to mám dnes v plánu xdd
OK, ideme nato, c u in the evening…
Spekuluje se že RedBull má zájem o Bude Alexe Palou, to bych hodně bral aby se stal týmovým kolegou Maxe Verstappena pro příští rok. To by byl od nich dobrý krok.
Jeden by určite mal, keďže skončil na P2. Veď to nikto nerozporuje.
Ale ide o to, že Hamilton mal aj počas tých dominantných sezón výpadky, zatiaľ čo Verstappen 2023 totálne dominoval a Pérez sa mu vyrovnal akurát v Baku, kedy ho predbehol pod SC (možno by ho predbehol aj bez neho) a zvíťazil o 2 sekundy. Verstappen nemá takéto výpadky ako mal Lewis a to je presne ten rozdiel.
Nemusel si to vôbec mazať, ja nepopieram realitu a keď logicky sedí to, čo píšeš, tak neviem prečo by som ti nedal za pravdu.
Asi si platený od hodiny.
to nedava zmysel. pracovny tyzden ma 40 hodin, pondelok 24.
inak poznal som jedneho chlapika, co robil udrzbu leteckych motorov na vojenskej zakladni. Nastupil do sluzby v pondelok rano a odisiel v utorok poobede a mal do konca tyzdna volno. 3x8 za pondelok, nocna za dvojnasobok a utorok 8h. 40.
Schumacher oznacil Rosberga za jedneho z najlepsicj tej doby. Ale odbornik ako ty nas presvedci o oapku Vsetci vedla Hamiltona boli asi zaciatocnici
Netreba to dalej rozoberat, staci ze si na smiech aj fanusikom ferrari co ho maju v stajni.
Počas toho vyfúkal xy koxu a má zarobené na infarkt v 40ke.
Ale povýšil slovenskú ideu 4-dňového pracovného týždňa, keď jedna poisťovňa to implementovala po svojom - namiesto 5x8h ich zamestnanci môžu robiť 4x10h, čiže ešte znížili ich výkon za tie hodiny.
ja som presvedceny ze v pondelok v noci na zakladni spal. BTW v 35 ci dokonca 32 full penzia.
Potom ale neodrobil 40h, len ich strávil v robote.
Sen každého 20-ročného Slováka, čo robí 60+ hodín týždenne v Nemecku.
to neviem. mozno sa borec iba chvastal. ja som pri tom nebol.
Cele to zni dost divne, v provozu na letecke zakladne nemuze byt takovy bordel ze nekdo bude pracovat 24h denne, mozna nejaky vratny, ani to ne.
Dobra vzpominka, mam rad vojenske letectvo, stihacky WW2 a dale az po moderni stroje atd
Je fajn ze je tady nekdo od leteckeho fochu, nedavno jsem studoval Suchoje, ty jsou dost prehlizene…
Muj oblibeny Youtube kanal O letani
…Alonso,Hamilton,Labutia pieseň, konečná…