Villeneuve: Keby som si mal vybrať medzi Hamiltonom a Alonsom, vybral by som si Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Na poriadny súboj o titul medzi Fernandom Alonsom a Lewisom Hamiltonom čakajú fanúšikovia necelé dve desaťročia. V roku 2007 sa obaja stretli v boji o šampionát ako tímoví kolegovia v McLarene a vznikla rivalita, po ktorej mali nasledovať ďalšie súboje o titul, ale to sa nakoniec nestalo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211169/villeneuve-keby-som-si-mal-vybrat-medzi-hamiltonom-a-alonsom-vybral-by-som-si-alonsa

Když mu stačí 2 tituly, tak proč ne. Je to svobodná volba.

Najlepšie že po Hamiltonovych pádoch si taký ako Villeneuve stále otiera hubu okolo Hamiltona inak by nikoho nezaujímal a taký Alonso môže byť rád že ho zobral Aston Martin lebo ten rozvrátil každý jeden tím

To je pochopitelná volba :+1: :wink:

2 Likes

Tady se furt nad něčím spekuluje a přitom nejlepší volba by byl Max :stuck_out_tongue:

Max nemůže být všude a rozkrájet se, už v RedBullu zabírá 2 sedačky :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Dejve, 1 Apríl už byl

2 Likes

Vill se rozhoduje na základě talentu, odhodlání a skillu, ne na štěstí s technikou

2 Likes

Tjn, kdyby neměl štěstí na hmotové tlumiče, tak by skončil s prázdnou.
A jeho talent na výběr týmů… tak ten se nedá zpochybňovat.

Dneska spolu souzníme.

Presne tak kto už by chcel priemerného jazca

Kolik že má ten vzpomínaný Botas titulů? Nebo on to mistrovské auto neměl?

1 Like

Puff, kdyby si nechystal svatbu a neměl myšlenky jinde, tak bych řekl, že trolluješ

1 Like

Ty si posadnutý Luim.chod sa ukojiť nad jeho portretom a bude ti dobre…tvoj idol prehral s Buttonom prehral s Russelom a prehráva s Leclercom tak čo tu točíš .ty musíš byť asi zaľúbený do Luiho.skus mu napísať :joy:

Zato tvoj slovník je vykvet inteligencie :joy: si zaľúbený do Luiho možno je na chlapcov skús mu napísať

Rozdil je v tom ze Lewis se mozna sem tam ztratil na par zavodu, Alonso se dokazal ztratit na deset a vice let :woozy_face:

Villeneuve ví o čem mluví, a někteří to nenesou dobře :sunglasses:

2 Likes

To napise ten, kto ma 20komentov v kazdej newske o Hamiltonovi ? :smiley:

este si zabudol dopisat o plagatikoch na stene, ako prave decko… ale to napises zase v inej newske, lebo sa stale opakujes ako pokazena platna

A kolko s nimi prehral titulov ? Odpoviem ti. Ani jeden. Pretoze ked bojoval o titul porazil kazdeho svojho kolegu. Vedla neho ziskal titul iba Rosberg aj to s odretymi usami. O jeden zavod viac a ma titul. Tak isto ako v roku 2007 a 2021… Uz by ich mal 10. To by si asi nerozdychal vsak ? :smiley:

Vyjadril sa majster sveta. Vyhral titul formuly jeden, vyhral Indy 500.
Stačí pochopiť myšlienku a prijať názor.
Takému Hamiltonovi je to jedno. Preteká pre seba.
Je sklamaný zo svojich výkonov a vnútorne ho to trápi. No všetko raz prejde.
Starosti bežných smrteľníkov ho netrápia a aj on keď raz skončí to prijme a bude si krásne žiť až do smrti.
Alonsa to takisto netrápi. Trápia ho jeho životné rozhodnutia. Verí, že na to má, no nedostáva sa mu toľko “šťastia” čo možno iným.
Možno stačilo iné rozhodnutie stratégov v AbuDhabi 2012, vraví si.
Jedno je však isté. Jediný kto sa kvôli tomu nervuje sú zadubení fanúšikovia, ktorí si to berú osobne, ako keby o ich ocka išlo.
Užívajte život, smejte sa a majte radosť z F1.
Pretože o to ide.

4 Likes

Tak to budeš už starý dedo dochodca tak to sa nečudujem .A to sa tak doma s deckami rozprávaš? Hmm krásna výchova čo príspevok to nadávka.prve slová tvojich detí bol asi k… .môžeš byť na seba hrdý :+1:

No presne ešte aj priemerný Rosberg ho porazil v boji o titul. Ty budeš tiež do Luio zaľúbený :joy: juuj koľko faniniek je tu.

Inak ty budeš taký jednoduchší už tu máme jedného dôchodcu.

20 komentov? Tebe matematika v škole asi moc nešla však?