tak po určitě době se mi to začne celkem sekat až si pročistím cookies a zase ok, jen se musím opět přihlásit. Ale žel obtěžuje to. Jsem v tom sám nebo někdo má podobný scénář?
Nemáš rád urážky na tvoju osobu ale Jirka je pí-ča, Red Bull fans sú odpad…. Well, well, well…
Well? Jakože Jos tu za ty jeho vyplody dostal 5x ban. Máš pocit, že bych měl být v pohodě s tím, že tu někdo postne mojí fotku a píše o tom, že jsem zubatej? (Jakože chápu, že závidí i zuby, ale furt to není normální). A ano, to co tu předvádí je pro mě odpad
Nevím nic, asi už to definitivně umřelo.
To je škoda, odsunul bych tam tuhle toxickou úderku a byl by klid
Jen to žuchlo a tam vše trvá milion let, nejsou lidi, málo času a ani velký zájem.
Prečo ukazuješ prstom na Josa keď si napísal, že Jirka je pí-ča a RB fans sú odpad… akože Jos môže za to čom píšem ja, raptor, helmutko, f11, ježko a milión ďalších ľudí? Ja proste fakt nechápem prečo praktikuješ ačohentizmus. Proste nedokážeš byť chlap, priznať si niečo čo ťa neukáže v najlepšom svetle a miesto toho ukážeš prstom na niekoho iného.
Ne Míšo, já tohle napíšu potom, co mě tu někdo uráží, třeba ty. Do te doby bych to nenapsal.
Ale je strašně vtipný, jak tu řešíš odpad, ale co jsem dal za příklad, tak neřešíš. Proč se takhle neozveš na ostatní?
Protože jde o strany, jen o strany, žel
Však jasné, ježek to dělá celou dobu, ten je chodící příklad toho
Takže vlastne ty máš právo na všetko pretože to oni začali. Vždy oni. Tu to končím, už ma nebavíš. Ale potom sa nečuduj prečo sa tu k tebe chovajú ako chovajú. A mimochodom ja som Josovi tiež písal nech sa krotí takže s týmto na mňa nechoď. Nikde som však nevidel tvoju skupinku krotiť teba
To si nevedel? Koluje tu taká fáma, že vy všetci ste môj multinick alebo že vás platím. Jeho už dávnejšie úplne preplo. Za niektoré jeho výplody voči mne by si aj plochozemci ťukali na čelo.
Ale toto je fantázia čítať, že aj po takom dlhom čase to stále v Honzim ostalo a stále ho to bolí.
Mentálny rozklad pokračuje. Už sa tu háda úplne s každým okrem svojho starého.
Ale jedno sa mu musí nechať, dokáže dokonalo spojiť všetkých. Aj takých, ktorí by spolu inak nesúhlasili.
A v tom je ten vtip. Pred skoro 3 rokmi sem prišiel s čistým štítom. Nikto ho tu nepoznal a začínal od nuly. A predsa dopadol presne tak isto ako na českých fórach kde bol za nenávideného klauna.
V skutočnosti začal nadávať on mne, ježkovi, syrovi a mnohým iným. Každému nezávisle od seba. Nevidel som tu snáď jedného užívateľa, ktorý by mu nadával ako prvý.
To napises prave ty, kto olajkuje trapnemu a povysavanemu takmer kazdu urazku, kazdy vyplod jeho chorej mysle, kazdy pokus odklonit temu od pointy? Ty si presne taky isty krivak ako trapny a povysavany, hoc si sa snazil trosku to tu zahran na “nestranneho”. Vy dvaja ste sa fakt museli dlho hladat.
To je síce pekné ale niečo ti napíšem. Toto fórum je bohužiaľ aj tvoja vizitka. Tak isto aj moja a mnoho ďalších ľudí ktorí si mysleli, že prerazia hlavou múr a zmení svoje správanie. Vidím, že to sa nestane ale aspoň sa snažím neurážať. Sem tam mi uletí ale aspoň sa snažím. Skús niečo podobné a nebudeš tu mať 5ty nick
Myly trapny, povysavany a DOSRATY. Toto je cely tvoj zivot, prekrucat, prekrucat, prekrucat a hrat sa na obet. Mal si jedinecnu moznost dokazat, ze hovoris pravdu a my klameme (ako tvrdis ty) a nevyuzil si ju. A vies co je na tom najlepsie? Ze vsetci vedia, ze by si sa tym usvedcil a zaroven ako bonus vidia ako si z toho zosraty az za usami.
Ani mě krotit nemusí tak víš, jak to je, zákon akce a reakce