Helmutko, sorry, ale to už je několikátý den, kdy se z houna snažíš udělat bič, jestli máš se mnou problém, tak to napiš na rovinu a nevytvářej tu konspirační teorie.
Já se tu setkal několikrát s urážkama od Jose, jak nemám život a že jsem závislej na foru, zároveň Jos tu měl opakovaně ban, ale to tu vlastně nikdo neřeší, hlavně, že budeme vymýšlet, jesli Hogr nemá jiný účty, což je strašně směšný
Jestli chceš s @rHapo a dalšíma řešit Hogara, tak na něj číslo nemám, ale můžu ti dát nějaký věci (co si můžeš dohledat sám), aby si tu nepsal tyhle koniny

takže sorry helmutko, nevím, jestli je to cílená lež, nebo si plácal, ale jsem tu od února 22. V tu dobu tu Hogar ještě přispíval, takže toliko k tomu, že bych měl mít jiný účet a to, že jsi zase lhal o něčem.
@Michal824 asi před 3/4 rokem tu Bot a Triper napsali totožnou věc, což můžete označit za Lucky Coincidence, od té doby (plus to, jak posílal screenshoty youtube videa, že je na dovolené v Kuvajtu), tak jsem to tu psal
takže tak, naposledy říkám, mám tu celou dobu jeden účet, klidně se s váma vsadím o 500 000kč, můžeme jít na detektor lži, potvrdíme si to všichni na místě a já si ty prachy od vás rád vezmu