Villeneuve: Keby som si mal vybrať medzi Hamiltonom a Alonsom, vybral by som si Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

to mám dnes v plánu xdd

1 Like

OK, ideme nato, c u in the evening…

1 Like

Spekuluje se že RedBull má zájem o Bude Alexe Palou, to bych hodně bral aby se stal týmovým kolegou Maxe Verstappena pro příští rok. To by byl od nich dobrý krok.

…jedna z nejlepších písniček, co jsem za poslední dobu slysěl. :v:

1 Like

Jeden by určite mal, keďže skončil na P2. Veď to nikto nerozporuje.

Ale ide o to, že Hamilton mal aj počas tých dominantných sezón výpadky, zatiaľ čo Verstappen 2023 totálne dominoval a Pérez sa mu vyrovnal akurát v Baku, kedy ho predbehol pod SC (možno by ho predbehol aj bez neho) a zvíťazil o 2 sekundy. Verstappen nemá takéto výpadky ako mal Lewis a to je presne ten rozdiel. :slight_smile:

Nemusel si to vôbec mazať, ja nepopieram realitu a keď logicky sedí to, čo píšeš, tak neviem prečo by som ti nedal za pravdu.

1 Like

Asi si platený od hodiny. :sweat_smile:

to nedava zmysel. pracovny tyzden ma 40 hodin, pondelok 24.

inak poznal som jedneho chlapika, co robil udrzbu leteckych motorov na vojenskej zakladni. Nastupil do sluzby v pondelok rano a odisiel v utorok poobede a mal do konca tyzdna volno. 3x8 za pondelok, nocna za dvojnasobok a utorok 8h. 40.

1 Like

Schumacher oznacil Rosberga za jedneho z najlepsicj tej doby. Ale odbornik ako ty nas presvedci o oapku :smiley: Vsetci vedla Hamiltona boli asi zaciatocnici :smiley:
Netreba to dalej rozoberat, staci ze si na smiech aj fanusikom ferrari co ho maju v stajni.

Počas toho vyfúkal xy koxu a má zarobené na infarkt v 40ke. :sweat_smile:

Ale povýšil slovenskú ideu 4-dňového pracovného týždňa, keď jedna poisťovňa to implementovala po svojom - namiesto 5x8h ich zamestnanci môžu robiť 4x10h, čiže ešte znížili ich výkon za tie hodiny. :smiley:

ja som presvedceny ze v pondelok v noci na zakladni spal. BTW v 35 ci dokonca 32 full penzia.

1 Like

Potom ale neodrobil 40h, len ich strávil v robote.

Sen každého 20-ročného Slováka, čo robí 60+ hodín týždenne v Nemecku. :sweat_smile:

to neviem. mozno sa borec iba chvastal. ja som pri tom nebol.

Cele to zni dost divne, v provozu na letecke zakladne nemuze byt takovy bordel ze nekdo bude pracovat 24h denne, mozna nejaky vratny, ani to ne.

Dobra vzpominka, mam rad vojenske letectvo, stihacky WW2 a dale az po moderni stroje atd

Je fajn ze je tady nekdo od leteckeho fochu, nedavno jsem studoval Suchoje, ty jsou dost prehlizene…

Muj oblibeny Youtube kanal O letani

https://www.youtube.com/@oletani

…Alonso,Hamilton,Labutia pieseň, konečná…:racing_car::racing_car::racing_car: