Villeneuve varuje Verstappena, že s Aston Martinom nevyhrá | Magazín F1 - F1online.sk

Zase se snažíš zneužít, že jsem napsal že už nebudu reagovat…

Tak ještě naposledy shrnu.

Čepici za sázku jsem prohrál se Situsem, když jsem mu ji chtěl poslat (jak jsi postoval), tak on ji odmítl, protože jsme se před tím pohádali, já mu na to odepsal Ok, nepošlu. Tím bylo toto téma u konce.

Téma čepic o které jste mě žádali nastalo dlouho poté…

Howgh

5 Likes

A ty mas aky dokaz na to, ze Jos je multinick s Dietrichom, Lole a milion inymi uzivatelmi, ktorych si v minulosti z vlastneho zufalstva obvinoval z toho, ze su vsetko Josove nicky? :clown_face:

1 Like

V tomto pripade nerozumiem, preco to sam robis. Ako mozes niekomu nieco vycitat a robit pri tom uplne to iste?

Odkial sa vzala tato vztahovacnost? Mas pocit, ze Jos pisal v tvojom mene, alebo v mene ostanych na tomto fore? Jos si riesil s Hogrom vlastnu linou, presne tak, ako desiatky dalsich ludi na tomto fore, staci si len precitat celu tuto diskusiu. Apropo, co sa tyka konstruktivity, resp. prinosu Hogra alebo Josa na tomto fore, som plne presvedceny, ze definitivny odchod Hogra z tohto fora by tunajsej komunite priniesol podstatne viac osohu a uzitku, ako ten Josov.

3 Likes

Ten účet lajkoval tvoje posty? Tak na co si stěžuješ?:thinking:

1 Like

A mohl bych ty desítky lidí vidět?

1 Like

:grin: 15pokrytcov

1 Like

A mohol by som vidiet tu tabulku pouzivatelov tohto fora s najvacsim poctom prispevkov/odpovedi za celu zivotnost fora, aby sme konecne rozluskli, ci klames ty alebo ja?

3 Likes

No nevím, jak si se dostal do téhle fáze. Já jsem tu nepopíral, že mám nejvíc příspěvků za celou dobu. Ani jsem nepsal, že v tomhle lžeš. Napsal jsem, že obecně lžeš, například s těma desítkama uživatelů.

1 Like

Ty nevies. No ved to je prave ten problem. Tak si precitaj tuto diskusiu od zaciatku a mozno sa to dozvies.

O tom ze klamem si mi predsa pisal uz vcera, t.j. daleko predtym, nez som dnes napisal o tych uzivateloch. Vidis, takto to dopadne, ked klames … nakoniec ta to vzdy dobehne, stratis v tom prehlad a zamotas sa do tych svojich klamstiev sam.

4 Likes

Ale to už dávno vím, ale z togo nevyčtu, proč si záměrně převratil původní debatu

1 Like

Od vcera drzim rovnu liniu. Prekrucanie je tvoj modus operandi, uz ti to tu predsa pisalo vela ludi.

2 Likes

Vyzerá, že spejeme k nejakej zvrátenej katarzii. Nebudem klamať, táto nezmyselná hádka má svoje čaro. Je to ako pozerať MMA, kde tečie “iba” virtuálna krv. Chalani sa urážajú, ale očividne sú už dosť obrnení, aby sa z toho nezosypali. Čo je desivé :smiley: Stále ale čakám na vyriešenie, lebo zatiaľ sa všetci točia v kruhu a nájsť kompromis bude asi ťažké.

3 Likes

Chtěla bys vidět křik, slzy, škrábance, kousance a vytržené chomáče vlasů? :grin:

Mám to podobně, jen s tím rozdílem, že na vyřešení už nečekám. Pokusy o smír nějaké proběhly, ale … :slightly_smiling_face:

4 Likes

Naopak :smiley: Čo by možno pomohlo by bol účet (napr Paypal), kde by každý za urážku užívateľa poslal 10€/250Kc. Evap by na to dohliadala (vy všetci viete, prečo). Otázka je, čo by sme si potom za tie státisíce kúpili :smiley:

Já mám fakt obavy, aby tohle nevyřešil někdo jiný za nás a v mém případě po čtyřech letech si neřekneme ani ahoj… Ale snad to vidím moc černě.

V zimě lázně v termálech, nebo třeba hory a v létě moře, nebo lístky na Grand Prix. :angel:

Listky na F1 predsa, moj navrh by bol Zandvoort, Monza alebo Spa. Kto navrhne Qatar, Saudsku Arabiu, alebo Abu Zabi, straca pravo ucasti.

1 Like

@ReBeka mozno by to vyriesila vecerna hodinka po diskuzii na #population:one. Timy su jasne…

A Suzuku si kde nechal? :open_mouth:

Prípadne Austrália alebo Las Vegas, tam by bolo veľkým plus krásny výlet. :slight_smile: