To je tak, když s RBR uderkou začneš radoby souhlasit. Pak tu máš takhle krásně nablito, můžeš bejt spokojenej, jen protože sis špatně přečetl příspěvek, co navíc reagoval na Davida😀
To je součást dosažení jednoho z achievementů tady na fóru, jak řekl Ježek nebo kdo to byl, kdo se nepohádal s bad johniem, tak jakoby ani nebyl
jasne, vsetko moja chyba. ako inak…
Neklames. A je uplne jedno, ci sa bavime o celkomvom pocte prispevkov alebo za posledny tyzden (tabulka, ktorou sa chromozom vcera ohanal):
Dnes uz…
Nepíšu za všechno, píšu za konkrétní věc. Ale asi souhlasíš, že co se tu vyplodilo od úderky sem nepatří.
Ano, ked mu honkas naozaj to tak moze vypadat.
Je (15klamarov o multinickoch)
ano, nadavky a ad-hominem utoky na forum nepatria.
Není, v tomhle dám za něj ruku do ohně a nespálím se. Nemá to zapotřebí. Ani když měl jednou jedinkrát ten ban tak si jiný účet nevytvořil. Stojí si za tím co píše a když ne, tak to napíše. Alespoň víte s kým mluvíte, možná s ním často nesouhlasíte ale nijak vás neblbne. Přít se neustále dokola po vyjádření názoru je nesmysl, v životě, i zejména tady. Buď jsou argumenty, jen jiný postoj, nebo to nestojí za to.
… a ano, útoky zde předvedené jsou nesmyslem sami o sobě.
Podle mě bys mohl alespoň něčím podložit svojí myšlenku a ne, nemám tu víc účtů a nikdy jsem neměl, a ne nelžu o tom, jako Jos
Dobre situs ale nech potom tvoj kamos nejedna s ostatnymi diskutermi jak s povlom, len pre to, ze nesuhlasia s jeho nazorom, ak by si bol taky dobry a pretlmocil mu to, mas u mna pivo.
je len zaujimave ze @Hogar prestal prispieval ked @HellHogr zacal. Stylistika je podobna, adoracia Alonsa, opozicia voci RB.
Když ti někdo nesedí, ignoruj ho, nebo nemusíš, ale nereaguj na něj. To je jediné co můžeš ovlivnit ty. Jé mám Jose či robota taky v prdeli, píšou jen srance a lži stále dokola. To jim to mám pořád psát? Na co, už jsem tak učinil. Příběh skončil. Jestli ne pro ně, to už prostě není moje věc. A v tomto je tu ode mě klid, a já mám klid
Hadam mu to neveris. Davat ruku za Hogra do ohna, to su ine kecy.
Navyse ked tam o Honzim vyplodi este taketo bludy:
A zakonci to tymto:
A sam Shitner vsetky utoky, ktore tu chromozom napise, olajkuje.
To vieš, čistá náhoda, že užívatel čo tu neprispel X rokov príde a v rovnaký čas si zmení profil na súkromný jak užívatel, ktorý má podobné meno, rovnakú štýlistiku, rovnaké názory
“Lucky coincidence”
Azda mi teda ozrejmis, aky problem ma dolozit sem tabulku poctu pridanych prispevkov (odpovedi) za celu dobu fora v reakcii na moju vyzvu, kedze tato tabulka vie velmi presne preukazat, ci klamem ja, alebo on. Coho sa boji, ved on si ako sam pises stoji za tym, co pise? Ta tabulka su realne cisla/fakty, ziadne priania jednej ci druhej strany. Vies mi to vysvetlit, ked uz si sa tu pasoval do role jeho verejneho obhajcu?
Cenim pristup
@rHapo a je zajímavý, že když jsem tu měl ban v červenci 23, tak jsem tu nepřispíval, ani nikdo jinej s danou stylistikou co? To je “Lucky coincidence”. Takže obviňovat by vám šlo, ale nějaký pádný věci nemáte.
Každopádně, jak jsem psal, neměl jsem tu a nemám víc účtů a nelžu o tom, jako Jos.
Ale je fajn, že Lucky condicdence lajkuje stejná skupina lidí, co tu proti mě vystupuje (neříkám, že ve stejné intenzitě).
Sorry, ale ty jsi tu opakovaně přehlížel chování Jose, Bota, raptora a F11. Naopak ses přidal k tomu, že se tu postla fotka z jiných sociální síti a přisla urážka na vzhled. Tak co se tu biješ za to, že je problém u mě? Viděl si takový chování u mě?