Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

jinak Jos, co tu má další účet od 9.1. ta vytvořil víc, než polovinu příspěvvků, co já vytvořil od 21.12, tak si to můžeš vypočítat :smiley:

2 Likes

Škoda reagovat, končím .
Jsi nemocnej.

2 Likes

No to jsi, když lžeš o něčem takovým a ještě si myslíš, že jsi frajer. Jsi zakomplexovanej blbec, co si to léčí na online foru

1 Like

Tak skusme este raz:

Odpovedaj na otazku trapny a povysavany. Josa sme uz z tejto rovnice predsa davno vylucili.

Najdes tu odvahu dat sem ten screen (za cele obdobie fora)? (hoc uz tu raz je, ale pre teba to bude najvacsia potupa, ked sa tu usvedcis sam)

1 Like

Jos predsa v tejto rovnice nikdy ani nebol. Aj keby spocital vsetkych Josov co tu kedy boli, tak to nie je ani tretina prispevkov toho posuka a nebol by mozno ani v top 10 tohto fora. :slight_smile:

On potupu nepozna, nevie co to je, ale jeho rodicia to vedia velmi dobre.

2 Likes

Pozeram, ze u Groghovcov zostalo nejako podozrivo ticho. :joy::joy::joy:

1 Like

Koukám, že tu s Josem zade spamujete :yawning_face:

1 Like

Ten screenshot das kedy teda?

Až tu s Josem přestanete lhát

1 Like

Cize tvrdis, ze ked som napisal, ze mas najviac prispevkov na tomto fore, tak klamem?

1 Like

Ty stupidny potkan, par prispevkov nadavas uzivatelom a urazas ich a to nie je jedina diskusia kde to robis a dozadujes sa banu na mna a inych? Za to iste? :person_facepalming: Sak ty si musel mat celny stret so salinou…

Sam si skryjes svoj profil a postujes tu udaje o ostatnych kolko pisu? Ty si ozaj bakteria… Uz sa tu zverejnilo kto si, co si zac, ako vyzeras, co robis, odkial si a ty si skryjes profil :rofl: Vies, ze je ti to platne asi ako slepemu listok do 3D kina?

Za asi poslednych 7 dni ta tu vysmialo tolko ludi ze musis mat kolosalnu zapchu a to sa nemusel zapojit ani Jos, Hapo ani Jezek ani ja…

5 Likes

Teda @ReBeka , jestli dáváš i tohle, tak jsi fakt třída :smile: !

2 Likes

3 Likes

Tunajsi OGs pouzivaju pomenovania “rakovina fora” a “chromozom”. :slight_smile:

Tieto dve pomenovania ho trafili do cierneho, okolo nich sa naplakal viac ako ked bola zverejnena jeho zubata podoba. :rabbit:

1 Like

Rakovinou fora som ho myslim prvy nazval ja(trademark :rofl:) a ani to nejako neregistroval az kym to ktosi neotocil na osobnu stranku ze s rakovinou sa nezartuje a on z toho urobil urazku najhrubsieho zrna. Inak to nanho kolosalne sedi, napada vsetko okolo seba, snazi sa tvarit nenapadne ale siri sa a ti co si mysleli, ze je neskodny a netreba mu venovat pozornost sa zbadaju az ked je neskoro.

Co pozeram, tak tento tyzden tu napadol slusne kvantum uzivatelov s jeho oblubenym “ja sa nehadam, to ty utocis”. Rakovina reagujuca na protilatku

4 Likes

Najhorsie na tom je to, ze jeho vobec netrkne, ked vidi, ze sa hada s velkym mnozstvom pouzivatelov a stale si mysli, ze on je ta obet.

4 Likes

Hlavni otazka jestli jeste vubec nekdy vyhraje, letos to nevidim, 26 novy mega projekt atd, plus zpomaleni po tehotenstvi 0,2s

Tady to zas vypadá, HellHogr si vás povodil jak malý kluky, a to mu stačí od začátku jen jeden nick :smile:

1 Like

Lewis bol tehotny?

1 Like

Kluci to nějak nezvládají😀

@Jos_Is_Back
@raptor22
@F11
Hoši, já vím, že jste inteligence moc nepobrali, ale opravdu máte potřebu takhle fungovat na fóru o F1? Vždyť si tu děláte jen ostudu

1 Like