To je taky jedna možnost komentáře
Podle mého názoru je ale jeho lepší kamarád Puff, který ho od těhle blbostí odrazuje
Lepší kamarád? Nerozlišuju, ale za vzor mám tebe samozřejmě
Tak to zase kecáš, však se chováš vlastně spíš inverzně ke mně
To je schválně, aby nevzniklo podezření, že jsi další nick
Trochu poupravím. *nejlepší
Dáš ruku do ohně za to, že tu mám celou dobu jen jeden účet?🫣
Tak že se mu to daří
Nesmíme přestat doufat, věřím že jednoho dne přesnou tyhle skopičiny Honzu bavit
o tom nikde nic nepisem…
ok takze tvrdis, ze @Hogar nebol tvoj ucet? Je zaujimave ze do Marca 2022 ma tento ucet bohatu aktivitu ako cez kopirak s tym co tu robis ty a od marca 2022 ma rovnako bohatu aktivitu @HellHogr ale @Hogar uz odvtedy nepridal ani jeden prispevok.
Usmevne…
Perma ban tam není, tak o co go vlastně?
a keby tam bol ban tak je nieco ine?
Pokud někdo dostane perma ban a založí si účet, tak to nevidím jako dobré. Vlastně to je úplně špatně.
Pokud si někdo založí účet, aniž by na tom starém byl ban, a nevyužívá ho, tak v tom nevidím nic špatného.
Jestli v tom nevidíš rozdíl, tak to respektuji, ale osobně to vidím jinak.
Nechcel som sa do tejto vašej “výmeny názorov” miešať ale nedá mi to… tu píšeš, že či má čím podložiť toto obvinenie… mám teda pre teba jednu otázku… už viac ako rok píšeš, že bot je triper… máš to ty čím podložiť? Príde mi úsmevné zrazu dožadovať nejaké dôkazy zatiaľ čo ty si ich za viac ako rok nedal
Už ti napsal že není ani nebyl to jeho účet, má se stále opakovat dokola? Nebo co má dělat?
Omlouvám se, ale neumím to vysvětlit protože je mi uplně jedno kolik kdo co napsal a nemám moc času, jsem teď hodně vytížen.
posielame bludištáka
pozeram, ze v marci 2022 nezacal len @HellHogr ale aj @Situs, zaroven skoncil @Hogar.
Lucky Coincidence zacina byt fakt zaujimava…
Tripper byl mistr světa omoleta a spor vyřešil tak že nechal promluvit lid zda je to jeho účet (více jak 4 bylo kritérium nebo tak nějak). Lid promluvil, a on jako správný chlap a charakter dodržel jak slíbil
Takže dôkaz žiadny. Myslel som si….
Jen hlas lidu dle jeho kritérií, a jeho slovo.