Villeneuve: Keby som si mal vybrať medzi Hamiltonom a Alonsom, vybral by som si Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Naozaj ti treba vysvetľovať ako to Villeneuve myslel? Bottas by mal 2 tituly, keď si odmyslíme Hamiltona, pretože skončil 2x druhý v šampionáte. To hovorí o tom aké “jednoduché” bolo vyhrať tie dva tituly. A o tituloch 2014-2016 sa ani nemusíme baviť.

Konečne to niekto povedal. Aj v 2021 si prehral titul kvôli tomu a ešte že za tie roky dominancie zabudol skutočne pretekať a bojovať na trati.

1 Like

Bojovat v poli zabudol VER a ne Lewis, proto se tam mota jak slon v porcelanu a dostava pentli za pentli :sneezing_face:

Kdyby jen jeden, ale min dva

Nechcel som to hrotiť a ani to nie je predmetom článku, ale keď si to zachytil dobre. Môj zmazaný príspevok bol o tom, že podľa Josovej logiky by aj Peréz mal 1 titul, “keď si odmyslíme” Verstappena. A to nepíšem o Schumacherovi a jeho tímových kolegoch.

1 Like

new video

…jasně že by si vybral radši Alonsa. :relieved:

2 Likes

To je dobre, ze to pripominate aby sa na jeho super vykony nezabudlo.

Ano zachytil a tahle logika má několik mezer, ale všichni víme, jak tu bude Jos “reagovat”

1 Like

Práve preto som to mazal.

1 Like

My? Já jsem to video nevytvořil. Oficiální kanál F1 to připomíná.

1 Like

ty si to zavesil sem, ako keby tu nikto F1 na oficialnych kanaloch nesledoval… komentar je rovnaky aj voci oficialnemu kanalu. co sa ti na tom nepaci?

1 Like

Přijde mi celkem zbytečný tvuj komentář na to. To neni o tom, že by se mi nepačil. :smiley:

1 Like

zbytcne komentare. preto to tu tak zije.

1 Like

S tím souhlasím. :smiley:
Zbytečné komentáře jsou palivem forumf1sk…

2 Likes

Helmutko, tvých 95% příspěvků je zbytečných, kopeš tu jak malej harant

s tymto nemozem suhlasit, to cislo je naisto trojciferne.

mile je ale, ze na ne vzdy reagujes.

1 Like

To ne, jen na tebe občas reaguju, když mě neustále zmiňuješ a nemůžeš beze mě fungovat

@HellHogr @helmutko

ale no tak hoši, nekažme si pondělí. :pray:

1 Like

si tu centralna postavicka, cele to tu na tebe stoji.

1 Like

To já vím už dlouho :kissing_heart:

1 Like

:100:
zaujimava formulacia.
najlepsi sposob ako vylepsit pondelok je spravit robotu naplanovanu do konca tyzdna.

2 Likes