Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

“Hlas lidu” nie je dôkaz. Keď jeho niekto obviní z multinicku tak okolo seba kope ako si všetci vymýšľajú a vyžaduje dôkazy. Ten istý človek ktorý viac ako rok niekoho obviňuje z multinicku. Úsmevné, vážne úsmevné…

A btw, mne ani nejde o to či je to on alebo nie. Ak aj áno tak nech dá dôkaz a ospravedlním sa mu. To mi problém neurobí. Ak však dôkaz nemá tak len kope a ukazuje maximálne pokrytectvo.

3 Likes

takze nepripustas, ze vzhladom na uvedene informacie a profil aktivity vsetkych troch uctov nemoze niekoho napadnut, ze za tymito troma uctami je jedna osoba?

2 Likes

Je to důkaz jeho slova :smile: Nezpochybnitelný :sunglasses:

… a jinak samo jistotu mít nikdo nemůže, jen případně může být silně přesvědčen.

Alcuin z Yorku, anglický filozof, učitel a rádce Karla Velikého:
“Nenaslouchejte těm, kdož tvrdí, že hlas lidu je hlasem Božím; vždyť zběsilost davu je vždy velmi blízká šílenství.” :wink:

2 Likes

Nie je to jedna osoba. Situs a Hogr sú známe firmy a majú bohatú a dlhú históriu na českých fórach. Každé z nich rozkladali, z každého ich vyštvali, všade ich nenávideli a všade sa s každým hádali. Rovnako ako tu.

Sem prišli naraz tuším po tom ako im jedno české fórum zrušili.

Pár ľudí odtiaľto si ich pamätá ešte z daných fór.

Ale Hogr a Hogar sú jeden a ten istý Honzi. Neverím tomu, že sú až dvaja takíto re.tardi.

2 Likes

No napadnout může kdo chce co chce, co ale dál :smile: Já nikoho nepřesvědčím že jsme každý jedna osoba, a nevadí mi když s nimi jsem spojován.

… a dokázat to nejde, teda z našich stran ano, ale co by jsme z toho měli si tady dát třeba online videa? :grinning: A stejně by někdo řekl že je to nastrčený jiný kamarád :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Samozřejmě Jos, který tu napsal

a opakovaně tu lhal, že tu nemá více účtu, tak bude obviňovat, že tu někdo má víc účtů

1 Like

Davide, máš nějaké informace o NEWS?

Helmutko, sorry, ale to už je několikátý den, kdy se z houna snažíš udělat bič, jestli máš se mnou problém, tak to napiš na rovinu a nevytvářej tu konspirační teorie.
Já se tu setkal několikrát s urážkama od Jose, jak nemám život a že jsem závislej na foru, zároveň Jos tu měl opakovaně ban, ale to tu vlastně nikdo neřeší, hlavně, že budeme vymýšlet, jesli Hogr nemá jiný účty, což je strašně směšný

Jestli chceš s @rHapo a dalšíma řešit Hogara, tak na něj číslo nemám, ale můžu ti dát nějaký věci (co si můžeš dohledat sám), aby si tu nepsal tyhle koniny

obrazek
takže sorry helmutko, nevím, jestli je to cílená lež, nebo si plácal, ale jsem tu od února 22. V tu dobu tu Hogar ještě přispíval, takže toliko k tomu, že bych měl mít jiný účet a to, že jsi zase lhal o něčem.

@Michal824 asi před 3/4 rokem tu Bot a Triper napsali totožnou věc, což můžete označit za Lucky Coincidence, od té doby (plus to, jak posílal screenshoty youtube videa, že je na dovolené v Kuvajtu), tak jsem to tu psal

takže tak, naposledy říkám, mám tu celou dobu jeden účet, klidně se s váma vsadím o 500 000kč, můžeme jít na detektor lži, potvrdíme si to všichni na místě a já si ty prachy od vás rád vezmu

Ale ja po tebe nechcem aby si to zistoval ty. Ved predsa tvrdis, ze trapny a povysavany je rovny chlap a kedze sa tvaris, ze ho velmi dobre poznas, tak som sa ta pytal, preco si myslis, ze sem tu tabulku nedal, aky ma podla teba na to dovod. No tak, bud chlap aspon ty a daj rovnu odpoved.

1 Like

Co je cílem, pointou? Že Honza dal nejvíce příspěvku za nějakou dobu nebo oč vlastně jde? To se tady asi zjistit dá, pokud teda seskupíš multinicky které patří k sobě. Daavid teda asi dost slábne, já teď taky :grimacing:

Cileom je aby trapny a povysavany uverejnenim tej tabulky sam obhajil alebo sa sam usvedcil z obvinovania ostatnych ucastnikov tohoto fora, ze zmyslom ich zivota je iba vypisovatnie na tomto fore.

3 Likes

Já jsem ti tu napsal důvod, ten nezmizel. Naopak tu začalo lhát ještě víc uživatelů :grinning:

Ty si nenapisal nic. Proste si dosraty az za usami, ako ta ta tabulka pred vsetkymi vyfacka ako maleho chlapca. Ja som este takeho krivaka ako ty nevidel. Namojdusu by som bol ochotny aj zaplatit za to, aby som ta videl nazivo, lebo taketo nieco nenajdes ani v panoptiku.

1 Like

No tak to je čistá fantázia. Ďalší mentálny rozklad Honziho v priamom prenose. :joy:

Opäť je Honzi obeť, všetci sú zlí, všetci mu nadávajú a všetci na neho útočia. Chudák Honzi, už mi ho začínalo byť ľúto, ale potom prišlo toto:

To by vymyslel snáď len Matovič. :joy:

Ty by si sa fakt chcel stretnúť s ľuďmi z tohto fóra? Veď tam by si také slovné “facky” dostal, že by si sa tam rozplakal a zrútil alebo by ťa preplo a niekoho by si napadol a ešte by si dostal. Jedine, že by si to dal na Tysona a niekomu by si tými lopatami čo máš v papuli odhryzol ucho. :rabbit:

Strop je, že všetci klamú a jediný Honzi hovorí pravdu:

1 Like

Point je ten, že úderka tu neumí respektovat názory, který se jim nelíbí a útočí. Jsou to pokrytci, kteří píšou, jak tu nemám život, ale zároveň se tomu vysmívají s člověkem, co si tu založil 6 účtů skrz bany. Jednou tvořil 2 účty během půl hodiny. Jde o to, že se jim nelíbí, když na jejich kecy reaguju jinak, než chtějí. Zesměšňování a urážení na denním programu, to vypovídá o jejich inteligenci a charakteru. Nejvtipnější je, že si tu pak ježek hraje na mírutvorce, ale schválně přehlíží extrémně toxický chování těch, kterých se nesmyslně zastává.

Je pravda, že je moje chyba, že je neignoruju. Naopak jim to vracím (ale ne v takové intenzitě), to je fakt a nebudu se narozdíl od nich schovávat - to on, ne já. Ale ve výsledku s kým tu můžeš diskutovat, když tu i @helmutko nastoupil s tím, že překroutil co jsem odpovídal Davidovi a vyloženě se začal hádat a shazovat. Prostě diskuze, kde ani ze začátku nefiguroval.

Tady se to dá uzavřít jen tím, že někteří jedinci bohužel vždy budou vyvavažovat ve společnosti to, že nejsou všichni slušní, respektující a inteligentní

1 Like

Já vím, že by ses nechtěl potkat, protože bys za a) prohrál ty prachy a za b) by bylo vidět, co za mrzáka jsi :smile:

Sorry, psal si něco o tom, jak Jos je zavislej na foru a nemá realnej život?

Btw, když jsem nenapsal nic, tak na co reaguješ a hádáš se o tom, že mam nejvíc příspěvků? :thinking:

Řekl jsem si že jako chlap si to tu více pročtu abych se spravedlivě dostal do obrazu. Vydržel jsem se tou žumpou prodírat až do komentáře “Napisal a cakal kym ho Shitner pride pohonit (ako to oni zvyknu):” kde je i tvůj like, a takhle kluci leda houno, naserte si :wink: Nemáte úroveň a proto je to tu jen u každého černé a bílé a jen srance. Dokud budete podporovat takové jednání jiné to nebude. Tolik k tomu.

2 Likes

ake konspiracne teorie? len som napisal hole fakty. @Hogar v marci 22 prestal prispievat a @situs a @HellHogr zacali. Takmer naraz.